oloflundh oloflundh

3538 posts   34058 followers   281 followings

oloflundh  Poddlänk. ⬇️

http://blogg.fotbollskanalen.se/lundhpod/2017/07/17/159-jan-helin/

Så. Jävla. Häftigt. Östersund FK. Imponerande att slå ut Galatasaray. Och på det sättet. ✌🏻✌🏻✌🏻
Bilden är på 10 000 som följde bragden i Istanbul hemma i Östersund.

Det var bättre förr... Kiviks marknad 1954. Fångat av Lennart Nilsson. Se utställningen med en rad av hans fina foton på Fabriken i Bästekille.

Wilmer X Nisse Hellberg blev bakelse i Kivik när han fick Piraten-priset. Stort.

Lag Lund/Lomma piskade lag Skärholmen/Solna. Klar seger. Viktigt.

Att vinna är vackert. En sekund är en sekund. Viktigt att alltid vinna över ens barn, även i tjurritt på Kiviks marknad. 📸@anderstimell.

Alltid i Kivik. William Arne.

Jan Helin är gäst 159 i #Lundh. Länk i bio.
SVT:s programdirektör med ansvar för bland annat nyheter och sport talar om hur han vill förändra SVT-Sportens arbete, om hur man ska bli ännu bättre på nyhetsverksamhet, om hur man ska agera i en tid där rättighetskostnaderna bara blir högre och högre, om varför SVT inte kunde behålla sex års hockey-VM, om ilskan mot Expressen efter uppgifterna om att hockey-VM såldes med förlust, om det avancerade arbetet att köpa tv-rättigheter till idrott och om den nya satsningen på söndagar med livesport likt Vinterstudion.
Helin ger sin syn på sportjournalistikens status, om varför den är viktig att värna för fler än SVT, om att SVT-Sporten ska kunna göra grävande journalistik även utan Uppdrag Granskning, om risken att galopperande rättighetskostnader går ut över journalistiken och det utmanande i att sportjournalistiken ska balansera mellan mer lätta evenemangssändningar och kritiskt granskande.
Dessutom talar Helin om hur han fick Zlatan att lyfta sin bojkott mot Aftonbladet, om han hade agerat likadant som SVT-chef i ett motsvarande läge, om betydelsen av superstjärnan för kvällstidningarnas ekonomi, om hur han anser att medierna klarat granskningen av Zlatan Ibrahimovic och om hur många gånger Zlatan o Co reagerat på Aftonbladets skriverier och hur det påverkade Helins arbete.

Kämpa, sommaren.

Jamie Hopcutt! Östersund fortsätter att excellera. 2-0 mot Galatasaray imponerar. Saman Ghoddos stod för 1-0. Visst, man ska till Istanbul men häftig triumf.

Golf i regn då kommer @fotbollskanalen-hatten från 2007 fram ur @jacobnelson66's gömma och är bra skydd.

Jakten på hole-in-one går vidare.

Fredrik Gårdare är gäst 158 i podden #Lundh. Länk i bio.
Kriminalkommissarien leder sedan januari 2017 en aktionsgrupp mot grovt kriminella i idrottsmiljö och talar om att polisen länge tyckte att det var fotbollens problem, om att äntligen parterna äntligen samarbetar, om hur man ska minska problemen med bråk kring matcher, om att hårdare straff inte är rätt väg, om att man kan behöva spela högriskmatcher utan publik, om varför polisen inte går upp och stoppar maskerade bengalbrännare, om att fylla förvärrar problemen och om att han medger att polisen också gjort fel i samband med fotbollsbevakning och att det ska bli ett stopp på det.
Dessutom berättar Gårdare om att man förhört många efter den inställda matchen mellan IFK Göteborg-AIK, om chanserna till åtal, om att det förekommit fler matchfixningsförsök i Sverige med koppling till allsvenskan, om hur det går till när kriminella med gåvor får unga spelare att jobba med dem och att fotbollen behöver en större öppenhet för att lättare kunna stoppa de olagliga affärerna.
Fredrik Gårdare talar även om att klubbarna och dess ledare och spelare ska få hjälp att stå emot vid hot, om problemen med att låta firmagrupperingar slåss med varandra, hur lång tid det tar för polisen att åstadkomma resultat och att detta inte bara är en tillfällig insats.

Most Popular Instagram Hashtags