[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

otsukiboutiquecafe otsukiboutiquecafe

3512 posts   9692 followers   3489 followings

Otsuki Boutique & Cafe  ๐ŸVENDOR CONCEPT ๐ŸŒธ1000am-0600pm โ›”๏ธSUNDAY ๐Ÿƒ๐ŸปNo 8 Jln Elektron F U16/F, Denai Alam,Shah Alam Vendor Wanted! W/s : 013-2368871

Saje nk ingtkan korg yg di @otsukiboutiquecafe pon korg blh dptkn kurta menarik pelbagai jenis keluaran @izzuexclusive taw! Spe yg xpernah beli collection dorg mng rugi sbb material dan jahitan mmg tiptop! ๐Ÿ‘๐Ÿป So apa lagii spe nk order meh order meh! Whatsapp +60132368871 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ

Kebaya Modern
Details : Zip dihadapan (breastfeed friendly)
Material : Mosscrepe
Size : Free size fit XS - L (small cutting)
Colour : Light Blue, Dusty pink, Maroon, Black, Latte
Price : RM100 (exclude postage) *mudah iron

TE ZHI BAI FENG WAN
Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yg bermanfaat utk wanita.
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Menyelesaikan masalah keputihan, senggugut dan haid tak teratur
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Menguatkan otot rahim
๐Ÿ’ƒ๐ŸปMelegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Melambatkan Monopous
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Awet muda dan mnyeselaikan masalah kesuburan
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Menegang dan menganjalkan kulit
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Meningkatkan kadar metabolisme

Pelbagai khasiat dlm satu kotak. 300 biji dgn hrga hanya RM98! Dptkn produk Hai-O dari @daleen_matdaud di @otsukiboutiquecafe ๐ŸŒธ

Haaa dah restock! Panacotta dadih ice cream yg sedap dan penyejuk tekak dah restock dkt @otsukiboutiquecafe. Tp dgn botol yg lagi comel! Skali minum habis tros๐Ÿ˜‹ RM3 je taw. Vendor kte @fatehworld br restock so korg cpt dtg grab sblm hbs! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

TELEKUNG PELANGI
.
.
.
(+) MATERIAL SATIN ROSELLA. Material paling berkualiti, exclusive, sejuk, lembut dan tidak mudah tertarik.
.
(+) IRONLESS. Material satin rosella ini nak gosok senang sangat. Gosok yang gitu-gitu je pun dah hilang kedut.
.
(+) WARNA. Pilihan warna telekung ni lembut2 je, memang sejuk mata memandang. Soft pink, soft yellow, soft green, soft purple dan whiteโ€ฆhaaa..siap tulis soft soft tu..
.
(+) JAHITAN YANG KEMAS. Jahitan yang kemas di kepala yang mengikut bentuk kepala dan muka, dan juga mudah di adjust di bahagian bawah dagu.
.

Krepek cheese rangup sedap ni ada kt @otsukiboutiquecafe. Korg tahu ke x? Kalau sebalang ni skali hadap je tahu2 dah hbs. Sbb sedap sgt! @wondercheese88 punya produk mmg best. ๐Ÿ˜‹ Vendor kte @azlinasb jual RM25 je sebotol

Siapa yg biasa beli paste tomyam mst tahu yg ni la paste tomyam yg terbaik! Rse yg btl2 mcm thai tomyam kt thai tuu. Dah blh bwt sup tomyam sndri kt rumah dah kalau ada paste ni. Jom la beli di @otsukiboutiquecafe. Nk jual murah2 je RM20 blh tahan berbulan taw! ๐Ÿ˜ฑ

Tops and bottoms yg boleh dimatchkan sndri di @otsukiboutiquecafe. Kte ada bnyk blouse dan palazo n skirt jpon adee soo u all blh match kan sndri utk jdkn dia perfect outfit. Hrga pon xmahal. So tggu apa lagi meh la singgah! ๐Ÿ˜‰

Assalamualaikum dan selamat pagi semua๐Ÿค— jom singgah @otsukiboutiquecafe dhh bukaaโค๏ธ

Jubah pucci ni pon kte ada! Xpyh iron senang pkai bwk pergi ke rumah sedara. Design pon cantik2. Harga kemain murah RM50 shj! Jom singgah @otsukiboutiquecafe harini! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Something creative from @n.saniah.khalid . Clay brooch yg handmade, satu2 dibuat dgn teliti dan kemas. Mcm2 corak ada lpstu siap ada pin dan jarum utk tudunh. Lpstu ada plk muffin sponge yg blh guna utk cucuk jarum. N lagi kreatif siap ada tmpt cucuk jarum dlm bentuk buku pulak! Alahaii sgt talented! Jom kte cuba beli satu produk dari @n.saniah.khalid ni! Dptkn di @otsukiboutiquecafe okayy๐Ÿ˜Œ

Perfume Dexandra pon ada kt @otsukiboutiquecafe taw! Byk gler bau yg korg blh pilih. N yg pastinya bau dia cnfrm mcm original n nice lpstu tahan lama sgt sgt. Jom la cuba ๐Ÿ˜™

Most Popular Instagram Hashtags