nursajat02 nursajat02

11,207 posts   1,288,934 followers   403 followings

NUR SAJAT 02  Wanita khunsa yang nak berjaya dalam hidup!!! What ever people say!!!ONLY GOD KNOW EVERYTHING ABOUT ME... LOVE ME XOXOXOXOX NUR SAJATβ€οΈπŸŒΉπŸ’‹πŸ‘ πŸ’„πŸ‘„πŸ‘ΈπŸ½

Alhamdulillah... Stokis kami top up barang 1000 pcs lets bengkung diamond gold uols!!!! Stokis sajat ini bersama dengan sajat 2 tahun dah... Dari pakai kereta biasa, now dah pakai keret besar.. Tq team stokis @nursajat_stokisselangor kerana mengambil product kita banyak giler!!! Meletop😍😍😍😍

Wahhh client kita happy dapat emas 916 segram rm165 sahaja!!! Mur mur murah jer sygku!!! Client dari ampang membeli emas di @nursajatgold02... Membeli design COCO nursajat gitew...

#Repost @nursajatgold02
・・・
Gelang Coco Nur Sajat baru masuk uolls!!!πŸŽ‰πŸŽ‰ wowwww!! cepat cepat datang grab sekarang sebelum sold out..dengan harga emas kita yang mur mur sangat harini! RM165 segram sahaja!! @nursajatgold02 !!!!😱😱😱apa tunggu2 lagi.. jom rebut peluang emas ini!! Lets walk in diπŸƒπŸΌβ€β™€πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎03-5523 3470
πŸ“² 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
πŸ•™ 10am - 6pm πŸ••
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kamiπŸƒπŸΌβ€β™€πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
#emastermurahshahalam #gelangjagung #fuhhperempuan πŸ’‹ #gelangcocoviraldatosajat #gelangcoco #loketemas916 #subangemas #rantaibajet #loketemas916 #loketbajet

Good morning..Wahhh barang baru masuk lagi!!! Emas 916 segram rm165 sahaja!!! Meletop❀️.......coco masuk lagi
Kali ini ada 20g,30g,50g,80g dan 130g pun ada sis❀️❀️❀️❀️❀️
Meletop GELANG COCO NUR SAJAT PEREMPUAN FUHH🌹🌹🌹🌹🌹
Lets walk in di😎😎😎😎😎 NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
πŸ“² 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
πŸ•™ 10am - 6pm πŸ••
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kamiπŸƒπŸΌβ€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

REVIEW BY NURSAJAT!!!Woowoowooo nak buah dada yang montok,pejal dan mengancam!!! Jom sajat nak share satu product boleh mengajalkan buah dada anda!!!!mula nula sajat tak percaya,tetapi selepas mencuba nya!!! Wowowowo hasil nya menarik!!! MEKAR MEKAR DI BAHAGIAN DADA INI😍😍😍😍
Dah banyak yang mencuba tau!!
β€œLEBIH 10,000 TESTIMONI YG BERJAYA”

B Confident Advance penuh sarat kandungan Peuraria Mirifica dengan 12x lebih menyerap, 10x lebih pantas dan bau yang menggoda.
Untuk dapat kan bentuk payudara yang montok dan tegang, hanya dengan sapuan B Confident Advance sehari 2 kali sahaja dan akan dapat bentuk yang anda idamkan.

Bukan sahaja sapuan pada bahagian payudara, pada bahagian punggung juga boleh di gunakan untuk dapat kan punggung yang anjal dan lentik

Serum B Confient Advance sesuai di gunakan oleh anak dara sunti, ibu2 yang menyusukan bayi, wanita yang berkahwin dan wanita yang berumur 45 tahun ke atas. Tiada kesan sampingan dan selamat di gunakan.

Untuk menjamin kesejahteraan rumah tangga, dan sentiasa si di sayangi, kaum hawa hendaklah mengambil langkah berani untuk memastikan diri dan aset sentiasa cantik dan mantap di mata sang suami.

Untuk dapatkan produk ni, boleh follow instagram πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½
@bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__
Dapatkan dengan harga promosi sekarang!
Makin cantik makin meletop!!!! BOOM BOOM BOOM DADA KU GITEW!!!
#reviewbynursajat #bconfident
#nursajat

Lepas tu awak!!!! Bagai mana rasa bila orang kata awak??saya dah lama diam dan tutup mata... Bila saya bersuara, ramai yanh melenting!!! Ohhh tidakkk saya wanita lemah... Saya hanya takut pada Allah sahaja.. Bukan pada manusia... Itu jer saya tahu...yang penting jangan mengata😢😢😢😢😢

Uols uols semua dah sedia ke dah sedia nak join @moodrepublik 2019 !?!!! Kena plan awal ya , booth SOLD OUT je tau ! Alhamdulillah , tak pernah tak bawak pulang 6 ANGKA dengan Mood Republik ! Korang yang berniaga tu , Utk offline , Sajat memang syorkan sila join @moodrepublik ! WAJIB datang OPEN DAY Jumaat ni ! TEMPAT TERHAD ! RSVP cepat uols ☎☎☎ 019 9000 592 !!!

Hambekk kau ❗ Owner πŸ‘† @raszfarahnuraina ni hilang 40 KG dalam masa 7 bulan 😱.
Korang semua yang pening nak turukan berat badan sebab majlis convo / tunang/ nikah & nak KURUS raya haji ni❗ .Sajat nak share dgn korang suppliment 2 IN 1 yang boleh menggurangkan berat badan & melicinkan kulit muka. Liat NAK KURUIH ? LEMAK BAGAI DIPAM PAM ? makin lama makin KEMBANG ? Nak tahu rahsia fenomena kurus & flawless ? Follow :
-
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
⚜ @rbeautysolution.my ⚜
⚜ @rbeautysolution.my ⚜
⚜ @rbeautysolution.my ⚜
⚜ @rbeautysolution.my ⚜
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
-
5000 TESTIMONI PELANGGAN KAMI TELAH BERJAYA & 3000 BOTOL LICIN HANYA DALAM MASA 2 MINGGU JER ❗

Alhamdullillah...rezeki di pagi hari!!!hari ini agent dan stokis sajat datang membawa duit berkepok kepok sebab nak top up barang!!! Pagi2 sale nak dekat rm250k uols!!! Happy giler bila ramai memuji production nursajat meletop!!! So tunggu apa lagi sis, dari kita membawang, mengutuk itu ini,baik kita majukan hal kewangan kita... Sekarang bangsa kita hanya bz dengan hal kesalahan manusia sahaja... Tetapi bangsa lain, berlawan lawan majukan diri sis.... So kepada mereka yang tak ada hala tuju tu, baik berniaga sis... Menjana pendapatan... Untuk mereka nak menjadi agent keuntungan profit sebanyak 20%,kalau stokis 40% tau sis... Memang meletop syg😍😍😍😍😍😍😍😍
So tunggu apa lagi hakak!!!! Baik berniaga dari kita membawang!! Untung kita boleh ada duit selit, nanti duit selit lah boleh bantu kita time time sesak syg!!! So tunggu apa lagi lets call kita sekarang... Kita ajar hakak hakak macam mana nak buat IBU duit😎😎😎😎😎😎 yang penting!!!! Jangan mengata😍😍😍😍
More info uols boleh calll bahagian marketing kamiπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž
Miss lina🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
Atau boleh call jugak miss sherinaπŸ“ž
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
#agent20% #stokis40% #letsberniaga #alhamdulillah #nursajat02 #letsbengkungdiamondgold #meletop

Alhamdullillah...rezeki di pagi hari!!!hari ini agent dan stokis sajat datang membawa duit berkepok kepok sebab nak top up barang!!! Pagi2 sale nak dekat rm250k uols!!! Happy giler bila ramai memuji production nursajat meletop!!! So tunggu apa lagi sis, dari kita membawang, mengutuk itu ini,baik kita majukan hal kewangan kita... Sekarang bangsa kita hanya bz dengan hal kesalahan manusia sahaja... Tetapi bangsa lain, berlawan lawan majukan diri sis.... So kepada mereka yang tak ada hala tuju tu, baik berniaga sis... Menjana pendapatan... Untuk mereka nak menjadi agent keuntungan profit sebanyak 20%,kalau stokis 40% tau sis... Memang meletop syg😍😍😍😍😍😍😍😍
So tunggu apa lagi hakak!!!! Baik berniaga dari kita membawang!! Untung kita boleh ada duit selit, nanti duit selit lah boleh bantu kita time time sesak syg!!! So tunggu apa lagi lets call kita sekarang... Kita ajar hakak hakak macam mana nak buat IBU duit😎😎😎😎😎😎 yang penting!!!! Jangan mengata😍😍😍😍
More info uols boleh calll bahagian marketing kamiπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž
Miss lina🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
Atau boleh call jugak miss sherinaπŸ“ž
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
#agent20% #stokis40% #letsberniaga #alhamdulillah #nursajat02 #letsbengkungdiamondgold #meletop

Alhamdullillah...rezeki di pagi hari!!!hari ini agent dan stokis sajat datang membawa duit berkepok kepok sebab nak top up barang!!! Pagi2 sale nak dekat rm250k uols!!! Happy giler bila ramai memuji production nursajat meletop!!! So tunggu apa lagi sis, dari kita membawang, mengutuk itu ini,baik kita majukan hal kewangan kita... Sekarang bangsa kita hanya bz dengan hal kesalahan manusia sahaja... Tetapi bangsa lain, berlawan lawan majukan diri sis.... So kepada mereka yang tak ada hala tuju tu, baik berniaga sis... Menjana pendapatan... Untuk mereka nak menjadi agent keuntungan profit sebanyak 20%,kalau stokis 40% tau sis... Memang meletop syg😍😍😍😍😍😍😍😍
So tunggu apa lagi hakak!!!! Baik berniaga dari kita membawang!! Untung kita boleh ada duit selit, nanti duit selit lah boleh bantu kita time time sesak syg!!! So tunggu apa lagi lets call kita sekarang... Kita ajar hakak hakak macam mana nak buat IBU duit😎😎😎😎😎😎 yang penting!!!! Jangan mengata😍😍😍😍
More info uols boleh calll bahagian marketing kamiπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž
Miss lina🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
πŸ“±01116683685
Atau boleh call jugak miss sherinaπŸ“ž
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
πŸ“±0172910719
#agent20% #stokis40% #letsberniaga #alhamdulillah #nursajat02 #letsbengkungdiamondgold #meletop

Most Popular Instagram Hashtags