officialtwinnies_ officialtwinnies_

146 posts   5,888 followers   590 followings

TWINNIES  Singer/Songwriter/Music Tutor/Radio Announcer/Entrepreneur 🎸@twinnieshomemusic πŸ‘° @dolcebytwinnies listen our songs on JOOX!

throwback semalam beraya dengan Kak Nad! lama betui tak jumpa, tak puas bercerita tapi puas dapat lepas rindu! cikgu muzik kami, kakak kami masa di uitm, jaga kami mcm adik sndiri walaupun cengei mcm singa πŸ˜‚πŸ˜ thanks for everything @mrs_dyab , semoga segala urusan kak dipermudahkan, we love you! 😘

thanks to kwn2 kak Nad yg menggamatkan showcase semlm di @twinnieshomemusic πŸ˜‚πŸ˜˜

@twinnieshomemusic only in Kangaq! mai la join πŸ˜‰

DAH FOLLOW @dolcebytwinnies ? SEMUA SHAWL LAWA LAWA TENGAH SALE NII.. SEMUA RM15 U OLS! FOLLOW NOW!😍 #dolcebytwinnies
#shawlcotton
#shawllace
#shawlarab
#wideshawl

Thank you girls! International students from UUM, Dina from Indonesia and Jasmin from Thailand singgah di @twinnieshomemusic untuk #TerjahWartawan bersama @atikahnorddin_ πŸ’–

@dnsbl & @jasminezi

Salam 1 Ramadhan 1439H.
mohon maaf andai ada tersalah silap sesama kita. Ayuh sucikan hatu,tingkatkan iman. Selamat beramal ibadah πŸ’–
dari kami, Atikah & Atirah.
@dolcebytwinnies
@twinnieshomemusic

Lagu wajib perform,
Antara Anyer dan Jakarta
by the one and only @missmajid πŸ’– 🎀 @atikahnorddin_
🎸 Atirah Norddin
🎹 Ilham Flaut
🎷 @ikhlassubri

πŸ’–

#twinniesreview Salam 29 Rejab kakak kakak cantik manis, dh nak masuk bulan Syaaban dah, In shaa Allah kita sedang menuju ke Ramadhan. Kakak kakak nanti nak beribadah nak pakai cantikΒ² tak? kenalah cantikΒ² sebab, Allah swt kan suka kecantikkan πŸ’Ÿ

tgh cari khimar, bawal labuh material yg best, purdah,niqab ke tu? jangan lupa follow @anaqahexclusive naaa πŸ’ž

#tudungbawallabuh
#khimar
#niqab
#purdah

Selamat berhujung minggu! Hari Ahad ja @twinnieshomemusic OFF, hari lain In shaa Allah ON! πŸ“· @muhdnurfitri25
#twinnieshomemusic

Tahniah atas perasmian Kolej Komuniti Kangar,semoga dapat melahirkan generasi berkemahiran tinggi di masa akan datang! thanks for having us! 😊

also thanks to @officialamico for the awesome beats on cajun!

Dah singgah? kami dh nak tutup, In shaa Allah esok kembali beroperasi! keep rockin' and keep supporting
#twinnieshomemusic!
@twinnieshomemusic

Most Popular Instagram Hashtags