nvdism nvdism

52 投稿   181,203 フォロワー   2,696 フォロー

NAD ISMAIL Makeup Artist  اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 🇲🇾🇸🇬🇮🇩MAKEUP ARTIST any inquiries PLEASE click EMAIL, NO DM click link 👇🏼 for MASTERCLASS KK

bismillahirrahmanirrahim

suka ke Asya nampak schantik mcm ni, selalu dia cute cute kan, sekali sekala kasi can lah, ha ni video takde filter sis belanja, ala kalau pakai filter pun apa salahnya, mcm korg x pakai 🤪, apa pun makeup depan ke dlm photo ok, takde edit melampau ok, be true to yoself girlll
.
.
@shopnvdisms #nvdebbcushion code fair mmg match sgt dgn kulit asha
💄@shopnvdisms #popthatlipset .
.
.
#nvdisms

islam. iman .
.
#proudmuslim

i dunno why but its just so calming to see bride with soft warm colors , and a very subtle makeup, nmpak sgt outstanding secara keseluruhan, oh maybe sis ni sejenis OCD warna ke mcm mana? do you feel me? .
.
.
✨ A I N #SNAXJJ
Wedding Reception

Wearing @innaigroup
Makeup @nvdism
Hair @ckayliow using Osis @schwarzkopfpro.mysg #faceofosis #osismy #sessionlabel #schwarzkopfpromy

#weddinghairstyles #bridebook #bridalbeauty #bridalhairdo #bridalmakeup #brideoftheday #bride #theweddingkl #hairstylistkl #weddinggown #mywedding #weddingmy #hairstylistkl #makeupartistkl #weddingguide #weddingguideasia #weddingdiarieskl #sessionstylist #hairinspo #notjustahairstylist #malayweddingguide #traditionalmalaywedding

sesiapa sini peminat tegar makeup warna pastel nak tgk sikit brp ramai
.
.
💄LAMISA #popthatlipset

congrats zis @asyalliee @eboyarbaain semoga sukses dgn @loveliee.hq

A S Y A L L I E @asyalliee
for @loveliee.hq .
.
using #nvdebbcushion @shopnvdisms code FAIR with a hint of tarte creaseless concealer .
.
#popthatlipset @shopnvdisms code MAYSA as always for the fresh look. .
.
for any makeup inquiries kindly email nvdismsinquiry@gmail.com or simply click email at profile.
.
.
#nvdisms

kepada semua yg dm tya sis brp harga charge makeup, sis mohon maaf jawab dekat sini ya, sbb terlalu ramai sis x blh nak reply satu satu. sbb this thing has been disturbing me
.
.
boleh email nvdismsinquiry@gmail.com
atau click email dkt profile sis terima kasih
.
.
ada yg ckp saya tak ada email sis, maaf maaf maaf tp sis mmg deal through email only, maaf lg sekali sis x deal dgn whatsapp and hp sbb sis x mampu nak commit, sis x ada staff and etc yg ada pun hanyalah kawan yg tolong replykan email, bukan sis nak tolak rezeki tp sis tak nak buat something that i cant commit and at the end of the day all you get is disappointment,
.
so please please please i ask for your kind understanding if you really intrested with my work, please get through me via email.

I N T A N NAJUWA
.
.
#EHparty #EHtop20

人気ハッシュタグ