onekligen onekligen

3,058 posts   10,987 followers   555 followings

Lisa Bjärbo  Böcker, baljväxter, barn, blommor och b... fan. Bilder från mitt hus?

Lämnar över vårdnad av barn, hem och berg av tvätt, tar min kappsäck och drar.

Var är han som jag ska ha då? Längst ner i det lerigaste hörnet, tittandes under lugg, funderandes på en flyktplan? Jupp.

Det kanske kan vara lite som en klättervägg. Man hugger tag i första bästa grepp och klamrar sig fast och liksom drar sig segt uppåt på ren muskelkraft till nästa grepp och nästa och så bara hoppas man att greppen inte ska ta slut på vägen.

Känslan är alltid exakt lika, dvs fram med hopprep och twistband och kulpåse och skolkritor så man kan rita upp en hage, ASFALTEN ÄR TORR. Behöver ev uppdatera mina referensramar pyttelite? Eller inte.

Mvh snäll och tacksam. Samt blödig.

Käre NÅN så jädra kul, fick slita mig från leran efter tre timmar. Ger mig själv 10 000 poäng i kategorin Megasmart för bokning av keramikkurs. AH! Så kladdigt! Så konkret! Det ÄR rimligt att hänga upp hela sitt psyke på lera, va? Lera och hästar och Frida Hyvönen och böcker som nån annan har skrivit och fröer som petas ner i jord.

Jaja, mår som en påse skridskor, MEN NYSS VAR DET SOL ÄNDA IN I KÖKET HÄR, det var det, jag såg det, det var inte ens trickfilm.

Alla som jobbat hela helgen får vara med hästar på tisssdan tjing pax.

Gnesta - Jönköping - Nässjö - Jönköping - Tranås - hem. Tack Smålit! Det var kul. 🧡 (Andra bilden är ur kommande ”Viggo och mammalivet” och gjord av Johanna Magoria.)

Kämpa, Jönköping!

Calling SMÅLAND! Detta händer de närmsta dagarna, och jag ska dit och göra ditt och datt som är kul för barn och unga. Hålla i workshops, dagdrömma med kids, läsa högt, delta i paneler om unga kvinnor i ungdomslitteraturen, what have you. (Bläddra för programpunkter.) Ta med nån person mellan 4-18 år och kom på nån av grejerna? Eller kom på nån av grejerna själv. Eller skit i mig och gå dit på nåt annat. Det händer very mycket kul över lag på Smålit (alltså även för vuxna personer). Kolla programmet på www.smalit.se!

Det här händer i juni! (Även i böckernas värld alltså, eheheheeeee, sjuka, sjuka lilla liv.) Fristående fortsättning på ”Viggo och rädslolistan” för alla som är typ 5-9 år! Med bilder av Johanna Magoria. 🧡

Most Popular Instagram Hashtags