official_aimantino official_aimantino

663 posts   1,262,105 followers   2,991 followings

Manno  Search aiman tino; Ku Sesat Dalam Rindu at YouTube 👍🏻. For Booking Event 🎤 (0126371844) Zamani. ✌🏻️#NoDm 📵 @ariesmusicpro

Jangan ambil mood raya awal2 . Dengar lagu raya awal2 takpe 😋😂
Repost By ariesmusicpro: Coming Soon Lagu Raya Baru @official_aimantino #RayaTelahTiba on YouTube & Streaming digital platform @ariesmusicpro (via #appskottage.com #Grab @AppKottage)

Selamat Berpuasa Semua 🤗
#kusesatdalamrindu
#ariesmusic

Selamat menyambut bulan Ramadhan everyone!
Sempena bulan Ramadhan ni, @chaiyotea ada air special tau. It's called Sunset Delight - since fast breaks when the sun sets !

Keistimewaan air ni ialah campuran dua jenis teh - Pink Cinnamon Almond & Red Chai Sunset diblend dengan kurma!
Sekarang @chaiyotea ada promosi Buy 1 Free 1 sepanjang bulan Ramadhan! 😋😋

Hidup aku hitam putih, kerana pudar warna . Ingin ubah kemarin tanpa perlu putar masa

H A R A M. @haelhusaini

Hey sister , Happy Birthday to you 🎊 May Allah bless you and enjoy your day! I wish you all the best for your career and your future ahead! Love you ! 😘
#ariesmusic

Jarang2 bob tak berat 😪
#kusesatdalamrindu
#ariesmusic
#bff

Kemana ...........

Thank you TV3 for inviting me . Melodi Raya !! Don’t forget to watch . Raya ke 3 dan ke 10 And Thank you to @genjibuskers .
#kusesatdalamrindu
#melodiraya2018

Disebabkan Semua kata muka kami sama, mak dah restu kami tinggal sekali . Hahahahaha😂 puas kite adjust muka nak bagi sama🤣
#twin

Hai guys, Aiman tahu ramai yang buat bisnes sekarang kan, so Aiman akan tolong korang untuk lariskan jualan korang, InshaAllah dengan izin-Nya bisnes korang makin maju . So apa lagi guys,kite boleh bincang melalui email yang tertera 🤗
#reviewbyAT

Most Popular Instagram Hashtags