nursajat02 nursajat02

6962 posts   571835 followers   704 followings

Nur Sajat  Public figure,Single mom,CEO NSB/NSA HQ NSB 0342705069,0182883415 KL 0182903495 JB, PA2(kakwati)-01111938834 Wechat-NURSAJAT

http://www.letscantik.com.my/

Senaman like like B4 sleep na ka!!!5555555๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Nite semua๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

Nampak saya senyum,tapi dalam hati saya tengah sedih...๐Ÿ˜ญ

Cuci rambut!!!!

Hahahaahah jangan lupa jumpa sajat yer!!! Di @moodrepublik tau!!! Gitew!!!

Throwback....do you like my look??berbiedoll

Jgn lupa yer!!!!' Orang orang kuantan!!!! Puteri gunung ledang nak beraksi di kuantan gitew...๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน jangan mengata๐Ÿ˜

Good nite semua๐ŸŒš
Jika anda pandang sajat,jangan lah hina sajat!!!sajat ini manusia biasa,sajat tahu sajat tak sempurna,seperti anda jugak...setiap ciptaan mempunyai kelebihan dan kekurangan...yang baik datang dari Allah,yang buruk datang dari kita...saya bukan orang yang boleh puaskan hati semua orang...saya jugak mempunyai kelemahan dan kekurangan saya sendiri...tapi saya tak usik dan kacau kehidupan orang...kita tak meminta lebih...cukup sekadar doa yang baik..itu sudah memadai....saya seorang tak ambil peduli orang yang suka mengata hall remeh temeh...jika anda kenal saya,saya seorang yang sangat serius dan fokus apa yang saya ceburi...jika ada yang cuba nak cucuk2 kata itu ini,bagi saya...itu adalah lumrah asam garam untuk seseorang untuk berjaya!!Apa ap pun...selamat malam semua,semoga hari esok lebih baik dari hari ini...amin๐Ÿ™๐Ÿฝ assalammuaikum....
#letscantik #nursajat02 #perempuanfuhh #janganmengata #selamatmalam #assalammuaikum #salamtelortelor

.
.
SILA CANCEL SEMUA PLAN ANDA SABTU & AHAD MINGGU INI DAN WAJIB DATANG KE FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN #No1 MALAYSIA ! .
.
๐Ÿ‘‰ DEBARAN MAKIN TERASA .
.
๐Ÿ‘‰ JIWA KIAN BERGOLAK GELORA .
.
๐Ÿ‘‰ SETIAP HARI HATI GUNDAH GULANA .
.
.
.
.
๐Ÿ—“SAVE THE DATE๐Ÿ—“
.
๐Ÿ’ธSAVE THE MONEY๐Ÿ’ธ
.
.
.
๐ŸŽช MOOD REPUBLIK TOUR PENANG
.
๐Ÿ—“ 29 & 30 APRIL .
.
๐Ÿ“† SABTU & AHAD .
.
โฐ 10 PAGI - 12 MALAM .
.
๐Ÿ“ SUNWAY CARNIVAL CONVENTION CENTRE .
.
๐ŸŒ SEBERANG PERAI .
.
๐ŸŽ 10 000 FREE GOODIES
.
.
.

APA YG MENARIK ?
.
๐Ÿ‘‰SPEND MIN RM 197 ,BAWA RESIT KE KAUNTER , & MENANG SEBUAH BRAND NEW MINI COOPER BERNILAI RM 250 000 & 30 x RM 1000 CASH ๐Ÿš—.
.
๐Ÿ‘‰10 000 GOODIE BAGS EKSLUSIF UTK 10 000 PENGUNJUNG TERAWAL ๐Ÿ› .
.
๐Ÿ‘‰ 1 JUTA STOK PRE RAMADHAN & RAYA SEDIA UNTUK DI HABISKAN ๐Ÿ‘• .
.

TERIMALAH๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒผ Nur Sajat LIVE for Nur Sajat Beauty .
.
๐ŸŒธJubahSouq HQ .
.
๐Ÿ‚Sugarscarf HQ .
.
๐ŸŒนAshhannas HQ .
.
๐ŸMumu Scarves HQ .
.
๐ŸŒพ Fitrah Al Hajj Kelengkapan Umrah , Solat , Haji HQ . .
๐ŸŒบ Dato Seri Vida LIVE for Vida Beauty .
.
๐Ÿ’ Fahrin Ahmad LIVE for LERVE PERFUME .
.
๐Ÿ€ Zain Saidin LIVE for Zapatos .
.
๐Ÿƒ Alfio Raldo HQ .
.
๐ŸŒท Jamu Susuk Dara HQ .
.
๐ŸŒน Bokitta Hijab .
.
๐ŸŒผ Naelofar Hijab .
.
๐ŸŒป Aidijuma HQ .
.
๐ŸŒพ Amar Bahrin LIVE for Amjifa Exclusive .
.
๐Ÿ‚ Mira Filzah LIVE for Flawless Foundation by Bellessa .
.
โ˜˜ Fasha Sanda LIVE for LERVE COSMETICS .
.
๐ŸŒน Ziana Zain LIVE for Ziana Zain World .
.
๐Ÿ’ Jannah Noe HQ .
.
๐ŸŒบ Radiusite HQ .
.
๐ŸŒธ Randy Pangalila for Secret Perfume .
.
๐ŸŒณ Yana Samsudin LIVE for Ayana
.
๐ŸŽ„ Emma Maembong LIVE for Bubble Soap & My Honey Lips .
.
๐ŸŒผ Rozita Che Wan LIVE for RCW .
.
๐Ÿ„ HOST OF THE YEAR PRINCESS @ifa_raziah & PRINCE @fadzlyfuad .
.
& ramai lagi ! .
.
Fuh Fuh Fuh ! .
.
Ingat shopping, Ingat @MoodRepublik je tau ! Lupakan yang lain ! .
.
INI LAH SATU SATU NYA FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NO 1 MALAYSIA ! ๐Ÿ˜˜ .
.
Ampa semua confirm mai dak nanti ?? Ajak , family , marks semua maiย  tau ! Jom tag depa semua dan jangan lupa SNAP SCREEN PIC NI ke semua WHATSAPP GROUP naaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿป .
.
#moodrepublik
#moodrepubliktour
#moodrepubliktourpenang .
.

Feeling lagu beyonce jap๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Kita belanja sikit kita punya production yer!!! Ko tengok!ko tengok!!!! Banyak nya LET'S BENGKONG BY NURSAJAT.... kan dah cakap!!! Ini pun dalam perjalanan kat sini!!! Tak lama pun!!! B4 puasa dan ada uols!!! Buar uols puas hati hasil jahitan dan production kami!!! Memang terlaris uols!!!!! So cepat2 bayar booking,make sure bayar booking pada agent dan stokis berdaftar kami!! Apa apa pun!! Siapa cepat,dia dapat!!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #janganmengata #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkong #nursajat02 #letscantik

Jom datang ramai ramai di @moodrepublik pulau pinang pada 29/04/2017 - 30/04/2017 di sana
Yang jumpa sajat dan selfie dengan sajat,sangat2 di alu alu kan!!make sure anda jumpa sajat dia sana yer!!! Yang penting jangan mengata!!! Lets cantik!!
#gitew #perempuanfuhh #nursajat02 #moodrepubliktourpenang2017 #janganmengata #festivalno1

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags