[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

oloflundh oloflundh

3772 posts   35658 followers   360 followings

oloflundh  Poddlänk. ⬇️

https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/lundhpod/2018/02/19/182-kevin-walker/

Kevin Walker är gäst 182 i #Lundh. Länk i bio.
Djurgårdens mittfältare talar om hur klubben ska klara spelartappen, varför han nobbade utlandet och förlängde med Dif, om hur det stormade i omklädningsrummet 2017, om hierarkierna, Melkemichels öppnar ledarstil och vilka som hade heta diskussioner om spelsystem och annat.
Dessutom berättar Walker om hur tufft det var att bli utbuad som ung talang i Örebro, om att ha sin pappa som tränare, om flytten till AIK, om blodförgiftningen på landslagsuppdrag som nästan tog hans liv och hur förbundet ville att han skulle hålla tyst med sin kritik över att han fått åka hem ensam och den där straffen mot IFK Göteborg som fick tuffa följder. Kevin Walker talar även om musikkarriären som lever, om att Bosse Andersson stoppade honom från Melodifestivalen och att han hoppas hantera både fotboll och musik framöver.

Dagens arga läsarmejl. Placeras i Malmö FF:s knä och gottar mig åt ÖFK...

Redo för Östersund-Arsenal i arktisk kyla. Lite som en scout.

De försöker dra ner mig i fördärvet på jobbet...

Miljardären Rune Andersson som sponsrat Trelleborgs FF med över 100 miljoner kronor är gäst 181 i #Lundh. Länk i bio.
Rune Andersson berättar om hur överraskad han var när TFF nådde allsvenskan igen, att hans företag är berett att dubbla fjolårets sponsring på fem miljoner, att han hoppas på fyra lag bakom TFF, att man inte behöver flytta då kommunen lovat att ordna till Vångavallen och att snacket om att byta namn på laget var ett skämt.
Andersson talar om att hotet att sluta sponsra laget fick föreningen att vakna, om varför han inte vill ta bort 51-procentsregeln, varför han inte tror att det går att tjäna pengar på svensk fotboll som investerare, varför han är nöjd med att sonen Johan inte sitter i TFF:s styrelse och varför affärsmän tappar huvudet bara för att de sitter i en fotbollsklubbs ledning.
Dessutom om triumferna i Europa 1994, om storsatsningen på ex-jugoslaviska spelare, om Tom Prahls storhet och varför folk i Trelleborg inte går på matcherna.

Handsken är kastad, @jonasdahlquist76. Lägg OS i käppakrig åt sidan för riktig idrott.
Att jag ens lurar mig själv att tro på det här igen...

Pennskrin. Underskattat. Blir alltid hånad av @patrickekwall o Co för det.

Philadelphia Eagles hyllas på trapporna där Rocky sprang. Mäktiga scener när över två miljoner åskådare följde paraden med Super Bowl-vinnarna som åkte från stadion i södra Philly till museet. #flyeaglesfly #eaglesparade

Leeds snurrdörr håller högt tempo. 17:e managern sedan 2002. Mot Premier League.

Köptips om folk vore aktier i @cafemagazine. Givet att @emma_frans är en 🚀 att behåll. Att sälja Janne Andersson handlar om att ta hem vinsten.

Rawez Lawan är gäst 180 i podcasten #Lundh. Länk i bio eller via @acast.
Dalkurds lagkapten berättar om utmaningarna att flytta klubbens A-lag från Borlänge till Uppsala, om att spela tävlingsmatcher i Gävle, om Uppsalas mottagande, om besvikelsen över Sirius-tränaren Kim Bergstrands fientlighet och om varför han tror att tränarbytet från Andreas Brännström till Azrudin Valentic är bra för nykomlingen.
Dessutom talar Lawan om att han förlängt kontraktet med klubben, om att han har funnit sitt rätta syfte i karriären, om trycket att som kurd vara lagkapten för Dalkurd, om hur klubben blivit mottagen av fotbolls-Sverige, om rubrikerna som följer klubben och varför han spårar konspirationer i lagets tuffa inledning på allsvenskan.
Lawan är öppen om att han tog ett förhastat beslut när han lämnade Malmö FF, att hans rastlöshet gjort att han inte alltid fått ut maximalt under karriären, att han beundrar Janne Andersson trots att tiden i IFK Norrköping inte blev vad de tänkt och att han fortfarande har drömmar om svenska landslaget och att få spela Champions League med Dalkurd.

Älskar att kunna följa Eagles-fansens firande. Broad Street är en galen karneval. Och inoljade lyktstolpar är inget hinder. #flyeaglesfly Eagles har aldrig vunnit Super Bowl och Rocky Balboa har verkligen varit en passande symbol för en stad vars lag nästan aldrig vinner.

Bra tryck i Eagles omklädningrum. Står Philadelphia kvar efter Super Bowl-triumfen? ✌🏻 #flyeaglesfly

Mina killar är på plats. #flyeaglesfly Bara hoppas det är tillräckligt med luft i bollarna.

Merger Bowl LII? Summit Bowl LII? The game LII? Av en slump blev det istället Super Bowl 1967 och nu är det idrottens starkaste varumärke, enligt Forbes.

Flytande onyttigheter i sportflaska. Världen är illa ute.

Inskriven. Går att spåra känslan av att ha tolv år till friheten. Antagligen hade jag hört ryktet om SIA (skolans inre arbete) som skulle hålla oss i skolan hela dagen. 1970-talet var ingen lek.

Omslaget på min bok med fokus på allsvenskan som kommer lagom till premiären.

Ger ut en ny bok lagom till den allsvenska premiären. @albertbonniersforlag

MFF:s buss kom inte! Sydsvenskan toppar huvudtidningens förstasida med mardrömsavslutet på USA-resan. Gillar att man hårdbevakar, men mardrömsavslutet? Ska erkänna att jag läste och mardrömmen var att bussen inte var på flygplatsen och spelare och ledare fick ta en kaffe och en macka på Starbucks innan den kom till flygplatsen i Tampa. ”Det är som det är”, sa MFF-tränaren Magnus Pehrsson med små ögon när han anlände till träningslägret i Florida 20:30 USA-tid, enligt tidningen. Trots allt ett träningsläger.

Hammarbys vd Henrik Kindlund är gäst 179 i podden #Lundh. Länk i bio.
Kindlund berättar om förvåningen över att Jakob Michelsen vill ändra på överenskommen spelidé, om värvningarna som gjorts utifrån den, om att klubben var tvungen att sparka honom, om vad det kostade Bajen och varför Stefan Billborn är rätt person att leda klubben.
Dessutom talar Kindlund om hur han överlevt omsättningen av ledande personer i klubben, om att kontinuitet inte sitter i tränarrollen längre, om varför de sportsliga framgångarna dröjer, om snacket om att skapa en vinnarkultur, om varför man sneglar på Malmö FF och Skellefteå i SHL och att det inte är svårt att både vara supporter och vd.
Henrik Kindlund är öppen om att svensk fotboll måste bli bättre på att hitta sponsorer, om att många företag inte vill sponsra allsvenska klubbar av risk för negativa rubriker om det blir stökigheter, om att svenska klubbar är för dåliga på att ta betalt för spelare, om den svåra bengalfrågan och om hur Hammarbys herrar kan hjälpa damerna.

Fredagsmys.

Sverige-West Bromwich berodde på Leeds United... dock spelades matchen på Ullevi. Via @faroutfootball.

Torbjörn Nilsson vs The Baggies. Sverige träningsspelade tydligen mot West Bromwich 1981. Någon som vet mer? #tbt

Most Popular Instagram Hashtags