[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

olofssonbil olofssonbil

228 posts   411 followers   46 followings

Olofsson Bil  Facebook.com/olofssonbil

http://www.olofssonbil.se/om-oss/lediga-tjanster/

Dags för ny transportbil? Boka en provkörning av någon av våra transportbilar så bjuder vi dig på lunch i vårt café! #olofssonbil #transportbilar #volkswagen #haninge #teamtransportbilar

Lykke-Li är redo för kvällens fredagsmys! Kom in och fynda bland våra VW-kläder och tillbehör du också. #bebiskläder #volkswagen #reservdelar #vwtillbehor #olofssonbil #haninge #fredagsmys

Glad alla ❤️ dag. Ta hand om varandra! #olofssonbil #volkswagen #allahjärtansdag #haninge

Kom in och säg hej till Nya Golf Sportsvan! #olofssonbil #volkswagen #golf #sportsvan #golfsportsvan #nybil #haninge

Öppningen av nya anläggningen i Albyberg närmar sig! 14e April slår vi upp dörrarna. Hoppas att vi ses där! #Olofssonbil #Skoda #SEAT #DasWeltAuto #Albyberg

Nu behöver vi förstärka vår kundvårdsavdelning och söker därför en kundkommunikatör som vill ge våra kunder bästa tänkbara service! Läs mer på länken i biografin!

I fredags hade vi ett seminarium på Volkswagen showroom i Stockholm, där Anders Norén från Bil Sweden föreläste gällande Bonus Malus, nya skatteregler mm.
För att våra kunder ska ha möjlighet att ta del av detta så har vi klippt ihop en film från föredraget, som ni kan se på länken i biografin.

På fredag, den 26 Januari bjuder vi in företagsledare och bilansvariga till ett seminarium i vårt Showroom på Hamngatan 13 i Stockholm City.
Anders Norén från Bil Sweden kommer att hålla föredrag angående Nya skatteregler, Bonus malus mm.
Vi bjuder på lättare frukost och en lärorik förmiddag! Då vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn! Anmäl dig till Peter.Jakobsson@Olofssonbil.se

Vi är så oerhört stolta över samarbetet med Vägen Ut Vi unga! Vi går nu in i år 3 som sponsor och får med det vara med att påverka ungdomars framtid tillsammans med föreningen Vägen ut Vi unga, #vägenutviunga
En stor eloge till det engagemang och energi alla i denna förening skapar och ger! Här kommer före och efter-bilder på ett av projekten vi tillsammans genomfört, en ny danssal med tillbehör, som ligger i Jordbro!

Nu är vi i full gång – med vår största satsning någonsin. Succémärkena SEAT och Skoda ska äntligen få en gemensam plats att växa på – när vi nu snickrar klart vår 5 000 kvm stora anläggning i Albyberg Företagspark. Den nya hallen kommer att ersätta den gamla Skoda-anläggningen i Handen. Våra övriga verksamheter med VW och Audi finns kvar som tidigare på Kilowattvägen.
Med vår nya hall i Albyberg förbättrar vi oss på många punkter, bättre tillgänglighet, mer parkeringsplatser och en toppmodern verkstad för alla våra kunder.

Läs mer på länken i biografin!

VIPVISNING NYA AUDI A8!
Från klockan 18:00 på torsdag visar vi nya Audi A8 hos Olofsson Bil i Haninge. Endast ett fåtal platser kvar, missa inte din chans! Anmäl dig till patrik.gabrielsson@olofssonbil.se!

Nya T-roc! Finns äntligen tillgänglig både för provkörning och som hallbil! #olofssonbil

Most Popular Instagram Hashtags