ohviral_official ohviral_official

642 posts   61,290 followers   296 followings

Viral Malaysia ⏺  πŸ˜‚ Info-Video-Gambar (VIRAL) 😡 Page Bahangong (Bahalol+Bengong) 🌰πŸ‘₯ Admin kuat Membawang πŸ˜† nak gelak follow ohviral Turn ON notification πŸ“’πŸ“₯

Kemeriahan cara Kampung best wei... rindu pengalaman Mcm ni ... X digalakkan untuk budak budak noob.. Kang x pasal pasal cacat... .
.
Follow best IG
@ohviral_official
@lawaksavage .
.
.
#mercun #lawakkampung #viralraya #hariraya #balikkampung

Weii hahaha! Korang bulan puasa pun mengunyit eh? Tag sikit member korang yg kunyit! Meh bagi min, min nak suruh kakak gojes @iambabybella bantu dorang bagi triple XL dorg punya senjata mengunyit sampai senok! Atau DM or whatapps terus @iambabybella
.
Whatsapp: +6013-5744780
Tekan link niπŸ‘‡πŸ»
.
www.wasap.my/60135744780/Naksenokbellaqueen
.
Instagram: @iambabybella
Fb page: SENOK
Wechat id: Bella_Gojes
.
#kasisenok #ubatketuatkelamin

Kucing hipster baiii
.
.
Tag pencinta kucing
.
Follow top IG
@ohviral_official
@lawaksavage .
.
.
#kucingviral #kucinghipster #bajurayakucing
#videoviral
#viralmalaysia

Akak rizulala dah dapat body idaman dia lepas bersemangat workout pakai jersey @kim.jersi . Korang bila lagi? RM30 ke beb 😱. Kerajaan dah berubah, korang bila nak berubah?
.
.
#jersirare #jersiviral
#jerseymurah #jersimurah

Min ni pencinta kucing... Tp kalau yang pangai gini min panggang hidop hidop tau.. lagi2 skang ni min lapar tahap bapak jerung πŸ˜‘
.
.
Meh follow anak anak ikan rosmah
@ohviral_official
@lawaksavage .
.
.
#pencintakucing #kucingcomel #kucingsiam #kucingrare #kucingviral #viralvideo

Jangan sampai dia tau main tik tok gaisss ..πŸ˜…
.
.
Meh follow Top Viral IG
@ohviral_official
@lawaksavage .
.
.
Kredit
@ikram.looffy .
.
.
#goyangduajari #duajari #thanosdance #tiktokviral #videoviral

bosan2 main game ni time puasa nice gak ☝🏻😎 baik lah @gadget_allang
.
.
Min nak satu weiii @gadget_allang .
.
#gadgetrare #gadgetmalaysiaviral #gadgetviral #gadgetmurah #gadgetpuasa #gadgetraya

Kita perang lagi gaisss... Jangan biarkan Admin di buli oleh fans Syed Saddiq... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ so sapa paling style? 😎 meh undi kat story skang...

SALAM GUYS. SELAMAT BERPUASA.
Ade ke yg tak puasa harini?? Cer angkat kaki sikit..
Korang jgn tak puasa guys.. DOSA besar woo.. kikikiki
----------------------------------------------------------------------------
βœ”Harini admin nak buat kelainan sikit, selalu admin post benda2 lawak πŸ˜‚ je kan, so kalini admin nk suggest korang satu igshop ni @ustaz_shop.co βœ”Korang try ar usha die punya ig, perh mmg padu sumpah tak tipu. Dyorang ada jual mcm2 jenis SNEAKERS & CAP berjenama. πŸ‘ŸπŸ‘’

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
x bleh blah.... Dulu sorang ja.. Ni dia ada geng baru... Perubahan yang sangat ketara guysss πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Korang support la admin kat story... Fans syed saddiq serang story min kot.. πŸ˜‘
.
.
Meh follow
@ohviral_official
@lawaksavage
@madlipz_malaysia_ .
.
.
#syedsaddiq #viralmalaysia #videoviral #vote #videokelakar

Amboii kau! Bulan2 Puasa ni melampau ek! Patutla diam je dalam bilik tu! Hahahah! Ada tak member korang yg kaki blue? Tag sikit! Min nak suruh baby cantik @iambabybella ni kasi senok sikit kat dorang ni! .
Korang tau tak baby manja @iambabybella ni boleh kasi korang tahan lama!!! Testimoni pun memang thorrbaikk beb! Cepat pegi follow @iambabybella ni!
.
nk fast response korang click link Kat bio @iambabybella dan terus boleh wassap.
.
.
FollowIG : @iambabybella
LikeFbPage : SENOK
Fb: Bella Queen
Whatsapp : +60135744780
Wechat id : Bella_Gojes
.
.
#kasibesar #kasipanjang #kasilama #iambabybella #kasitahanlama #ubatketuatkelamin

Weiii tolong admin Sat ...STORY min kena serang oleh peminat syed saddiq...uwarggh x aci diorang panggil gengg... Korang yang slalu gelak kat page ni jom support admin 😭😭😭
.
Meh lawan habis habisan peminat syed saddiq wkakakakakakka... Korang jangan nak gaduh kat komen... Ni game hilang kan boring korang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags