[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

okejkram okejkram

2,867 posts   4,317 followers   384 followings

Louise  Det här kontot är till för hela mig. Det jag ritar finns under #okejkram.

Idag är det soligt! Saknar bara sandaler och magväska.

Handgjorda tänder i lera som ska bli örhängen. Mer än så blev det inte idag.

Tryckfredag! Beställ vad du vill via dm och få det upptryckt idag eller köp ett av de små färdiga nedan.
1. Tyvärr kan jag inte idag, 90:-
2. Gott till kvällen, 90:-
3. Röv, 90:-
4. Avgå allt, 90:-

Nu är jag tillbaka från norrland och känner mig överväldigad, tom och förvirrad - som alltid när rutiner frångås ett tag. Jag har haft det jättebra där uppe, tillsammans med @satanstroll och hundar och katter. Jag kommer sakna att sova med djur varje natt, tystnaden i utomhuset och den vackra miljön, men det är också skönt att ligga i min egen soffa igen. Imorgon ska jag äta min vanliga frukost, dricka mitt vanliga kaffe och spela mina vanliga mobilspel, innan jag går till min vanliga torsdagsterapi och sedan handlar på min vanliga mataffär. Snart ska jag ligga i min egen säng och varva njut och besvik, som lager i lasagne. Tack och hej från lättrubbad tjej!

MADE A TRY GIRL #okejkram
Idag känner jag mig som världens starkaste, mest uthålliga och mest välfungerande människa eftersom jag klarat en miljon saker: klä på mig, äta som jag ska, gå ut, slänga sopor, handla i centrum, hämta paket samt tvätta. Ja, jag vet att det är sånt alla måste göra men I made a fucking try och idag bara funkade allt, låt mig få ha det! Låt alla som vill få ha det! Fredag och guldstjärna till alla!

Det började som halsfluss men det kunde ju lika gärna varit patriarkatet. #okejkram

Jag är en väldigt upptagen person. #okejkram

Fira fredag med ett nytt tryck till väggen! Om du vill, annars bör du låta bli. I vanlig ordning så kommenterar du här och skriver vilken eller vilka du vill ha och när jag bekräftar att de finns kvar skickar du dina uppgifter i dm. Jag uppdaterar listan och tillgängligheten kontinuerligt. Hoppas på en bra fredag för oss alla, tryck eller ej.

EDIT: Alla tryck är paxade och slut men önskar du något så skicka dm så löser vi det.

1. -
2. -
3. -
4. -
5. -
6. -
7. -
8. -
9. -
10. -

Porto ingår.

Jag har kommit för att fucka upp. #okejkram

Jag vaknar med möda och undrar hur det ska gå. #okejkram

Här är jag och mina nya glasögon. En del av er har säkert hängt med på mitt äventyr med mina ögon och hur jag som 30-åring fick veta att jag har en skelning. Jag skulle få prismaglas för att korrigera detta men i slutändan verkade det inte behövas ändå. Förmodligen var mina ögon väldigt trötta och överansträngda när jag var hos ortoptisten men hade vilat upp sig lite lagom till senaste optikerbesöket, vilket resulterade i att de korrigerande prismaglasen fick mig att se dubbelt. Detta är en gissning från min sida, men min optiker tyckte att det verkade rimligt att anta så vi bestämde oss till slut för enbart lite starkare, vanliga glas. Så nu hoppas jag att saker ska fungera igen, så gott det nu kan fungera med det här måndagsexemplaret till människa.
P.S. Bågarna är grå och inte svarta! Jag slog på stort osv.

Jag har äntligen fått tummen ur och färdigställt en beställning, nämligen en handritad version av Ha en dag i A4-format. #okejkram

Most Popular Instagram Hashtags