[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

okejkram okejkram

2704 posts   2783 followers   379 followings

Louise  Ursäkta röran, jag är född sån. Det jag ritar finns under #okejkram.

Nu är jag hemma igen. Går ut starkt med terapi och en jävla massa gråt. När jag skulle hem var det spöregn och vind. Tyvärr var det soligt och varmt när jag gick hemifrån, så jag hade sandaler, klänning och en tunn kofta/sjal/grej. Det blev blött och kallt. Nu är jag helt slut, regnet med.

Håll dig själv innanför ramarna om det är så jävla viktigt. #okejkram

En värdig väska. #okejkram

En lila tröja med självinsikt. #okejkram

Kapabel som en påse bajs. #okejkram

Har ni sett en sådan vän varelse! Blommor i håret, ljus blus och klockad kjol. Det som inte syns lika väl är det flottiga håret, det avskavda nagellacket, hålet i kjolen, alla kliande bett och de borstade tänderna. Men men, glad midsommar på er. Bråka inte för mycket med varandra, kom ihåg att vila om ni behöver och att inte ha för tighta och ostretchiga kläder, om ni inte hemskt gärna vill förstås. Mvh okej livscoach

Känslolivet är fortfarande svårt att hantera. Alla känslor 40000000000 gånger i kvarten, saker som förändras, saker som inte förändras, terapin som fortfarande bara känns jobbig, möten om framtiden som skrämmer och stressar. Jag har även mer vägglusbett nu än någonsin innan och jag vill bara krypa ur skinnet.
Om en timme har jag gruppterapi och den är givetvis svårare än den enskilda. Jag har även pajat ryggen på något vänster vilket inte kommer göra det lättare att sitta still på en stol i 1,5 timma. Direkt efter blir jag i alla fall hämtad av pappa och åker till Broddbo, stor tomt, katten och föräldrarna. Förhoppningsvis kan jag både vila och rita där borta. Nu ska jag äta en lyxig lunch i form av nudlar i plastkopp.

Jag gjorde en tygpåse till Ida, hon blev jätteglad som ni ser.

Glatt gäng firar @satanstroll som fyller år!

Kom igen! #okejkram

Myggbett, vägglusbett, magfett. Ärr, lår och mjuk resår. Orund navel och tuttar som guppar. Gropiga ben, hårig men len, och all den plats som min kropp upptar.

Tjena, ibland är det helt fantastiskt att vara lång och stor. När det kommer till jumpsuits så är det sällan fallet, om man inte vill accentuera sitt skrev då. Oh well, tillbaka till klänningar och kjolar.

Most Popular Instagram Hashtags