nursajat02 nursajat02

7205 posts   615435 followers   651 followings

Nur Sajat  Public figure,Tokoh Tun Puteh CEO NSB/NSA HQ NSB 0342705069,0182883415 KL 0182903495 JB, PA(sherina) 017 291 0719 PA 2(puan wati) +60 11 1193 8834

http://www.letscantik.com.my/

Selamat menyambut ramahdan yang akan datang nanti..amin🙏🏽
#nursajat02 #amin #doaselamat #majliskesyukuran #sambutpuasa #alhamdulillah

Sempena menyambut ramahdan yang akan datang ini,mari lah kita sama sama menyambut dengan tangan terbuka...Alhamduillah rezeki yang lebih,kita berkongsi bersama..berkongsi ke jalan yang diredhai oleh Allah S.W.T
Walau seburuk mana pun kita,sekejam dan sehina mana pun kita di mata manusia,tetapi belum tentu lagi kehinaan itu terpancar di mata Allah...
Allah maha adil maha bijak sana...Allah yang menjadikan semua bersebab dan menyebab.....kita semua mahluk Allah...dalam hina ada kesucian nya,dalam nampak nya suci belum tentu indah di hati NYA...Allah maha pengampun dan lagi maha penyanyang...yang buruk datang dari kita,dan yang baik datang dari Allah..
Selamat menyambut ramahdan yang akan datang nanti...amin🙏🏽
#solathajat #doaselamat #amin #bersedekah #wakaf

.
.
Orang orang PERAK dan sekitar , jaga jaga sebab Festival Raya Nombor Satu Malaysia , @moodrepublik akan memulakan jelajah " BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL 2017 " di IPOH wey ! Dtg awal ! Ada 10 000 GOODIE BAGS EKSLUSIF , Ada RM 10 000 HUJAN DUIT RAYA , dan MENANG MINI COOPER S worth RM 230 000 uols ! 1 JUTA STOK RAYA perlu di habiskan dengan HARGA BERANI MATI ! 97 selebriti & usahawan turun padang ! Jom tag kawan kawan kat bawah 😘👇👇👇
.
#moodrepublik
#moodrepubliktourperak
#perakrayafest
#perakrayafest2017 .

Selamat berkerja🏃🏼‍♀️💨💨💨💨
#nursajat02 #kerjakerjakerja #dahhabiscuti

No caption...i just one to be happy❤️
Wawawawawawawa😁
Good nite😴
#esojstartkeje #missyou #jumpalaginanti #setdatebalik #tqforeverything #buatsayataktidomalam #nite

Pusing lagi!!! Opss putih nya sajat..putih sebab apa yer?? Buat treatment di @nursajatbeautician lah...kecantikan tip top gitew!!! Ok bye🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨💨💨
#nursajat02 #putihlepaklepak #flawless #glowing

Jom kita belajar membaca....
Yang tak pandai mengeja perempuan tu..meh belajar dengan adik ini...
Aaa arr perempuan fuhhh🤞🏼🤣🤣🤣
#terbaik #nursajat02 #belajarmembaca

#Repost @stokisnursajat_jdt
・・・
Jangan Mengata Serum 30ml

Kebaikan: *Mengecilkan dan menutup liang pori
*Mengurangkan dan mencegah dokumentasi di kulit wajah
*Menyegarkan,mengamalkan,melembabkan kulit wajah
*Mengawal dan menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
*Mencerahkan kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan
*Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan jerawat di kulit muka
*Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah
*Untuk kedutaan bawah mata,tona kulit tidak sekata dan kulit kusam
*Untuk menghilangkan jeragat.

Cara Pengunaan:

Langkah 1
Tuliskan beberapa titik Jangan Mengata Serum ke atas tapak tangan kemudian ratakan pada seluruh muka.

Langkah 2
Urut secara sekata dalam beberapa minit sehingga Jangan Mengata Serum meresap ke dalam lapisan kulit wajah. Anda dapat rasakan kulit wajah lebih anjal dan segar.

Off to your heart ❤️
#nursajat02 #gitew #terbaik #

#Repost @aliffsyukriterlajaklaris
・・・
setuju tak? .
tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju👍🏻

Senyum sokmo jer!!!🤣🤣🤣🤣
#gitew #nursajat02

Most Popular Instagram Hashtags