okejkram okejkram

2761 posts   3204 followers   377 followings

Louise  Ursäkta röran, jag är född sån. Det jag ritar finns under #okejkram.

Det här med att ha bra dagar när man är sjuk, det är så himla tveeggat. "Ja men du ser ju riktigt pigg ut idag" - japp, jag har en sån där berömd Bra Dag (tm). Bra för att jag lyckats ta mig ut, bra för att jag betat av saker som skjutits upp, bra för att jag inte känner efter. Jag skulle gärna låta bli att känna efter hela tiden, ja, men jag har inte det valet. Att jag inte känner efter idag innebär att jag imorgon eller dagen efter det, kommer att ha psykiskt och fysiskt ont. Jag kommer gå igenom en lång procedur av självförakt och ångest över att jag är så mycket sämre, latare och mindre värd än alla andra. För det är så det är att vara sjuk, det är bra dagar och så är det allt det där andra.

Idag gör jag bra saker som att boka tider, ringa samtal och planera. Jag gör även plasthängen till marknaden på lördag. Det känns för övrigt som att jag ska dö av nervositet, om någon undrade.

Helgens variant. #okejkram

Så, det här är en grej som händer och som jag ska vara med på. Andra bilden visar lite bilder som kommer finnas att köpa där. Min koppling till Bagis är att mina föräldrar bor där och jag skulle bli jätteglad om några vill dyka upp och hälsa på mig när jag är svettig och nervös. Nu på lördag alltså!

Bild på tygpåse föreställande en av de saker som tar mest tid och energi just nu. Skönt med lördag, jag ska lägga mig tidigt. #okejkram

På höger svarar vi vänster, på vänster svarar vi höger och på "blev det inte fel nu?" svarar vi "NEJ!"

Här har vi just varit på IKEA och vandrat vidare till Kvantum, i hopp om underkläder i storpack. Vi blev besvikna men fick åtminstone träffa skitäckliga tandtroll i mutantversion. Barndomsskräcken.

Jag har bara suttit hemma den här helgen så nu är jag ohemult taggad på att dra till ikea. Så pass att jag sminkade mig. Vem är jag ens?

Och en svart tröja med vita detaljer. #okejkram

Ännu en handritad tröja. #okejkram

Det gör ont när pattar växer och gamla favoritkläder inte går att knäppa. Tur att jag har en snygg tatuering som kan distrahera.

Inte idag heller. #okejkram

Most Popular Instagram Hashtags