oyafestivalen oyafestivalen

1,175 posts   22,565 followers   746 followings

Øyafestivalen  snapchat: oyafestival / twitter: oyafestival #øya2017

Lykke Li live på @heartlandfestivaldk nylig! Et heftig show, sier rapportene, og fredag 10. august kan du oppleve det på #øya2018! (Billetter via link i bio.)

deLillos spiller Neste Sommer på #øya2018 fredag 10. august, en supereksklusiv konsert! Vi har fortsatt noen få billetter igjen til den dagen, link til kjøp finner du i bio.

Nå er det kun billetter igjen til fredag 10. august, så det begynner å haste litt om du vil få med deg Øya i år. Si i fra til en god venn, så ses vi i Tøyenparken!

Om under en måned kommer #THEDAMNTOUR til #øya2018! Det er bare noen få billetter igjen til torsdag 9. august, kjøp nå om du vil oppleve KENDRICK!
Link i bio.

Sånn så det ut i fjor da vi slapp Øya-spesial på @blaaoslo sammen med @nattogdag_offisiell! I ettermiddag skjer det igjen, med @ygmglinni og @selmerband på scenen, og Øya-DJs bak platepillerne! Gratis inngang, gratis mat så langt beholdningen rekker, fint vær og topp stemning! Kom så, vi starter 17! ☀️🍦

Nå er det under 800 billetter igjen til torsdag 9. august! Skynd deg om du vil se Kendrick Lamar, Fever Ray, 6lack, Smerz, Noname og mange flere! Spilletider på webben, billetter hos Ticketmaster.

Sjekk ut dine fremtidige favoritter! 7 nye norske artister til Biblioteket: Heave Blood & Die, Das Body, The Other End, Mall Girl, girl in red, Isak Shorty og Nedja. 🙌🏻 ——— NB! Kun billetter igjen til torsdag og fredag!

Hurra!🎉 Vi er kåret til Norges beste festival! Gode tider dette, og salget går så det suser. Nå er det kun 5️⃣0️⃣billetter igjen til lørdag, så raska på!🏃🏻‍♂️💨

Plutselig var 2018 her.
Følg @oyakunst for mer om årets kunstprosjekt på #øya2018!
Foto @ihnebilder

Lucy Swann spiller på #øya2018 lørdag 11. august - hurra!

Fire knallnavn til fredag 10. august er klare! Legendariske Tangerine Dream, uforlignelige Susanna, kvalitetsbevisste DJ Daniel Gude og americana-entusiastene i Hollow Hearts!

Psst! Kanye kommer dessverre ikke i år.

Most Popular Instagram Hashtags