[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

okejkram okejkram

2799 posts   3681 followers   379 followings

Louise  Jag lägger upp vad jag vill, är enhetlighet viktigt för dig så har du nog kommit fel. Det jag ritar finns under #okejkram.

Jag fick sova en helt okej mängd timmar den här natten också. Jag har "jobbat" och diskat några bestick, kände mig duktig. Jag fick även samtal från min läkare på personlighetsprogrammet och inte mindre än två samtal från min nya (!) handläggare på AF. Det blev mycket att hantera på kort tid men det känns bra att saker rör sig igen. Jag ska leta fler platser för arbetsträning och öka dosen melatonin, men inte den här kvällen för jag ska på tjejkalas med en massa människor jag inte känner, plus två vänner. Det känns kul och läskigt, som vanligt. Men mest är jag glad att jag orkar och vågar, trots en något svängig dag rent känslomässigt.

Två A3 beställda, bläck och färgpennor. #okejkram

Ta lite eget jävla ansvar. #okejkram

Tillägg på cv:
- Kan ha huvudvärk jättelänge
- Har slickat på jättemånga kuvert

Idag har jag gått all in på migrän med illamående. Jag lyckades sova jättelite under natten, var vaken hela morgonen tills synen checkade ut och istället lämnade plats för hela havet stormar i magen. 0% kul dag och kunde inte gå på det inbokade läkarbesöket, som jag dessutom måste betala för nu när jag inte avbokade ett dygn innan. Jag trodde att jag var färdig med vägglössen också men det var tydligen fel. Den här dagen får fem av fem vägglöss i betyg, vilket inte är ett gott betyg för ingen vill ha vägglöss.

Ikväll ska jag till cyklopen och har hittills inte mått dåligt en enda gång. Utöver det så har jag byxor (!) på mig, vilket väl inte skett sedan senaste istiden och jag känner mig inte ens obekväm. Det kommer säkert när jag väl är bland folk, annars skulle jag bli orolig över vad som hänt med mig, men det är ändå så himla stort för mig att må så här icke-dåligt med dessa premisser.
Nu ska jag fira med en folköl och Usnea (<--tips). Är det någon av er som ska till cyklopen, förresten?

Fler smycken. Alla är beställningar förutom de tre i fokus på den sista bilden. Från vänster är det ett hänge (för örhänge, halsband eller nyckelring), ett örhänge och en pin. Skicka dm vid intresse. #okejkram

Jag har fortfarande inte hört något mer från min handläggare på af, trots två mail. Jag förstår inte riktigt hur de jobbar, ärligt talat. Nåja, det kan jag gnälla mer om på terapin. Positiva saker är att jag inte har jättemycket ångest och att dagens selfie blev så här snygg.

Idag ska alla dessa åka postbil. #okejkram

Pysslar ihop fler hängen idag. Längst ner är de som härdats, alltså värmts upp i ugn och krympt. #okejkram

Om jag levt som jag lär så hade jag till exempel inte blivit så besviken över det färdiga resultatet av den här bilden. #okejkram

Ett par örhängen beställda. #okejkram

Most Popular Instagram Hashtags