[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

oskarmyrberg oskarmyrberg

68 posts   600 followers   280 followings

Oskar Myrberg 

Liten fisketur bara, med @huggen

Fick köpa en helt ny outfit tack vare den plötsliga värmeböljan. Alltid tacksam för shoppingursäkter. 25 frälsande grader på bästkusten. ☀️

Äntligen tillbaka! 🎀

Fick till en lunch med lillebror idag i det s.k vårvädret. 💗

Släktdragen börjar framträda. Kusin Thea brås på kusin Oskar.

Trivsam promenad idag.

Dag två i Rengsjös vackra kyrka. ⛪️

Kaffebuskens ursprung finner vi i Afrika, kaffedrickandets i Etiopien mer specifikt. Denna böna (egentligen bär tror jag) är en stor inkomst för många länder, en enda inkomst för många fler individer runtom i världen. Det finns lika många preferenser vid drickandet som kaffedrickare själva och en rad olika sorter.
Produktionen av denna älskade vara kräver plats och resurser genomgående i led. Produktionen idag sker på många platser och inte alltid under adekvata arbetsförhållanden. Därav är det viktigt att vara noga med vilket kaffe vi konsumerar. Vart kaffet kommer ifrån, hur det producerats och av vilka producenter är avgörande för vilket liv plantage-arbetarna får samt för vår klimatpåverkan. I Sverige dricks det väldigt mycket kaffe, jag skulle nog påstå att drycken tas för given även om den är mäkta uppskattad. En alldaglig, för många rutinmässig, dryck med stor influens över mångas våra liv och vår jord. Något många överser tror jag.

Mitt horoskop de tre senaste dagarna: "Det är en olycksdrabbad dag /../" "Fatta inga avgörande beslut /../ se till att du är försiktig." "Det är inte mycket som går som du vill just nu /../" Bör man frukta för livet? Latinet är ju trots allt "Cancer" (kräfta).

Så väldigt tillfreds över tillvaron! 🌸

Big pike fiske

Ich sage euch: man muß noch Chaos in sich haben, um einen tanzenden Stern gebären zu können.
I tell you: One must still have chaos in oneself to give birth to a dancing star.
- Friedrich Nietzsche

Most Popular Instagram Hashtags