[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

oloflundh oloflundh

3603 posts   34442 followers   296 followings

oloflundh  Poddlänk. ⬇️

https://blogg.fotbollskanalen.se/lundhpod/2017/09/18/162-yasin/

Tidernas bröllopsvals. Brudgummen kuppar in Leeds kampsång. Polaren som ansluter med en pint i näven...vackert.

Leeds firar när man skickar ut Burnley ur Ligacupen efter straffar. ✌🏻✌🏻✌🏻

Följ @sverigeunited ⬆️som hjälper föreningar över hela Sverige att stötta integrationsverksamhet. Behöver din klubb hjälp? Då kanske Sverige United är rätt väg.

Ahmed Yasin är gäst 163 i podden #Lundh. Länk i bio.
En av allsvenskans hetaste spelare hösten 2017 förklarar succén i BK Häcken, om behovet att visa tvivlarna vad han går för, om förtroendet för Mikael Stahre, om att vara på lån och om drömmen att lämna allsvenskan i vinter.
Dessutom talar Yasin om varför det tog stopp under Rikard Norling, om det korta samtalet de hade i somras, om att han tillhör AIK även 2018 och vad han tror att en återkomst till klubben hade inneburit.
Yasin berättar även om tiden i Forward, om varför han var bättre på ena sidan planen i Örebro SK, om familjens stora betydelse och vad han belönade sina föräldrar med efter sin tid som spelare i Qatar.
Yasin talar om Zlatans insats för alla spelare med invandrarbakgrund i Sverige, om sin egen stjärnstatus i Irak, om frustrationen att folk i Sverige inte förstår hur stor han är, om när han var tvungen att skaffa hemligt nummer och om sin irritation över journalister och tv-experter som inte fattar spelet och haussar fel spelare.

Laddat i studion inför Sirius-Östersund och Malmö FF-Hammarby. Ni ser det på @CMoresport 14:30-20:00z

Sorglig film om Ronnie Peterson. Väl värd att se även om jag hade velat ha mer om vad som gick snett. Glömmer aldrig när vaktmästaren kom in i klassrummet och berättade att Ronnie dött.

Lunch på Savoy. Kanske inte agenten Börje Lantz bord, men ändå rätt ställe för poddinspelning. #Lundh

Pratar svensk fotboll och journalistik som gäst hos @lundsbk.

Klassiskt hak i Lund. När pappa ansvarade för mathållningen på 1970-talet körde vi till Meriten. Osäker på om det är lika gott i dag.

Måste hylla @hakanrossberg som går vidare till nya äventyr. Saknad på TV4. En underbar människa som inneburit många garv. Även om jag inte hämtat mig från när han bjöd på middag och öppnade iförd mysbyxor... 📸@suppen78

Heligagudsmoder. Leeds vinner igen. Leder ligan. MOT.

Branimir Hrgota är gäst 162 i podden #Lundh. Länk i bio.
Anfallaren är inne på sin sjätte säsong i Bundesliga och talar varmt om den tyska ligan, om att han gärna stannar där hela karriären, om att han utvecklats enormt som spelare även om det är ett tufft klimat och om att Alexander Isak och andra svenska spelare gör rätt som väljer ligan.
Hrgota berättar att kontakten med Janne Andersson är noll, om att han känner att han borde fått chansen under förra säsongen, om att det aldrig fanns någon tvekan om att spela för Sverige trots intresse från Kroatien, om att han tror att SvFF kan ta hjälp av Zlatan för att få unga spelare intresserade att välja det svenska landslaget och om varför han uppskattade Håkan Ericson som förbundskapten.
Dessutom talar Hrgota om genombrottet i Jönköpings Södra, om relationen med klubben i dag, om vad som bidrog till att han lyckats och varför det inte varit nära för honom att återvända till allsvenskan.

Most Popular Instagram Hashtags