oshinanak_jepun oshinanak_jepun

719 posts   2,209 followers   603 followings

Aunty_oshin  Aunty_oshin πŸŒΉπŸ’— @missfazura - 3/9/2017 πŸ’—πŸŒΉ πŸ’—#FATTZURAπŸ’— πŸ’—πŸ’—Lots of LOVEπŸ’—πŸ’— Love Family Very Much Love Allah The Most

MashaAllah cantiknyaaaa...dimanakah ini?? SubhanAllah 😍😍😍
Auntie mmg suka save video yang ada scenery alam yg cantik, superb ciptaan Allah. Nice...sejuk mata memandang πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘
.
Credit : to the rightful owner of the video
Tq so much😘😘😍😍

SubhanAllah hiwabihamdihi
SubhanAllah halazim ❀️❀️❀️
Dua kalimat yg ringan di lidah tetapi berat di timbangan. Amat dicintai oleh Allah 😍😍😍
.
#Repost @ikhwan_depokkk
β€’ β€’ β€’
.
.
#sholat #tiktok #videoislam #motivasionline #taubatters #kalamberhijrah #sholawatbanjari #duniabersholawat #dokterpedia #khitbah #hijabindo #dakwahislamid #berbagisemangat

Stay deeply in love forever and ever till Jannah ... Auntie happy for both of you 😘😘😍😍 So sweeettttt 🐜🐜🐜🐜🐜🐜 semut2 beratur cepatttt hehehe
#ps: sorry kalau gambar kurang memuaskan😊
.
Credit IGs @xeliciousxass @fattahaminz
#surprisewifeyπŸ˜πŸ˜πŸ˜™πŸŒ·πŸŒ·πŸŒ·

Alolololo so sweet....bagi surprise kat wifey... 😍😍😍😍
.
Credit IGs πŸ“Ή @fattahaminz 😎

Satu hari di Rumah hantu...di LA hehheheh. Jangan risau... Mr Fattastic Man @fattahaminz kan ada. Enjoy the video.
.
Take care dear @missfazura Bila nak balik. Safe journey back to KL ya. Ramai dah rindu kat sini...😁😁😁😁 Hehehehe
.
Credit to IGers 😘
.
#FazbulousinLA
#goodluckinabpbh31
#keepvoting @missfazura @fattahaminz
#missfazura #fattahaminz

Wahhh....bestnya. Take care Faz. Bila nak balik ??? Hehehe...Apasal pulak hari ni auntie terlebih rajin ni...oklah semua. Got to go now. Ada kerja sikit. See U when I see U...😘😘😍😍
.
Credit IGs πŸ“Ή @missfazura
#traveltoNYcity
#seeyouwheniseeyou

Alamakkk.... whose the McD delivery man yg Rachel suka tu? Alamak!! πŸ˜³πŸ˜³πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Credit IGs πŸ“Ή @missfazura
#hotπŸ”₯McDDeliveryguy
#fazhubsbaby

InshaAllah, kalau papa Faz masih ada, dia mesti happy dgn pencapaian Faz and proud of you 😒😒. Alamak sedihlah pulak...
Al-Fatihah untuk Abang Chik 😞😟
.
#Repost @missfazura
β€’ β€’ β€’
Al Fatihah Papa.. the King of my heart. Papa was loving, caring, compassionate, generous and always had love for everyone. I wish you had the chance to get to know him, I know you would love him too 😒. Not a second day goes by without me missing him and wishing he was still here. And the truth is no matter how old I get, I will always be Papa’s little girl. I love you so much, it hurts. Doa semoga kita bertemu selamanya di Jannah. Amin Allahuma Amin. πŸ’β€οΈ

Adehhhh.... Comelnyaa...kuatnya dia @missfazura 😍😍 nyanyi πŸ˜‚πŸ˜‚. Comelll....Happy Birthday yg ke 28 Fattah @fattahaminz
Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan bahagia rumahtangga hingga ke Jannah. Aminnn 😘
.
Tq so much adik #Repost @fattasticfazbulous
β€’ β€’ β€’
Comelnya Fazzy nyanyi kuat kuat kat birthdayboy πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽˆπŸŽŠ #FazbulousInNYC

"You Are The Reason" such a lovely song for a lovely couple. Auntie edited this video for both of you who are going to celebrate your September's birthday this month. Happy Birthday to @fattahaminz and Happy Birthday in advance to my dear niece @missfazura Hehehe terawal pulak auntie wish... .
Auntie doakan dear @missfazura dan @fattahaminz sentiasa happy dan bahagia till Jannah...alamak sorry dear...auntie tak pandai nak put everything in words but just want you to know, auntie sayang semua...all my nieces and nephews and my family 😘🌹 yg jauh dan yg dekat.
.
#ps: Lots of love from auntie Shikin 😁 and family. Sorry auntie lama tak aktif bcoz bebudak nak exam besar. Ibu diaorg yg nervous hehe. Ok enjoy watching 😘😘
.
Credit videos to IGers 😘 and my own collection videos 😁. Tq to all😍
.
#Septemberbabies
#familycomesfirst
#lotsofloveπŸ’•

Congratulations again dear Faz @missfazura
Wowwwwww... amazing. One word "FAZBULOUS" πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘. We are so proud of you. Take care dear😘😘😍😍😁😁
.
.
.
Credit IGs πŸ“Ή @missfazura
#FazbulousInNYCπŸ—½
#missfazura

Congrats congrats and congrats Faz. We are so proud of you @missfazura πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Tq so much sis repost from your IG
#Repost @fattasticfazbulous
β€’ β€’ β€’
#Fazura πŸ’–πŸ‘—βœ¨ Repost @intrendmalaysia Bertempat di Crowne Plaze Times Square New York, @missfazura untuk @fazbulouscom mempertengahkan koleksi kapsul yang menampilkan fabrikasi kilat, perada dan mewah dalam palet hitam, putih, perak dan togel. Koleksi ini dipersembahkan hasil anjuran @peniagawatimalaysia dan dihadiri glitterati daripada New York dan Malaysia antaranya pembeli fesyen, penata gaya, Ratu Cantik dan bloggers antarabangsa. #InTrendMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags