ossrb ossrb

859 posts   5006 followers   486 followings

Volleyball Fed. of Serbia  Volleyball Federation of Serbia official presentation.

http://www.ossrb.org/

Seniorke Srbije se pripremaju u kineskom gradu Čangšuu, nedaleko od Šangaja, za Finalni turnir #FIVBGrandPrix.

Milena Rašić MVP i Brankica Mihajlović najbolji poenter turnira #FIVBGrandPrix u Hong Kongu.

Šu Đing Nan, izvršni direktor kompanije "PEAK" i predsedavajući Borda direktora kompanije, i Bing Liu, direktor kompanije „Austiger Sport & Media", posetili su žensku seniorsku reprezentaciju Srbije u Hong Kongu na turniru #FIVBGrandPrix. Odbojkašice i odbojkaši Srbije nose dresove kompanije „PEAK“ iz Kine, a sponzorski ugovor potpisan je do kraja OI 2020.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije plasirala se na Finalni turnir #FIVBGrandPrix dva kola pre kraja Interkontinentalne runde takmičenja. Srbija je danas u Hong Kongu zabeležila 6. pobedu, pošto je u 1. kolu G grupe III vikenda savladala Rusiju sa 3:0, po setovima 26:24, 25:14 i 25:19, posle 81 minuta igre.

Podrška Srbiji #FIVBGrandPrix u Hong Kongu :)

@teodora.pusic i @ljubicica33 na svečanoj večeri pred početak 3. vikenda #FIVBGrandPrix u Hong Kongu

Seniorke treniraju u Hong Kongu i pripremaju se za duele protiv Rusije, Japana i Kine #FIVBGrandPrix

Ženska juniorska reprezentacija Srbije zabeležila je maksimalnu pobedu u G grupi za plasman od 9. do 16. mesta na XIX SP 2017. u Boki del Rio. Srbija je prošle noći po našem vremenu, u 1. kolu savladala Peru sa 3:0, po setovima 25:13, 25:15 i 25:19, posle 69 minuta igre.

Veliko interesovanje medija u Hong Kongu za našu reprezentaciju #FIVBGrandPrix @brankicam12

Ovako su seniorke Srbije dočekane u Hong Kongu #FIVBGrandPrix :)

Ženska seniorska reprezantacija Srbije zabeležila je petu pobedu u #FIVBGrandPrix. Srbija je jutros, u poslednjem, 3. kolu D grupe II vikenda I divizije u Sendaiju, savladala Tajland sa 3:1, po setovima 25:17, 23:25, 25:16 i 25:19, posle 96 minuta igre.

Bivši ambasador Japana u Srbiji, počasni građanin Beograda, a trenutno predsednik Udruženja japansko – srpskog prijateljstva, g. Tadaši Nagai, sa tim menadžerom naše ženske seniorske reprezentacije Gordanom Vilimanovićem i prvim trenerom Zoranom Terzićem u Sendaiju, tokom 2. vikenda #FIVBGrandPrix

Most Popular Instagram Hashtags