opie_official_k2rlmalaysia opie_official_k2rlmalaysia

77 posts   7606 followers   6399 followings

O P I E  💌Sometimes u need to realize that Some people will always be in ur heart not in ur life!

Bagi aku org yg bercinta bagai nak gila ni break bkn sbb "dah tak cntik/kacak" tapi hati dah takda.Dah tawar hati.Wlaupn syg msih ada.
Don’t forget to thank Allah,because you have eyes to read this message.say Alhamdulillah!#exploringaustralia #photoshare_everything #photooftheday #lives #instasize #poloclub #poloralphlauren #adidas #ULTRABOOSTX #solvilettitus #passion #lifestyle #like4like #likeforlike #ilofayou #surihatimrpilotraya #neelofa #photography #instadaily #instagram #explore #eid #yamahay15zr #gshock

Berakhir sudah pencarian jalan cinta
berlabuh di ikatan suci kita
berhenti sudah keresahan dalam jiwa
kini,
Aku dan kamu tak terbatas oleh waktu
tak terlarang tuk menyatu
karna kau rasmi milikku
Kita akan menjaga
janji suci yang telah terikrar
dan saling setia selamanya😂 I know im not alone #muhammadsyukri #oregon #neelofa #ilofayou #instapic #phototheday #instapic #instagood #instasize #lives #like4like #likeforlike #lifestyle #picart #picart #passion #photography #photooftheday #photoshare_everything #explore #exploringaustralia

"macam mana aku nak lupakan kau kalau kau still ada dalam fikiran aku ni weh, even aku cakap yang aku nak move on" 😭😢 hehe haish dua budak comel ni.i miss you #muhammadsyazwannaufal #likeforfollow #poloclub #likeforlike #like4like #lifestyle #picart #passion #photography #phototheday #instapic #ilofayou #neelofa #surihatimrpilotraya #oregon#explore #exploringaustralia #eid

I thank Allah for protecting me from what I thought I wanted and blessing me with what I didn’t know I needed.Alhamdulillah!
Dear Allah,grant me your love,grant me that I love those who love you;grant me,that I might do the deeds that win your love.Ameen.(Opie belanja lagu okay😂.#arianarose #kitchendesign #iloveyouibu #neelofa #kakidrama #syukur #surihatimrpilotraya #lives #oregon #ilofayou #lifestyle #like4like #likeforlike #picart #passion #poloclub #phototheday #photography #instapic #instagram #instasize #instadaily #instagood #likeforfollow

"Ya Allah,keep my heart firm upon Your religion".Start with Bismillah.End with Alhamdulillah.Patience with SubhanAllah.Promise with InsyaAllah.Your life will be blessed by Allah.Ya Rabb,penuhi Hati kami dengan Kesabaran dan Keikhlasan menjalani hidup🙏ㅤ#goodmorning #lives #oregon #eid #explore #picart #passion #photography #phototheday #instapic #ilofayou #instagood #instasize #instagram #instadaily #gshock #kakidrama #neelofa #iloveyouibu

Duhai bonda dengarlah rayuan anakmu yg jauh dimata,tanpa ku sedari air mataku mengalir terdengar ayat seruan TAKBIR,Akan ku sujud kakimu dan ku cium tanganmu bonda.kau tak dapat ku lupa doaku sepanjang masa untukmu bonda.
"Sihat?"
"Sibuk ke?"
"Take care ya."
Kau ingat ayat ni saja-saja?
Ada yang Bonda nak beritahu sebenarnya.
Dia rindu. 😊 #iloveyouibu #solvilettitus #poloclub #poloralphlauren #nike #adidas #lives #like4like #lifestyle #likeforlike #ilofayou #surihatimrpilotraya #syukur #picart #passion #instapic #instagram #instasize #instadaily #instagood #explore #eid #oregon #wanitaterakhir #ULTRABOOSTX

Good morning!!
"Umur dah 30 pun masih nak minta izin dengan mak ayah."
Awak kata gitu sebab awak tak nampak berkat ibu bapa.Redha mereka,redha Allah.
How many times did you thank ALLAH today.? Always be thankful To ALLAH.
ALLAH say”If You Are Grateful,I will give you more.🙏💪😘 #neelofa #surihatimrpilotraya #likeforfollow #lifestyle #like4like #instapic #ilofayou #instasize #i#instagram #eid #explore #exploretocreate #exploringaustralia #picart #passion #phototheday #photography #oregon #ULTRABOOSTX #adidas #nike #poloralphlauren #poloclub #solvilettitus

Org yg kau hina tu lah,kehidupan dia makin berjaya.Kau tu sibuk jaga tepi kain org,tapi asyik menyusahkan mak bapak.Tolong lah berubah.Kadang kadang kita suka gelak,buat lawak bodoh.Org nampak mcm kita ni takda masalah padahal tu cara nak lupakan masalah yang bertimbun.#neelofa #surihatimrpilotraya #likeforfollow #lifestyle #like4like #picart #passion #phototheday #photography #photooftheday #instapic #ilofayou #instasize #instagood #instagram #instadaily #amyrarosli #oregon #kakidrama #muhammadsyazwannaufal #yamahay15zr #eid #explore #vivavideo #architecturephotography #ULTRABOOSTX #nike #gshock #lives #teamy15zrmalaya

you smile,but all you want is to cry.you talk,but you really just want to be quiet.you pretend like you're happy,but you really aren't.
Dalam ramai kawan,mungkin ada sorang dua saja yang betul faham kita dan sentiasa ada ketika kita susah.Hargailah dia🙏😘 #passion #picart #kakidrama #surihatimrpilotraya #likeforlike #lofyou #likeforlike #lifestyle #like4like #phototheday #photography #eid #explore #oregon #instadaily #syukur #ULTRABOOSTX #gshock #adidas #reban

Ada hikmahnya kau kenal seseorang sampai had tu je,tak lebih.One or both might hurt if they did know each other too much.I wish one day I will be like you,successful and strong women..adore u baby!!wish me luck 4 my new carrier!!#bulan #ramadhan2017 #ramadhanke8 #divagojes #photoshare_everything #photography #phototheday #likeforfollow #eid #explore #oregon #lofyou #ilofayou #instapic #instagram #instagood #instasize #instadaily #photooftheday #lifestyle #likeforlike #surihatimrpilotraya #kakidrama #picart #passion

Allah pinjamkan dia utk kita melakar kenangan. Dan Allah ambil semula agar kita tak leka dgn kegembiraan,
Fikir balik hikmah ditinggalkan.😊
Kau tak boleh ubah derita menjadi bahagia sekelip mata.Kau tak dapat nak genggam apa yg kau nak semata dgn kata.
Usaha,ada bahagia.#insyaallah Selamat Hari Raya Maaf zahir dan batin to All friends yg mengenali diri ini salam kosong2 buat semua.#instadaily #instagood #ilofayou #surihatimrpilotraya #instapic #instagram #explore #picart #oregon #eid #like4like #likeforfollow #phototheday #photography #photoshare_everything #divagojes #lifestyle #polo #teamrayaklang

Cerita hari ini,masih membuat tempahan custmer.Alhamdulillah rezeki Allah kan ada dimana mana.Hee..#oregon #instadaily #instagood #instasize #explore #exploretocreate #lofyou #like4like #likeforfollow

Most Popular Instagram Hashtags