orkedbeauty orkedbeauty

1134 posts   25285 followers   6039 followings

WHITENING INJECTION SUPPLIER  😍 INJECTION PUTIH VVIP TERPANTAS NO.1 ASIA ALL READY STOCK 😘 NO SSM : SA/0439XX 🚚 SHIPPING WORLDWIDE 🏪 LIST CLINIC & TIPS PROVIDE 📲 WA: +60138185002

http://orkedbeautyshop.blogspot.my/2015/05/cindella-whitening-injection-from-korea.html?m=1

Nurse ni buat drip kat customer, bila dtg lagi ke rumah customer nak drip minggu berikutnya nurse terkejut tgk skin customer makin putih.. Jelezz tgk skin cust katanya.. 😂😂 .. Terus nurse whatsapp sis order utk diri sendiri.. Tq sayang.. 😘😘 Nak Putih melepak macam artis Korea? Ni jawapannya.. Suntik Cindella set okay.. Pastikan Original baru beli.. Dan cara guna yg betul baru menjadi.. Sis akan guide selepas beli.. Menjadi pilihan pengguna since 2013 lagi sis jual cindella ni.. Siapa cakap Cindella 1200mg Korea tak bagus memang menipu sbb terlalu ramai testimoni customer kami yg dah putih selepas drip ni.. Kelebihan produk ni?? .
.
Mengecut & Menghilangkan parut jerawat 
Kulit tampak glowing & licin
Memudarkan jeragat & anti penuaan
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Mencerahkan kulit seawal 7 hari
Mengatasi masalah kulit kering
Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
Melembapkan & Menegangkan Kulit
Membuang toksin dalam badan
Meningkatkan collagen semulajadi kulit
Memperbaharui sel kulit
.
.
100% Original , 100% New Packaging.. Pilihan artis2 Malaysia tau... Terjual di banyak negara since 2013... .
.
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +6013 . 818 . 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
: 
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang 
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip 
#cindelle 
#cindelle3000 
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih

Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... .
.
.
Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. .
.
.
.
Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. .
.
.
.
.
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... .
.
.
Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. .
.
.
.
Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. .
.
.
.
.
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... .
.
.
Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. .
.
.
.
Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. .
.
.
.
.
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... .
.
.
Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. .
.
.
.
Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. .
.
.
.
.
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp +6013-818 5002
(Strictly no calls)
BLOG : (Klik Link on Bio)
.
.
.
.
BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT
POSTAGE : MONDAY - FRIDAY
Will reply anytime within 24 hours .
: .
:
#cindella
#treninjection
#placentalucchinisheep
#complexion6
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#tren500mg
#nangkuang
#mixingwhite
#whiteningbooster
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#whiteninginjection
#tranexamicacid
#rexwhitening
#blogger
#beautyblogger
#beautyreview
#koreanbeauty
#ivdrip
#neelofa
#fattahamin
#skinwhitening
#kbeauty
#malaysia
#kulitputih
: Gambar sekadar hiasan..

Most Popular Instagram Hashtags