ohviral_official ohviral_official

1,356 posts   162,484 followers   401 followings

VIRAL | NO 1 MALAYSIAโบ  ๐Ÿ‘ Info-Video-Gambar ๐Ÿ˜Ž Page Paling Viral 2018 ๐Ÿ“ฉ DM for credit/remove contents Turn ON notification ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ฅ

Hijau kegemaran admin, korang pula โ“
.
@minyaklintah_tradisi
@minyaklintah_tradisi
@minyaklintah_tradisi
.
Macam pelik je kan, warna2 kehidupan ni boleh melambangkan perwatakan lelaki
.
Tak kisah la warna apa sekalipun, tapi bila bro ada masalah
๐Ÿ‘‰๐ŸผTak tahan lama
๐Ÿ‘‰๐ŸผZakar kecil
๐Ÿ‘‰๐ŸผZakar bengkok
.
Percayalah, kalau bukan sekarang, ia akan menyesakan bro dan bini bro nanti. .
Perlukan rawatan? LGB Oil merawat semua masalah zakar bro diatas! Seawal 3 hari, zakar kembali power!
.
Berminat? Whatsapp kami segera ke
๐Ÿ“ฒ+6018 3699 123
๐Ÿ“ฒ+6018 3699 123
.
.
#lgboil

Jenis yang tak nak kalah... Pastu dia punya jer yang paling limited edition, paling mahal, rare blablahblah...tag member korang yang mcm ni ๐Ÿ˜‚
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Tag Hafiz,
Patutlah selalu pi giant beli sabun basuh banyak2 ๐Ÿ˜
.
@lintahgunungbelacak_hq
@lintahgunungbelacak_hq
@lintahgunungbelacak_hq
.
Saya pengamal onani tegar dan boleh dikatakan hampir setiap hari sejak umur 13 tahun hingga kini mencapai usia 21 tahun. Apabila melakukan onani, zakar cepat terangsang tidak sampai seminit pun dan air mani akan keluar. Malah, ketika tidur terutama pada waktu malam, air mani keluar dengan sendiri.
Rahman, Petaling Jaya Selangor
.
Jawapan : Ini adalah petanda awal bahawa system syahwat anda mula bermasalah. Jika diteruskan dengan perbuatan onani, lambat laun tahap ereksi akan mula menurun dan boleh mengalami masalah cepat pancut. .
Dan lebih menakutkan boleh mengundang penyakit mati pucuk
.
Kajian telah dilakukan di Korea, untuk amalan onani. Keputusan mendapati lelaki yang kerap melakukan onani, 90% terdedah untuk menghidap penyakit โ€œlemah zakarโ€, โ€œcepat pancutโ€ ataupun mati pucuk.
.
Ini adalah kerana, apabila lelaki beronani, urat saraf & tisu lembut zakar akan menerima tekanan pada tangan kasar lelaki, dan menyebabkan kcederaan di organ zakar. Apabila hal ini berlaku, darah gagal untuk mengalir lancar ke zakar. .
.
Bukan itu sahaja, apabila korang mula mengalami symptom di atas, korang akan berasa tertekan. Dan akan memburukkan lagi keadaan, kerana tekan boleh memberatkan lagi system kawalan syahwat korang. .
Daripada korang stress, dan tak tahu nak cari produk mana yang sesuai untuk merawati masalah lelaki, korang boleh gunakan produk โ€˜LGB OILโ€™.
.
Kajian menunjukkan LGB OIL mampu untuk merawat masalah lelaki anda, dan juga untuk meningkatkan performance anda ketika bersama isteri. LGB OIL terbukti berkesan & 100% selamat untuk digunakna (kelulusan dari kementerian kesihatan Malaysia)
.
.
Nak tahu cara rawati masalah ini?
"Nak Rawat" ke +6018 3699 123
"Nak Rawat" ke +6018 3699 123
"Nak Rawat" ke +6018 3699 123
.
Jangan marah dorg private ig sebab nak tapis follower 18+ ke atas ๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™‚

Dia punya takut tu sampai minta maaf kat kucing ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Tag pencinta kucing
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Tag kawan anda yang suka makan cheese ๐Ÿง€
.
Sedap giler sos cheese ni, rasa cheese 100%. Nak makan dengan apa-apa jenis makanan boleh.

Paling best, cheese ni tak pedas tau. Anak kecil pun suka makan.

Boleh adjust nak bagi cheese pekat atau cair ikut suka. Senang ja, cuma tambah air panas dan gaul je.โ˜บ Jimat,Senang, Cepat.
Ada yang nak tambah pendapatan? Sambil makan cheese sambil boleh tambah pendapatan๐Ÿ˜ƒ

Agent dan dropship diperlukan di setiap negeri.

Follow sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
@cheezy_powder_dlicious
@cheezy_powder_dlicious
@cheezy_powder_dlicious

Tak semua benda yg kita minta akan DAPAT ๐Ÿ˜ญ
.
Tag member korg yg mcm ni .
Macam @meteora_casing ๐Ÿ“ฑ. SUSAH nak dpt casing yg rare sama mcm @meteora_casing โ€ผ๏ธ

Sampai ke tua pun ko belari jer la ye..... Asal muka macam kena pecat jer oastu keter kena tarik... Sodihhh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia punya menganjing budak spm tu x bleh blah... .
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Deyyy!!! ๐Ÿ‘‹ ๐Ÿ‘…... Jangan usha perempuan lain slain mama kiter..
.
.
Usha video viral di
@ohviral_official .
.
@mr_mj_en
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

perghhhh PADUUU!!! ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
Meleleh tengok Siti Sarah makan madu sarang lebah buatkan semua orang teringin nak rasa MADU FRESH dalam SARANG ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค ..
.
kalau teringin nak rasa madu dalam sarang macam tu jom jenguk instgram๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.
.

@madushuib_honeybeefactory
@madushuib_honeybeefactory
@madushuib_honeybeefactory

#shuibsepahtu dah bertukar?๐Ÿ™€ dari BEEMAN skang dah jadi LIPASMAN๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ tak caye tengok video ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Ni semua gara-gara produk RARE @ikillzz_anticrawling_insect

Tak bleh terima kenyataan ye bang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ btw ramalan ramalan ni syikin ..tak baik buat amalan syikin ...
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Perempuan tengah makeup tak suka di kacau... Min pun tak berani nak kacau perempuan makeup.. Nnt kening line tak sama diorang badmood ...kesimpulannya dia jaga muka bukan jaga kedai ๐Ÿ˜‚
.
.
Nak lagi video viral follow
@ohviral_official
.
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Most Popular Instagram Hashtags