otsukiboutiquecafe otsukiboutiquecafe

3133 posts   9817 followers   3500 followings

Otsuki Boutique & Cafe  🍁VENDOR CONCEPT 🌸1030am-0630pm ⛔️Monday πŸƒπŸ»No 8 Jln Elektron F U16/F, Denai Alam,Shah Alam Vendor Wanted! W/s : 013-2368871

Kita ada produk baru lagi dekat @otsukiboutiquecafe kita ada minuman coklat Choco Latte dri @choc_en_wrapper πŸ˜„πŸ˜„ kombinasi serbuk koko,krimer dan garamtisu biokimia schuessler untuk rasa minuman coklat sebenar yg berkhasiat. Setiap pembelian kita akn bagi freegift satu papan coklat tau . Jom2 singgah butik utk dptkn minum coklat ni. Murah2 je
RM12.30

Today kita nak cerita sikit apa kebaikan Beauty Bar Markne Essence ni..
Menghilangkan:
-Parut pada muka dan badan
-Daki2 badan
-Eczema,Kudis,Kayap
-Kulit sensitif,Kurap,Panau
-Kelumumur
-Jerawat badan dan muka
-Mencerahkan Bahagian pelipat
-Nipiskan Jeragat
-Bau Badan
-Pigmentasi
-Ruam2 kegatalan
-Ketiak hitam
-Lebam celah peha
-naikkn seri wjah,licinkan kulit
.
Banyakkn kebaikkan beauty bar ni. Wangi pun wangi.kaya dgn kebaikkn pulak tu..korg bileh beli satu bar ataupun nak beli satu kotak pun boleh..harga satu bar xmahal pun RM40 shje.murah sgt..sbb kebaiknnya banyak. Boleh dptkn di @otsukiboutiquecafe

Mirabelle X Kekaboo tggl 4design je lagi..jom cepat2 grab..corak2 menarik niπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

New arrival
New collection

Kebaya Modern
Details : Zip dihadapan (breastfeed friendly)
Material : Mosscrepe
Size : Free size fit XS - L (small cutting)
Colour : Light Blue, Dusty pink, Maroon, Black, Latte
Price : RM120 (exclude postage) *mudah iron

Admin ada buat research. Dekat denai ni rmai orang kelantan kanπŸ˜† mesti rindu bau budu. Xpun rindu sambal belacan. Sambal belacan kelantan dengan kita xsama tau. Tapi nak tnye. Orang kelantan biasa makan x Sambal Goreng Budu ni?πŸ€” produk homemade tau.resepi pun sendirian berhad.. Walaupun masih baru dipasaran. Tpi sambutan dia sgt2 menggalakkan. Nak tau sdap ke tak.meh try beli satu. Confirm repeat lagi.😚😚

Barang baru lagiπŸ˜†.. kita ada sabun pencuci. Sabun Rose..pernah dgr tak. Sangat2 disyorkan untuk mencuci pakaian dan kasut sekolah tau.sebab dia dpt..
-menghilangkan kotoran degil dengan mudah
-rendaman 3hari tidak MENGELUARKAN BAU HAPAK & BUSUK
-Teknologi ENZIM DAPAT MENANGGALKAN DARAH,DAKWAT,KOTORAN DEGIL dan lain2
-Anti lekat semula
-mudah digosok
-kurang buih,mesra alam dan haruman berpanjangan
-dijamin suci dan selamat
-Pencuci serbaguna,sesuai sebagai PENCUCI LANTAI YANG BERMINYAK,PERALATAN DAPUR & RUMAH
.xmahal pun tau utk 1kg ni.. RM17 je..jom dptkn cepat dibutik😊😊

Jom dapatkan shawl 2loop dri @cherite.kawen_by_nina selesa,kemas,cantik dan harga yg berpatutan πŸ€—πŸ€—

Yang mana rasa badan kurang bertenaga,lesu,tak fokus tu..meh try Aloe Vera Gel dripada @foreverliving ni.sure puas hati sambil2 detox bdan πŸ˜ƒπŸ˜ƒ boleh dapat kan di @otsukiboutiquecafe segera..by pos pun boleh😊

Yg mana masih tercari2 pin tdung tu.meh beli pin tdung clay ni.murah2 je tau

Hari ni kita nak kongsi..apa kebaikan shampo produk marine essence dri hai-o ni...wahπŸ˜€πŸ˜€ banyak rupanya kebaikkn shampo garam buluh ni kan. Dah la wangi.banyak masalah boleh selesai kalau kita consume shampo ni.harga pun berpatutan pulak tu RM35 je sebotol😱😱 xpayah nk membazir duit.beli produk berlainan utk rambut kita sihat kan..boleh dptkn di @otsukiboutiquecafe skrng.

#denaialam #vendorboutiquecafedenaialam #macammacamada

πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ jom cuba Skincare dri Khans ni pulak

Utk semua pengguna tegar produk muslim.produk mesra wuduk @eiqanurraysa korg boleh dptkn perfume sweet cherry ni dekat @otsukiboutiquecafe okay.. 20ml wangi sweet2 je bau dia..mcm2 lagi produk nurraysa yg ada.

Most Popular Instagram Hashtags