official_aliftputeraband official_aliftputeraband

320 posts   10,650 followers   2,512 followings

#Tersiksa.Drummerputeraband๐Ÿฅ  โ€œPutera bandโ€ ๐ŸŽค Rebahku tanpamu / Tersiksa / FMC / DM for Paid/Gift review ๐Ÿ“ฅ #aliftputeraband

Happy Bufdayyy bro . Sorry bro Lambat wish hahaha ๐Ÿ˜‚๐ŸŒน @officialtuah

Jum Sertai Tour Mobile Legends pada 16/9 ni !! Bertempat di Dataran Telok Kemang Sempena Hari Malaysia !!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘#mobilelegends #tournementmobilelegends #telokkemang #harimalaysia

Esok !! (6.9.2018) Jam 9 malam .. Official Music Video @puteraband Di youtube Channel @fmcmusic .. nanti kan !! ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘

serba seidikit kenangan di Labuan โ˜บ๏ธ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚ #puteraband #rajadihati #dilema

jumpa lupa malam nie org orang ipohhh !!! jemput datang ramai2 guyss ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ#puteraband . tq my sponsor @blackyclothing

morning ๐Ÿ™ˆ hari nie kami nak gerak balek semenanjung dah . jumpa lagi org labuan ๐Ÿ˜˜ thankk youu ๐ŸŒน... #labuan #puteraband

MV Dilema ๐Ÿ™ˆ #puteraband #dilema #krackoriginal

mak aku lagi hipster kau rasaa ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#throwback #familyday

maaf agak serabut skit disitu hahaha ๐Ÿ™ˆ

Hai guys . hari nie alep nk promot produk mmbe alep nie @muazhanafii . Produk buat sijejaka yang inginkan prestasi cemerlang. Ingin masa tambahan? Ws di no +601121097291#JanganBuatBuat

Assalam guyss . alep nak kongsi skit nie haritu masa raya alep ade g bundle kat penang . nama bundle dye @2tonebundle . korang bole dapat kan baju2 dan pelbagai pakaian yg nice kat situ . bagi yg suke pergi bundle tu bole laa singgah kat sana kayy ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ pakaian - U.S & Japan Used Clothes.
Alamat - 2B-4-2,Level 4 Komtar Georgetown Penang.
Buka - Everyday Open 12pm-8pm
Sms Call 0194493144/ 0173365207 Posting/COD yg berdekatan.. #komtar #georgetown #useclothes #2tonebundle

Most Popular Instagram Hashtags