[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

onekligen onekligen

2,679 posts   10,918 followers   511 followings

Lisa Bjärbo  Böcker, baljväxter, barn, blommor, bladen brinner och b... fan. Bilder från mitt hus?

Gråter nästan nu. På det bra sättet. (Till skillnad från till exempel i fredags när jag halkade på slipprig is på väg hem från barnens skola och fällde tårar på grund av ISJÄVULSVINTERSFAN.)

Vill: Måla/Riva/Skrubba/Spika/Slipa/Ta in en högtryckstvätt och spola rent/Såga nåt jävligt jobbigt/Kanske skyffla grus.

Jag säger inte att mitt barn äter egengjorda tacos på rester från igår till frukost, medan jag ligger kvar i sängen och läser ut min bok. Men han har toppat dem med popcorn.

TACOFREDAG! Och nu är appen Mera vego/Very veggie uppdaterad med nya recept. Lyxigt, no? Så småningom kommer appen innehålla varenda rätt ur våra kokböcker, och den finns att ladda ner i en AppStore nära dig om du har iPhone. (Tyvärr finns den däremot inte för Android än.) Foto: Ulrika Pousette.

Skickade just in redigerad version av ”Inuti huvudet är jag kul” till förlaget, ✔️. Hit flyttar fiktiva Liv, 17 år, extremt motvilligt från Stockholm i början av boken. (Yes, motvilligt. MOTVILLIGT?!? Har hon ens SETT hur husjävulet ser ut, undrar jag?) Det är väl så nära jag själv någonsin kommer att komma att få flytta in i detta hus, som stått och retat mig med sin extremfinhet i Småland i hela mitt liv, skulle jag tro. (Vad gör man inte. Av sina dagdrömmar.) Bild snodd från min syster @lillmesen som också ser ut som en hjärtögonemoji så fort det här huset kommer på tal, hej på dig, Maja, I love you! #inutihuvudetärjagkul

Igår föreläste jag och detta proffs (aka Sara Ask) i Huskvarna, och nu går jag omkring och känner mig... jamen så glad bara? Det är fasen 100% härligt med alla tillfällen vi får där vi kan prata om vegetarisk mat under vinkeln: DEN KAN VARA SÅ JÄDRA GOD, NI MÅSTE LAGA ALL DENNA SUPERGODA MAT, OCH SEN ÄTA DEN. GÖR DUBBEL SATS AV SÅSEN!!! Bara så. Inte att det främst är nyttigt eller klimatsmart eller billigt eller hälsosamt eller djurvänligt med vegetariskt, som det ju också kan vara. Utan att det är gott. Mm... gott. Mm... sås. Ibland blir jag nästan rörd å mats vägnar när den får vara något som folk... äter och blir mätta och glada av, bara. #meravego #ännumeravego #megavego @meravego.se

En liten månad kvar tills den här dagdrömmen slår in, och ”Samtidigt i min låtsasvärld” släpps. Jag är hon i randigt. #samtidigtiminlåtsasvärld

Varför tog jag inte på mig hela skor? Glömde vantar. Struntade i mössa. Tunna byxor. Blöt ull. Varför är jag dum i huvudet? Fly mig ett badkar.

Två skitroliga personer jag brukar bre mackor åt.

🍵👉@meravego.se

Tack för den här helgen, torpet! Nu är vi hemma och tinar upp i rimlig inomhustemperatur och jag bildar barnen i viktig sporthistoria och ser på VM-krönikan från 1994. Så sjukt bra teve.

Most Popular Instagram Hashtags