nvdism nvdism

3,761 게시물   180,870 팔로워   2,697 팔로우

NAD ISMAIL Makeup Artist  اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 🇲🇾🇸🇬🇮🇩MAKEUP ARTIST any inquiries PLEASE click EMAIL, click link 👇🏼 for MASTERCLASS KK

FIRST 10 EARLY BIRDS .
.
PROMO price : RM650 each ! bring your friend and get another rm100 off means rm1100 for 2 person ! .
.
normal price : rm850 per person
.
.
for registration click google form at bio

kengkawang minta kita makeup kan dia ala ala neelofa masa meleTop semalam kemain lah, nasib lah sis mmg ada benda baru nak try hehe, kat von d pallette prism, schantik tak? .
.
base persis have have makeup #nvdebbcushion code Tan
mascara gel long lasting tp senang cuci #lashrinazation in Black
#popthatlipset Lamisa campur #stunnalippaintunbutton .
ok boleh tinjau dekat @shopnvdisms .
.
boleh lah boleh lah sis kasi chance

L U F Y A .
makeup by me tema barbie.

i just want to take one minite of your time to recite al fatihah to arwah zaibo, bismillahirrahmanirrahim

Autism is not a disease.
autism bukan cacat. ( walaupun dia under disability ).
autism ni adalah satu anugerah, bagi zis anugerah Allah yg tidak ternilai, dr AUTISM sis belajar banyak perkara, sabar, cara mendidik yg betul, priorities, lifestyle, emotional management alhamdulillah, semua benda benda ni buat sis lebih dekat pada Allah ❤️.
.
.
autism ni ada byk jenis korg kena faham and digest, tak semua autism ni sama, sis nak terangkan pun susah insyAllah mana yg sis dah faham sis share dgn korg.
.
.
sometimes i feel pity with children yg ada ibu bapa but live in denial, they need help, kita bukan selama lamanya hidup dgn dia, sekurang kurangnya kita aturkan kehidupan untuk dia menghadapi masa hadapan, they can live normal like us u know in fact better! why should we feel embarrass about it? one day he could be a great imam, one day he could be a great teacher, doctor or anything else mana tau kan? kan? bersangka baik lah pada Allah, mereka ada takdir masing masing tp kita sebagai ibu bapa tolong aturkan utk mereka, insyaAllah. .
.
.
kepada parents di luar sana, jangan malu untuk mengakui, atau nak sedapkan hati, sekurang kurangnya, jika ambil tindakan awal, nnt bila dia dah umur 8/9 tahun dah nmpak perubahan dia, drpd u menidakkan keadaan dia, nnt 8/9 tahum baru nak ambil tindakan. i would say you have wasted your time, tak percaya? brp byk parents sis jumpa bgtau sis, ooo dulu masa kecik tak nmpak dah besar makin ketara, ialah sbb masa kecik kita sibuk dibuaikan dgn ayat ayat org dulu dulu, “takdelah biasalah budak budak” normal lah diorg nak membesar. sis tolong sis, zaman now ni dah tak blh dah nak sedapkan hati cara itu, lgpun u diagnose sekali je, bukan rugi pun, sekuranh kurangnya u rasa lega kalau anak tu berkembang seperti biasa. jadi apa lagi, dptkan diagnose anak korang kalau deep inside your heart they are unique, just go check ok, .
.
like me i got my son diagnose from Dr Raja Juanita Raja Lope, untuk first assasement cost ard rm500 x silap sis pun lupa, tplepas tu check up 3 ke 6 bulan sekali je rm150, .
.
and sis pergi few places jugak utk make sure yg noah mmg autism HUKM, and few other hospital kerajaan and pusat autism swasta.
.

brp org agak agak nya yg akan jawab salam zis, out of 180k 🤣.
.
.
jom kita tgk

N E E L O F A for @meletop
.
.
#nvdisms

FIRST 10 EARLY BIRDS .
.
PROMO price : RM650 each ! bring your friend and get another rm100 off means rm1100 for 2 person ! .
.
normal price : rm850 per person
.
.
for registration click google form at bio

sekejap je dah smpi pinggang mami, sapa sini dengan anak lelaki bestfwen?
.
.
#noahishmael

macam mana bz or focus pun, yg suara latar belakang tu kena attend dulu,kalau tidak smpi esk dia dok repeaaaat jah 🤣 .
.
- @shopnvdisms
.
.
.

#noahishmaelhayy #anaksyurga #sahamakhirat

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그