[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

onefadz onefadz

1169 posts   5522 followers   131 followings

Fadz Sham  Your OUTER world is a reflection of your INNER worldπŸ˜‡ #stopcyberbullies #fikiryangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #doayangbaikbaik

I pasti, hanya you lah satu satu nya Suri Hati dalam hati I. ❀

Bagi lah beribu beribu perempuan dalam dunia ni, you akan tetap menjadi pojaaaan hatiku, Warda. 😜 .

Counting hours, minutes, seconds to SuriHati Mr.Pilot Raya.
#Lofattah
#SurihatiMrPilotRaya
#Ejaz
#Warda

Repost : @hipnotis_

Get ready everyone. 😊

Road To SHMP Raya. ❀

5 hours to go.
Dah bersedia semua? Nak dating ramai ramai depan TV. πŸ˜‰

#SHMPraya
#SuriHatiMrPilotRaya
#Lofattah

10 hours to go #SuriHatiMrPilotRaya. .
.
Korang jangan buat buat lupa pula, okay? 😜 .
.
Set alarm siap siap. 😊

#SuriHatiMrPilotRaya
#SHMPRaya
#Neelofa
#Fattahamin

Jeng Jeng Jeng Jeng.
Tak sampai 24 jam lagi. ❀

Dup Dap. Dup Dap.
Tick Tock Tick Tock. 😊

Road To SHMP Raya.
1 Syawal : 9 PM

Channel : 104 / 122 / 123.
#lofattah
#SHMPraya
#nohatejustlove
#nohateatall
#SalamAidilfitri
#kosongkosong

Dum dam dum,
Bunyi Mercun.
Uh uh, salah. Salah.

Dum dam dum,
Tanpa cintamu,
Ku merasa hidupku tak lagi bererti,
Tanpa dirimu aku rapuh. 😁

#SuriHatiMrPilotRaya
#Lofattah
#Lofattahrinas
#EjazWardapunya
#WardaEjazpunya

Repost : #Fattahaminz

Kurang 24 jam lagi untuk #SuriHatiMrPilotRaya!

1 Syawal β™‘ 9 malam β™‘ astroriahd123 β™‘
#telemovierayaastro #darihati #kosongkosong #SHMPR #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik

As always. As usual. As yang sebelum belum ini. 😁

Maksudnya apa ni? Apa ni? Apa ni?
#weareeverywhere
#wearebiggerandstronger
#wearethemajority

Well done, #gengtakbolehmoveon #lofattahfans #lofattahrinas. ❀

Korang memang awesome. 😘

Jangan lupa, okay? Kita dating depan TV and Twitter malam esok jam 9PM.
Iklan je, kita ber tweet tweet di Burung Biru. πŸ˜†

Hehehehe...

Aku tak boleh halau kau sekarang ni kerana hakikatnya kau memang pasangan drama Ejaz.
.
The moment semua ni settle, aku nak kau get out of his side and our life. Foreveeeer. 😜

#SHMPraya
#Lofattah
#nohatejustlove
#nohateatall
#kamisayanglofattah

Psssssst :

Dialog rekaan semata mata.
Kalau nak kecam jugak, tolong kejam orang yang buat caption ni, bukan orang yang tak berkenaan. .
.
Aaaaaaaaada faham? 😊

Repost : #neelofa

Esok malam! #surihatimrpilotraya πŸ‘»

Wow, 10 juta penonton? 😊

Memang drama #AndainyaTakdir best.
Fadz siap record & tak delete delete lagi.
He he he he he... kejap lagi nak delete.

Hanya SHMP je bertakhta di hati dekoder astro. Tiada dua, tiga, empat. 😜

Inshaa Allah, #SHMPraya akan dapat 10 juta penonton juga. ❀

We can do this, guys.
Tunjukkan kuasamu, #gengtakbolehmoveon.
#nohatejustlove

Repost : @mamaluvq

Bang Bang Bang. 😘

Saya bagi berjuta juta Hah πŸ˜† untuk kamu, kamu, yes, you you you yang gigih segigih gigih alam insecure memanjang. .
.
.
Apa nak jadi?
Apa nak jadi?
Sampai sekarang insecure memanjang.

Apa nak jadi?
Apa nak jadi?
Dalam hati tu sewangi sikit.

Apa nak jadi?
Apa nak jadi?
Sampai ke tua nak bambu orang.

Apa nak jadi?
Apa nak jaaadiiiiii.... 😜

17 hours : 123 031 views, Liked : 26 328 ❀

Tepuk tepuk tepuk tepuk.
We are the majority. 😊

We are bigger and stronger. 😁

Rise Up, #Lofattahrinas.
Luaskan kuasamu, peminat setia / #gengtakbolehmoveon. 😘

Jom kita bagi trending #SHMPraya :
1 Syawal : 9PM, okay?
#Lofattahcrews
#Lofattahclans
#Lofattahfans
#Lofattahrinas
#kamisayanglofattah
#nohatejustlove
#nohateatall
#kosongkosong

P/s : tak payah purak purak tanya kenapa takde #Lofattah.

Kami bukan baby baby yang perlukan perhatian & kasih sayang 29 jam sehari. .
.

Alololololo, acik acik Lin & Acik Normah saje minta lempang di siang hari ni. .
.
.
Kang Fattah letak #lofattah, ada yang blackout 14 hari 14 malam. Silap hari bulan, ugut nak boikot drama HSC yang berbaki lagi seminggu. 😜

Hatcuuum, mewangi betul hati dalam hutan korang. Kan? Kan? Kan? Selamat Hari Raya. #kosongkosong

#nohateatall ❀

Tak tiru pun,tapi betulkan apa yang salah. .
.
Tagline : Betulkan yang biasa, Biasakan yang betul. .
.

#lessofhate : kurangkan benci tapi masih ada benci walaupun 0.0001%. .
.
.
Kita kalau boleh, taknak ada benci langsung.
So, #nohatejustlove #nohateatall, peeps. ❀

Tak kuasa kami nak tiru hashtag hangpa. .
.
.
Repost : @dr.lofattah

#nohatejustlove feel free to use this hashtag #lofattah shippers! πŸ˜‡β€οΈ #bukantirutapibetulkan #nohateatall .
@Regrann from @sophierahx - β™₯️ #nohatejustlove #surihatimrpilotraya #lofattah

Most Popular Instagram Hashtags