ok_olivia_klein ok_olivia_klein

106 posts   1,118 followers   228 followings

Olivia Klein  Puhdasta kosmetiikkaa, ei mitään ylimääräistä. Clean cosmetics, nothing else.

Clean beauty, puhdasta kosmetiikkaa.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Zoe Ghertner: Twice, 2016
#OKInspiration #ZoeGhertner #OliviaKlein

OK Restore Concentrate on kehitetty herkän silmänympärysalueen ja huulten kosteutushoitoon sekä silmämeikin pohjustamiseen kaikille ihotyypeille. Hoitotiivisteen sisältämät natrium PCA ja hyaluronihappo sitovat ihoon tehokkaasti kosteutta ja jättävät sen kiinteäksi ja kimmoisaksi.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Atelier Brancusi, Paris, 1996
#OKInspiration #ConstantinBrancusi #OliviaKlein

OK Hair & Body Wash on päivittäiseen käyttöön suunniteltu sulfaatiton ja silikoniton puhdistustuote. Sen sisältämät Rooman kamomillan ja laventelin kukkavedet rauhoittavat ärtynyttä ja herkkää hiuspohjaa. Erittäin miedon koostumuksensa ansiosta tuote soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille, myös lapsille.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Olivia Klein -tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän allergisoivia ja herkistymistä aiheuttavia aineosia, mutta tämä ei aina takaa tuotteen sopivuutta. Suosittelemme testaamaan kaikkia kosmeettisia tuotteita omalla ihollasi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Löydät verkkosivujemme tietopankista listattuna kaikki käyttämämme raaka-aineet ominaisuuksineen. Samasta paikasta löydät myös listan tuotteidemme yleisimmistä allergeeneista.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Puhdasta kosmetiikkaa, ei mitään ylimääräistä.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Andy Warhol: Untitled (Eyes), 1950
#OKInspiration #AndyWarhol #OliviaKlein

Aamuin illoin
#OliviaKlein #CleanBeauty

Kaktukset, agaavet ja aloet selviävät karussa kuumuudessa omilla kosteusvarastoillaan, joita sitkeät ja piikikkäät lehdet suojaavat. Myös ihon pinnalla on suojaava hydrolipidikalvo, joka ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vastustuskykyä – niin kauan kuin sitä ei pese tai hankaa pois. Maltillinen pesu riittää kaikille ihotyypeille. Etenkin herkän ihon hoidossa kuumaa vettä sekä voimakkaita pesuaineita ja kuorintoja tulee välttää, jotta hydrolipidikalvo säilyy ehjänä.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Täydellinen matkakumppani: OK Oil & Care. Öljy sopii sekä ihon puhdistamiseen että kosteuttamiseen, ja 100 millilitran pakkaus kulkee kätevästi mukana myös käsimatkatavaroissa.
#OliviaKlein #CleanBeauty

Hilma af Klint: Group IV, The Ten Largest, No. 7, Adulthood, 1907
#OKInspiration #HilmaAfKlint #OliviaKlein

Most Popular Instagram Hashtags