okejkram okejkram

2633 posts   2505 followers   367 followings

Louise  Min vardag, min lägenhet, min frisyr, min ångest, min kropp, mina bilder och mitt liv. Det jag ritar finns under #okejkram.

Nu ska jag ut och flänga. Posta beställningar, hämta paket och få någon solstråle på denna bleka hud, bland annat. Känner mig inte jätteful idag, det känns inte heller helt dumt.

Vinnaren av keps blev @patsydarling! Grattis till dig, langa adress så skickar jag så fort som möjligt.

Mer tröjor. Koncentrerade mig så hårt att jag nu mår illa och har lite ont i huvudet 👌 #okejkram

Wööööööh mvh
FUCK
UPP
KLUBB
#okejkram

På repeat i min hjärna: "gör det bara, känn inte efter". Blir arg av hurtighetsnivån, men blir stressad om jag låter bli. ¯\_(ツ)_/¯ #okejkram

GIVE AWAY!
Den här fulfina och töntcoola kepsen söker ny ägare och alla som är intresserade behöver bara kommentera här under. Jag väljer någon, helt slumpmässigt, i slutet på veckan. Typ när jag orkar och sånt.

En gammal klassiker på påse. #okejkram

En grå tröja till en grå dag. #okejkram

Vad gjorde ni i helgen? #okejkram

Här står jag, nyduschad och lite casual, som en krigarprinsessa i en lågbudgetproduktion från 2001, med skrapat knä, kort och tuff frisyr och opraktiskt sexuella kläder. Fast jag krigar mest med mig själv och livet. Jag försöker ta tag i skapandet, beta av alla tröjor och tygpåsar, klamra mig fast vid något bara. Det går långsamt och ibland inte alls, men jag försöker se det som pauser istället för misslyckanden eller avslut. Jag känner så lätt sorg över saker jag förlorat, väldigt ofta långt innan förlusten ens är en realitet. Jag försöker påminna mig själv om att det som händer i mitt huvud inte alltid händer i verkligheten. Inuti mig slåss jag mot alla egenbyggda väderkvarnar och under tiden bränner jag både yttre och inre broar. Det är läskigt att se hur jag rider ut på min åsna, gång på gång, utan att veta hur jag ska stoppa mig själv. Jag försöker lära mig att ha tålamod med mig själv, precis som att jag behöver lära mig att andra också kan ha det. Det är sånt som är svårt att förstå, såväl som acceptera, när jag själv ser mig som något av det jobbigaste som finns i mitt liv.

Surtanten Svea behöver passas över helgen. Inte så tråkigt för mig.

Jaja, hej då till sista glaset i den här serien. Jag skulle bara fylla dig med vatten och på vägen upp så var kranen i vägen. Du dog av ett fall på två centimeter. Tack för allt.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags