nurulzahid nurulzahid

11,397 posts   220,933 followers   21 followings

Nurulhidayah Ahmad Zahid  Monitored by SNMYβ„’οΈπŸ‘¨πŸ»β€πŸ’Ό Officially Hajjah πŸ•‹ Hajjah Saleha (new name given by Hubby) Thethe (Mother) of 3 πŸ‘±πŸΌβ€β™‚οΈπŸ‘±πŸΌβ€β™‚οΈπŸ‘§πŸΌ

Katakanlah (wahai Muhammad): "Wahai Tuhan yang mempunyai kuasa pemerintahan! Engkaulah yang memberi kuasa pemerintahan kepada sesiapa yang Engkau kehendaki, dan Engkaulah yang mencabut kuasa pemerintahan dari sesiapa yang Engkau kehendaki. Engkaulah juga yang memuliakan sesiapa yang Engkau kehendaki, dan Engkaulah yang menghina sesiapa yang Engkau kehendaki. Dalam kekuasaan Engkaulah sahaja adanya segala kebaikan. Sesungguhnya Engkau Maha Kuasa atas tiap-tiap sesuatu.
(Al Imran 3:26)

Uncle Hishamuddin Rais di mana kamuuuuuuu??! @ishamrais .Juga dilaporkan hilang dari radar.

It has been a while. Hello 1998. Back in 1999. Mana kawan2 REFORMASI dulu? Mana orang yang bertanggungjawab mengajar saya untuk menjadi Reformist Jalanan satu ketika dahulu? Hilang dari radar.

Biar jasad terpenjara namun jiwa tetap merdeka! Baju LOKAP SRPM by @lokmanadam πŸ˜…

Ada yang tak sabar nak tunggu pembicaraan. Ada juga yang boleh fikir ikut logik akal. Sama2 kita tunggu pembicaraan PERTUDUHAN yang bermotifkan POLITIK ini. Biiznillah. #beranikeranabenar

Aamiinn Aamiinn Yaa Rabb.

We are ready. Biiznillah.

Dear Nuyul or whoever you are. Ada beberapa benda yang hang kena tanya orang yang sampaikan hang berita tu.
1. Tanya dia Yayasan yang Pak aku terpakai cek nak bayaq kredit kad tu Yayasan Pak dia ka? Yayasan Rakyat? Cer hang pi check sat fakta kat depa tu.
2. Tanya depa yg hat RM800k bayaq kredit kad tu shopping untuk berapa lama? Org gila kaa shopping habih RM800k sehari atau tu bayaran kredit kad tertunggak ka apa? Hang tanya la depa. Kot la hang rajin.
3. Kalau 2 benda tu hang dapat jawapan hang mai kat aku naa? Aku belanja hang makan ikan bakaq Pasar Keramat. Atau kalau hang malaih hang tunggu ja keputusan mahkamah. Kaa hang tak percaya mahkamah kaa macamana? .
.
Sabaq naa. Tak payah duk kalut sangat aihhh. Relax πŸ€—
.
.
Tu sapa lagi sorang tu? KMJ? Wahh nama bunyi macam anak Raja aihhhh. Aku ni dok buat drama kaa.. buat pilem kaa.. aku tak pakai Dana Mak Pak hang aihhhh. Hang pun kalut jugak pasai apaa? Takat hang kena bayar dua tiga ratuih nak kondem aku, aku rasa baik hang claim depa lebih buat overtime pasai aku nie payah sikit nak lut orang dok ejek2 ni. Dulu kat sekolah dah praktis main ejek2 nama Pak.. so aku tak heran dah. Cuba lagi naa. Aku bagi kredit "Good try" kat hang la since hang pun nak tumpang glamer kami ni. Nanti ramai follower hang kat Twitter tu sbb aku promote nama hangpa semua. Haaa tepukkk πŸ˜‚

Bila berhadapan dengan masalah dunia, jangan pernah lupa akan tanggungjawab akhirat. Selamat beramal! ❀️

Most Popular Instagram Hashtags