[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

onekligen onekligen

2510 posts   10983 followers   482 followings

Lisa Bjärbo  Böcker, baljväxter, barn, blommor, bladen brinner och b... fan. Bilder från mitt hus?

http://www.lisabjarbo.se/

Och på bilderbokskursen går vi nu in i kvällsmomentet: Dricka vin med Anna Bengtsson och gå igenom vår kritik av hennes bilderböcker.

Där 👆kommer skogens Mulle, EXCITE!

Tack för det här året, trädgården.

Har suttit inlåst på ett rum och pratat om våld, collageteknik, Alfons Åberg och skapande med 🍁GUNILLA BERGSTRÖM 🍁i nya avsnittet av Bladen brinner. Och Johanna har träffat 🍁JOHAN RUNDBERG 🍁och pratat skräck, humor och vardag för tioåriga läsare! Plus att ni får fri tillgång bakom kulisserna till skrivandet av Johanna Lindbäcks ungdomsroman 🍁KARTA FÖR FÖRÄLSKADE OCH ANDRA VILSNA 🍁. Podden hittar ni där poddar finns eller www.bladenbrinner.se!

Den här! ("Jag har inte råd" av Marcus Stenberg.) Kan inte sluta tänka på den. Den innehåller de här ämnena: (Stor brist på) pengar ✔️ Kulturarbetares och frilansares (kassa) arbetsvillkor ✔️ Psykisk ohälsa ✔️ Liv och leverne i bokhandel ✔️Det vill säga: Fyra ämnesområden som (i mitt huvud) allihop är 100% intressanta att grotta i. Den är så modig! Och självutlämnande! Och skitviktig. "Jag började skriva dagbok om det allra skämmigaste jag kunde tänka mig: min usla privatekonomi." Ni vill läsa. Ni vill verkligen det.

GRÖNKÅLSSÄSONG! Fräs hackad vitlök och lök ihop med grön/svartkål, häll över vitt vin, grädde, fond och smaka sen av med tex muskot, salt, peppar och lägg på pasta. Tomaterna är goda till! Och nötter/frön. #meravego #ännumeravego #megavego

Livsmål: Se mitt namn skrivet i spilld mjölk bredvid Emmas. Visste det inte förrän det hände, men ❤️!!! Den här bilderboken släpps i vår, och handlar om mamman där 👆och dagdrömmar.

🍜LAKSA 🍜 Koka soppa på hackad ingefära, hackad vitlök, röd currypasta, kokosmjölk, vatten och buljong. Häll sen soppan över till exempel nudlar, tofu, sockerärter, svarta bönor, morot och lime. Smaka av med soja. Klart! #meravego #ännumeravego #megavego

Finns absolut ing-en-ting att göra i detta hus, vi har ing-a grejer, ing-en humor, ing-et alls, man får inte ens spela fotboll i köket, SÄLJ SKITEN, köp ett roligare, till exempel ett med inomhuspool.

Samlargenen är stark nu.

Most Popular Instagram Hashtags