officialdoubleu officialdoubleu

427 posts   9403 followers   145 followings

2in1 BREAST&BUTT CREAM&SOAP  ๐Ÿ‘TEGANG โ€ขBESAR โ€ขMONTOKโ€ขORGANIK โ—๏ธ โ™ฅ๏ธrecommended by PESONA CLINIC โ—๏ธ โ™ฅ๏ธMALAYSIA โ™ฅ๏ธMATRADE.my โ™ฅ๏ธLazada.my/mumsheaven โ—๏ธ

http://www.wasap.my/0132252700

Ok kali Ini Kami nk bg tahu feedback Pelanggan pertama kali guna Produk Kami yang meletups nih .
Customer yang first time beli Produk Ini memg akan jd seram sikit , tetiba rasa berangin jadi cuak .. u ouls Jgn cuak sgt okay .. tindak balas berangin itu utk nyah kuman.
Bahan mentah Kami ada tea tree okay .. u ouls Jgn cuak sgt tau !
Ikhlas pesanan di taja .
Teruskan guna sampai u ouls dah rasa meletups ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Ok kali Ini Kami nk bg tahu feedback Pelanggan pertama kali guna Produk Kami yang meletups nih .
Customer yang first time beli Produk Ini memg akan jd seram sikit , tetiba rasa berangin jadi cuak .. u ouls Jgn cuak sgt okay .. tindak balas berangin itu utk nyah kuman.
Bahan mentah Kami ada tea tree okay .. u ouls Jgn cuak sgt tau !
Ikhlas pesanan di taja .
Teruskan guna sampai u ouls dah rasa meletups ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Hi.how to buy @officialdoubleu ๐Ÿ‘
Produk PAYUDARA & PUNGGUNG ORGANIK.
Produk yang di iktiraf Global MATRADE MALAYSIA ,sudah tembus Japan & di terima Pakar Doctor.
Okay u all boleh order gn team @officialdoubleu okay di bawah & Segala Produk keluaran @mumsheaven ๐ŸŒน .
.
.
KL/ Selangor .
๐Ÿ‘ @doubleu_cheras ๐Ÿ‘ @doubleu_kl ๐Ÿ‘ @doubleu_selangor ๐Ÿ‘ @doubleu_dhs
๐Ÿ‘ @produkpayudara_organik_doubleu ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu ๐Ÿ‘ @mxzzfrds ๐Ÿ‘ @pesonaclinic_aesthetic ๐Ÿ‘ @pesona_medispa_hq ๐Ÿ‘ @hofroyalbeauty ๐Ÿ‘ @farmasiamalmediktamanpermata ๐Ÿ‘ @mamaslove_babyshop ๐Ÿ‘ @zaziskitchen ๐Ÿ‘@mumsheaven ๐Ÿ‘@doubleu_shahalam ๐Ÿ‘ @pelangikosmetik_ ๐Ÿ‘ @mamaslove_gombak ๐Ÿ‘ @mamaslove.puncakalam .
.
.
.
. .
KEDAH
@doubleu_kedah .
.
. .
.

KELANTAN ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu .
.
.
.
.

PULAU PINANG / PENANG
๐Ÿ‘ @doubleu.doubletouch_penang .
.
.
.
.
SABAH / SARAWAK
@produk_power_kuchingsarawak
@nana6111
@aiyra_din .
.
.
.
. .
.
.
.
INDONESIA ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‘ @djazrikamegan .
.
.

Online shop !
๐Ÿ‘ @lazada_my ๐Ÿ‘ @lelongmalaysia ๐Ÿ‘ @shopee_my
#breastcream #breastcare #matrade #breastcream #breastsoap #organik #produkviral #produkpayudara

Hi.how to buy @officialdoubleu ๐Ÿ‘
Produk PAYUDARA & PUNGGUNG ORGANIK.
Produk yang di iktiraf Global MATRADE MALAYSIA ,sudah tembus Japan & di terima Pakar Doctor.
Okay u all boleh order gn team @officialdoubleu okay di bawah & Segala Produk keluaran @mumsheaven ๐ŸŒน .
.
.
KL/ Selangor .
๐Ÿ‘ @doubleu_cheras ๐Ÿ‘ @doubleu_kl ๐Ÿ‘ @doubleu_selangor ๐Ÿ‘ @doubleu_dhs
๐Ÿ‘ @produkpayudara_organik_doubleu ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu ๐Ÿ‘ @mxzzfrds ๐Ÿ‘ @pesonaclinic_aesthetic ๐Ÿ‘ @pesona_medispa_hq ๐Ÿ‘ @hofroyalbeauty ๐Ÿ‘ @farmasiamalmediktamanpermata ๐Ÿ‘ @mamaslove_babyshop ๐Ÿ‘ @zaziskitchen ๐Ÿ‘@mumsheaven ๐Ÿ‘@doubleu_shahalam ๐Ÿ‘ @pelangikosmetik_ ๐Ÿ‘ @mamaslove_gombak ๐Ÿ‘ @mamaslove.puncakalam .
.
.
.
. .
KEDAH
@doubleu_kedah .
.
. .
.

KELANTAN ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu .
.
.
.
.

PULAU PINANG / PENANG
๐Ÿ‘ @doubleu.doubletouch_penang .
.
.
.
.
SABAH / SARAWAK
@produk_power_kuchingsarawak
@nana6111
@aiyra_din .
.
.
.
. .
.
.
.
INDONESIA ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‘ @djazrikamegan .
.
.

Online shop !
๐Ÿ‘ @lazada_my ๐Ÿ‘ @lelongmalaysia ๐Ÿ‘ @shopee_my
#breastcream #breastcare #matrade #breastcream #breastsoap #organik #produkviral #produkpayudara

Hi.how to buy @officialdoubleu ๐Ÿ‘.
Produk yang di iktiraf Global MATRADE MALAYSIA ,sudah tembus Japan & di terima Pakar Doctor.
Okay u all boleh order gn team @officialdoubleu okay di bawah .
.
.
.
KL/ Selangor .
๐Ÿ‘ @doubleu_cheras ๐Ÿ‘ @doubleu_kl ๐Ÿ‘ @doubleu_selangor ๐Ÿ‘ @doubleu_dhs
๐Ÿ‘ @produkpayudara_organik_doubleu ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu ๐Ÿ‘ @mxzzfrds ๐Ÿ‘ @pesonaclinic_aesthetic ๐Ÿ‘ @pesona_medispa_hq ๐Ÿ‘ @hofroyalbeauty ๐Ÿ‘ @farmasiamalmediktamanpermata ๐Ÿ‘ @mamaslove_babyshop ๐Ÿ‘ @zaziskitchen ๐Ÿ‘@mumsheaven ๐Ÿ‘@doubleu_shahalam ๐Ÿ‘ @pelangikosmetik_ ๐Ÿ‘ @mamaslove_gombak ๐Ÿ‘ @mamaslove.puncakalam .
.
.
.
. .
KEDAH
@doubleu_kedah .
.
. .
.

KELANTAN ๐Ÿ‘ @sempurnakan_kecantikanmu .
.
.
.
.

PULAU PINANG / PENANG
๐Ÿ‘ @doubleu.doubletouch_penang .
.
.
.
.
SABAH / SARAWAK
@produk_power_kuchingsarawak
@nana6111
@aiyra_din .
.
.
.
. .
.
.
.
INDONESIA ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‘ @djazrikamegan .
.
.

Online shop !
๐Ÿ‘ @lazada_my ๐Ÿ‘ @lelongmalaysia ๐Ÿ‘ @shopee_my
#breastcream #breastcare #matrade #breastcream #breastsoap #organik #produkviral #produkpayudara

Hi. Ini testimoni DoubleU #testimonidoubleu terbaru oaky.
Ibu yang lahir kan baby & menyusukan
Tak balance dah size payudara ibu ini..
Siapa Tak risau .. nenen nak pakai lama !!
Husband nak tengok sampai bila-bila ,
Anak nak menyusukan lagi ..
U ouls baca okay .. perubahan payudara ibu Ini.
.
.
.
Biasa laa organik Ini lambat sikit tapi pasti ada kesan yang baik.
Yang penting Selamat Bahan mentah !
Bukan Bahan mentah yang bahaya pada kite .
Nenen nak pakai lama tau !!
#asli #testimonidoubleu #breastsoap #breastcream ๐Ÿ‘๐Ÿ˜

Hi. Ini testimoni DoubleU #testimonidoubleu terbaru oaky.
Ibu yang lahir kan baby & menyusukan
Tak balance dah size payudara ibu ini..
Siapa Tak risau .. nenen nak pakai lama !!
Husband nak tengok sampai bila-bila ,
Anak nak menyusukan lagi ..
U ouls baca okay .. perubahan payudara ibu Ini.
.
.
.
Biasa laa organik Ini lambat sikit tapi pasti ada kesan yang baik.
Yang penting Selamat Bahan mentah !
Bukan Bahan mentah yang bahaya pada kite .
Nenen nak pakai lama tau !!
#asli #testimonidoubleu #breastsoap #breastcream ๐Ÿ‘๐Ÿ˜

Jangan jeles okay gn Adik kite sorang ni .. 2 in 1 perfect Body @officialdoubleu boleh buat orang geram .
Yang dah beli small size @officialdoubleu confrm beli yang besar lagi jimat duit u ouls boleh tahan 3 bulan , Jangan cakap Kami Tak Sayang customer tau ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #testimonidoubleu #breastsoap #breastcream #payudaraanjal #organicbeauty #organic #halal #kkm #labtest #bebashaiwan #pelanggansetia #mumsheaven #testimonidoubleu #kpdnkk #matrade #testimonidoubleu ๐ŸŒฟ๐Ÿ‘

Jangan jeles okay gn Adik kite sorang ni .. 2 in 1 perfect Body @officialdoubleu boleh buat orang geram .
Yang dah beli small size @officialdoubleu confrm beli yang besar lagi jimat duit u ouls boleh tahan 3 bulan , Jangan cakap Kami Tak Sayang customer tau ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #testimonidoubleu #breastsoap #breastcream #payudaraanjal #organicbeauty #organic #halal #kkm #labtest #bebashaiwan #pelanggansetia #mumsheaven #testimonidoubleu #kpdnkk #matrade #testimonidoubleu ๐ŸŒฟ๐Ÿ‘

Most Popular Instagram Hashtags