orky orky

853 posts   356 followers   146 followings

Patric Söderström  Pressfotograf, partner, pappa.

Elliot hade sett ett UFO när han var i Brunnsparken med @malinnorfall. Föga anade han vad som legat dolt i närmare fyra år i en Pelicase. Och nu fanns i hans egen källare! #djiphantom2

Bildbevis på att vi ändå kan föra oss någorlunda bland fint folk. Bankett på Lions Riksårsmöte. Nu undrar ni förståss vad jag är för slusk som inte har skjortan instoppad. Jo, den här slusken har jobbat alldeles för många kvällar och helger på tidningen och där levt på skräpmat. Har alltså ökat min omkrets så mycket att det inte gick att knäppa byxorna! Men vad gör det när en äldre herre tyckte jag var lik Zlatan. #fatboyslim

Köpte en Snickers från Cyberphoto. Perfekt att få en kamera på köpet. Något säger mig att den kommer komma till användning rätt snart.

Hur kan jag inte ha ägt en vinkelslip tidigare?! Den är ju jätterolig, måste bara lära mig använda den bättre. Och nu ska gamla varmvattenberedaren dö!

@smac75 har en världsunik bild här. Notera vad som står vid mitt block. #kaffe #jobbadygnetrunt

Tillbaka på Guldfågeln arena. Östersunds Graham Potter hade en del att tänka på. Kul att se både @fotografjonasgustafsson och @foto_suvadmrkonjic på plats igen, #teamfullglugg åter redo!

”Release the Kraken!” Nu är det vår!

Celebert besök i Ronneby. Victoria är ett fullblodsproffs men trevligast med besöket var ändå att träffa alla utomsocknes kollegor som jag träffar alldeles för sällan.

Dagens rimligaste: byta batteriet i bilen. Hade originalbatteri och bilen fyller snart åtta år. Har köpt starthjälpbatteri och batteriladdare för att hålla liv i det gamla batteriet, men nu laddar det ur på bara ett par starter. Tre minuter så var det bytt mot ett nytt och fräscht! #dumsnål

Frågor på det? 😎👌

Äntligen är fotbollsallsvenskan igång även för min del! #kalmarff tog emot #ifelfsborg på hemmaplan. Papa Diouf gjorde matchens enda mål och det fångades ur tre olika vinklar, pga kul att rasta remotesen som legat nerpackade i fem månader. :) Trist bara att Rasmus Elm klev av skadad redan i första halvlek. För @ttnyhetsbyran.

Supernöjd grabb på #bremlerbrick Lego-event i Karlshamn. Han byggde en egen bil, helt utan min hjälp, som lyckades vinna ett par av tävlingsloppen. Målgruppen för eventet var 6-15 år, så att en 2,5-åring lyckas knipa en vinst med en egenbyggd bil är ju stort!

Most Popular Instagram Hashtags