ohviral_official ohviral_official

1,167 posts   137,459 followers   298 followings

Viral Malaysia No. 1 โบ  ๐Ÿ‘ Info-Video-Gambar (VIRAL) ๐Ÿ˜Ž Page Paling Viral 2018 ๐Ÿ˜‚ nak gelak follow ohviral ๐Ÿ“ฉ DM for credit/remove contents Turn ON notification ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ฅ

Hahahaha hanat nyer pangai
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Oh tak mandi bleh pon bleh jd cantik ke ? Kalau nk cantik bleh pkai Blackmask . Bleh hilangkan Blackhead dan whitehead.
.
.
Promo sbb stock baru masuk. Follow dan beli dapat Rm50.
.
.
Follow - @blckmask_my

Meriah kelas gais...untungnya diorang dpt pengajar mcm ni... Jalan kerja dia "cucuk atas takde bawa takde atas cucuk kiri ayo kita goyang dua jari" boommm! siap full mark ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
. ๐ŸŽฅ ainfanaaa_.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Arif sahaja yang ada masalah niโ“
.
@lintahgunungbelacak_hq
@lintahgunungbelacak_hq
@lintahgunungbelacak_hq
.
Memang lebih dari 90% lelaki di malaysia ni cepat pancut. Tapi arif ni special, 1 minit pun tak dapat tahan.
.
Bagi korang yang ada masalah macam arif ni, admin nak bagitau masalah ni boleh dirawat!
.
Produk LGB Oil kami bukan sahaja membuatkan korang tahan lama, malah ia
โœ”Memanjangkan zakar
โœ”Merawat kencing tak lawas
โœ”Melancarkan pengaliran darah
โœ”Membetulkan urat saraf
.
Banyak kelebihan LGB Oil ni memang tak rugi kalau korang pakai, komfem puas hati!
.
.
#lgboil

Kutip jap adik korang ni... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚Abam polis Malaysia PDRM SABAH @nikq91

Tu orang tanya elok elok jawab nak menganjing jer.. Ketulahan lettew ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ lepastu salahkan semua benda lol... Banyak jer pangai cenggini
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

sebab tu la min elak kalau memver nak buat skill O asap bagai... ๐Ÿ˜‘
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Lama sangat dah tu pendam ๐Ÿ˜‚
Saloma ker ikan salmon ni ๐Ÿ˜‘
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Bila ko main tak dapat dapat.. Skali dapat dia bleh plak sangkut... ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ njir
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official
.
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Demnnn min pun pernah buat mcm ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kepala tehantuk dinding cermin trus ingat nak buat revision
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official .
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Haaa enak aja korang panggil dia sayang, i lap u, emuahhhh bagai ...tapi sebenarnya tak syg pun.. Brengsek...! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Nak lagi best follow
@ohviral_official
.
.
.
Support
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_
@lawak.teroks

Most Popular Instagram Hashtags