nynizamyusri nynizamyusri

166 posts   41973 followers   566 followings

NY  Saya tak minta anda tertawa Saya minta anda mengerti Travelling ✈ IT Technician 💻 DM : paid/gift reviews📩

https://m.youtube.com/channel/UCaUloroV-87PTeQHAp-RPtg

rindu rambut lama

Bila aku berkenan tapi takde duit be like 👦

#REVIEWNY

Jom follow IG @kedaitopidotcom dan shopping kat sini ade topi dan gshock cantik² . Rugi tak follow .

For order
Whatsapp 📲 017-9007059

#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #giftreview #kedaitopi #kedaitopidotcom #topimurah #topimurahmalaysia #capmurah #capmurahmalaysia #gshock #gshockmurah #gshockmurahmalaysia

*Saya tiada siapa² lagi dalam dunia ni kecuali awak*
(Tag kawan² anda)
@malaysiaviners @lawak_hambar @lawak.hangit
#malaysiaviners #malayvines #malaysiavines #lawak_hambar #lawakhangit

Kepada pelajar yg bakal ambil result SPM esok (16/3/2017) . ALL THE BEST 👍 GO GO CHAAIIYOOKK 😆
(Tag kawan² anda)
@malaysiaviners @lawak_hambar @lawak.hangit
#malaysiavines #malaysiaviners #malayvines #lawakhambar #lawakhangit #sentappickupline #resultspm

Bila kau nak enjoy lepak tapi member borak pasal result SPM nak keluar 😒

Bersyukurlah dengan apa yang kita ada . Tak semua benda yg kita ada, orang lain pon ada . Semua benda yg kita ada bukan hak milik kita tetapi hak milik Allah . Allah bagi kita segalanya untuk menguji kita bukan kerana Allah memilih kasih .
(Tag kawan² anda)
@malaysiaviners @lawak_hambar @lawak.hangit
#lawakhangit #malaysiaviners #malaysiavines #malayvines #lawakhambar #lawakhangit #paidreview #sentappickupline

Kerja sambilan . Sodok tepi . 😆
#shortvacay

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags