okejkram okejkram

2672 posts   2621 followers   375 followings

Louise  Min vardag, min lägenhet, min frisyr, min ångest, min kropp, mina bilder och mitt liv. Det jag ritar finns under #okejkram.

Ett ljusgrönt linne i storlek XL, perfekt för dig som också är medlem i den här klubben. 200 inklusive frakt, först till kvarn.

Ännu en bra kväll med uttryck och sånt.

Jag som försöker att balansera känslolivet, korrekt illustrerad. #okejkram

Jag vaknade halv ett, alltså en halvtimme innan dagens terapi. Det gick bra ändå och vi har upprättat en krisplan. Nu har jag ätit potatissallad till brunch och till efterrätt fanns dessa fantastiskt goda kakor som @ordskapare vakat och skickar till mig. Tusen tack! Jag är fortfarande inte på topp men den här veckan blir lite lugnare och förhoppningsvis blir det bättre snart.

Varje gång. #okejkram

Sitter och uttrycker mig lite ba. Fick ändå en bra bild för framtida cv:t. Idag är en riktig jävla skitdag då jag tänker lite extra mycket på döden och min egen oförträfflighet. Oroa er inte, jag tänker bara och tänker absolut inte göra något mer än just det.

Ha! Oroa sig för allt så kan man inte bli besviken. Win! #okejkram

Nöjd_chey87 har nu klarat av alla de stora posterna för veckan. Anticimex hittade bara ett spår, vilket tyder på få djur i lägenheten. De penslade min säng och listerna närmast med kiselpulver, listerna har jag dessutom haft pulver på själv redan. Jag håller nu på att tvätta sängkläder och gardiner, igår blev det dammsuget och våttorkat. Allt känns så skönt nu, trots ångestsvett och en begynnande huvudvärk.

Mitt i natten sitter jag här och skäms. Jag skäms över hur bra mitt liv är. Jag skäms över hur dålig jag är på att uppskatta det jag har. Jag skäms över min fantasi, som när jag var liten var något bra, men som nu bara genererar i nya sätt att fucka upp. Om mindre än tolv timmar ska jag på min första gruppterapi, och min hjärna gör allt för att slippa.

Va! Va? Va. #okejkram

Nu kommer en text om dålig självbild, om att inte känna igen sig själv i spegeln och att aldrig vara nöjd.

Jag har alltid kämpat med min självbild och något av det bästa för mig har definitivt varit att utmana mig själv när jag väljer vinklar och poser att fota mig ur/i. Jag spenderar större delen av min vakna tid med att antingen tänka på hur jag vill se ut, titta på saker som skulle kunna stärka min självbild, köpa saker som kan bidra till det föregående, studera mig själv i spegeln eller kameran samt ändra det lilla jag har kontroll över, som t.ex. frisyr. Jag vill alltid förändra för jag är aldrig bra nog. Jag är aldrig färdig. Min bild är alltid diffus, min spegelbild är främmande eller till och med skrämmande och min uppfattning av mitt jag är lika oläslig som hälften av alla black metal-bands loggor. Jag fattar inget - jag försöker ta kontroll - jag ändrar något - tillbaka på ruta ett där jag fortfarande inte vet vem jag ser i spegeln. The circle jerk av egocentrering. Jag hatar mig själv men kan inte sluta vara besatt, som om det var min största hobby, mitt främsta ämne i skolan.
Jag vill inte komma någonstans med den här texten, inte mer än att blotta halspulsådern och vara ärlig med hur mitt liv ser ut. Tur att man kan göra humor av hur dum i huvudet en kan vara. Jag har guld och gröna skogar mitt i ångesten.

Håll dig själv innanför ramarna om det är så himla viktigt. #okejkram

Most Popular Instagram Hashtags