nurulsaadah_ariffin nurulsaadah_ariffin

215 posts   1400 followers   1531 followings

Nurul Raisha  ISTERI semanis HONEY to Mr. Mohd Azizan πŸ₯1st BB Serum in MalaysiaπŸ₯ πŸ’Agent LalisaSecret @Nurul 🎈Kulim/Alor Star/Kedah πŸ“žπŸ“±Whatsapp 0134336192

Ok la..Last payung.Sis rasa tak sihat plak malam ni.Tp sis nak kena overtime.Punggah..πŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ

Makan kenduri ler kita..Moh ler..
Selamat Pengantin baru cousin..Untung la pasangan luaq negara.Jodoh x kira di mna,dgn sape.Asalkan bahagia hingga ke jannah.Aminn..

Selfie sat..hhaha..Peace jangan jatuh..πŸ˜›πŸ˜›
#wonderglowsuperstar360

Pakat mai pm sy laju2 nah..Jangan ketinggalan ok..Sapa lagi yg nak jadi membership Tupperware .X rugi nah..Barang brkualiti,harga menarik.X kan uolls tak jatuh hati..Sy sudah.Anda??
πŸ“² 0134336192

Dah siap makan petang hari ni..Kuih ketayap owg utara pnggil.Jemput makan uolls..Hmpa pnggil kuih apa? Kami dah pandai buat kuih tradisional.hahha..Pulun belajaq kat mak tami kot..😜😜

Pagi2 p kutip buah salak kat belakang umah.Manis tu la..haishh..Rapuh je makan.hurmm..Dan2 teringat kat arwah abg azhar. Kak Sidah Fatimah Yusof Idah buah salak kami kali ni berbuah banyak dah..hihihi..Ingat x,mak ambil biji dia dulu kat pahang.Berapa tahun dah.La ni buah pon dah bnyak.

Senyum nampak gigi ke,x nmpak gigi ke..(eh..tu muka serius) Ha,Yang mane molek deh.Saja tanya..hahahaha..kbai..

Awak dah knape tu lara..Owh..Lupa,dok senyum kat budak mane tah.Syok la ade owg acan erk..😍😍

Rindu hg jiha oi..Pasni tak boleh teman maksu jalan2 lagi.Hurmm..Video tu je yg buat maksu dok gelak slalu.😭😭 Take care ok.Sunyinya bila hg tak dak wei..Sedih...
Pic 6 tahun lepasπŸ˜›πŸ˜›

Siapa2 yang nak lagi pisau tupperware ni boleh pm saya ok..
Pisau ni selamat utk dibawa berkelah,simpan dlm handbag time pergi jalan2,lawat org sakit kat hospital.
😱 Sambutan yang memberangsangkan... Allhamdulillah...Cepat...Jangan lepaskan peluang utk dptkan dri TUPPERWARE...Jangan menyesal klu stok dah hbis yea..Yang penting harga mampu milik uolls..πŸ‘πŸ‘
πŸ“²0134336192

Selamat hari lahir buat ayahπŸ‘³ yang tercintaπŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰..Semoga ayah sentiasa sihat2 selalu,sentiasa kuat,sentiasa dalam lindungan Allah s.w.t.Aminn...
.
Kami anak2 ayah sayang ayah sangat2,tiada pengganti buat ayah untuk kami.Ayah seorang yg sangat menghiburkan bgi kami.I love U so much..😚😚
.
Malam ni kita open table nah..Sambut birthday ayah dan juga mak.Ok kak Haslina Jaslin .Yg jauh tu doakan untuk ayah dan mak yea.😘

Ajummm. Sapa nak ikut..hahahha

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags