[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nurraysabytini nurraysabytini

13 posts   1970 followers   1899 followings

NurraysaBeauty  🌷Menjual produk kecantikan dan kesihatan by Nurrasya.. 🌷Trusted seller 🌷wassap for order @ 019-5273184 🌷best servis for you all😙

http://t.me/nurraysabytini

SOALAN

Apakah hukum memakai bulu mata palsu dan maskara? .
.

JAWAPAN

Pemakaian bulu mata palsu adalah haram selaras dengan Hadis Nabi mengenai pengharaman pemakaian rambut palsu: “Allah melaknat wanita yang menyambung rambutnya dan meminta rambutnya disambung.” (Shahih al-Bukhari, no: 5934)

Apa-apa perbuatan tabarruj yakni berhias diri dengan melampau maka ia diharamkan dalam Islam.

Pemakaian maskara adalah harus selagi mana ia tidak merubah wajah yang sebenar dan bahan yang digunakan tidak mengandungi unsur syubhah dan tidak kalis air. Ini dibimbangi ketika mengambil wudhuk air itu tidak rata ke anggota wudhuk. 💘💘💘mascara nurraysa bukan water proof tanpa silicon .
Klik SHARE supaya rakan-rakan anda tau INFO penting ni dan sbg saham akhirat anda.

#belajarinstagram
#inijugakamanah
#bazarpaknil
#putrajaya
#nurraysabeauty
#instafamous
#jsd
#wanperfume
#ajimaura
#eusahawan
#erezeki
#bisnesonline
#seminar
#tupperwaremurahmalaysia
#igshopmalaysia
#youcanduit
#serikembangan
#terapiinstagram
#alhamdulillah
#onlineshopmalaysia
#toneexcel
#usahawanmuda
#onlinebisnes
#instagramadvance
#usahawanita
#alhamdulillah
#usahawanonline
#syukurselalu
#belajarinstagram
#like4like

KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING
.
Banyak kali pun still nak explain apa yang special dengan PERFECT BROW SHAPING ni 😍
.
Apa yang best ?
.
▶ Tiada Silikon
▶ Mesra Wudhuk
▶ Mudah Dipakai
▶ Senang Membentuk
▶ Mudah Dicuci
▶ Terdapat dalam warna coklat sahaja
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.
.
Jika berminat boleh WhatsApp kami di 019-5273184 untuk order.
.
#Perfectbrowshaping
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#teamfatimahbeauty
#produkkecantikan
#perfectbrowshaping
#produkmesrawudhuk
#jomshopping
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#aurabisikancintaproduction
#ajimaura
#inijugakamanah
#sayajualonline
#dropship
#surirumahberpendapatan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosimerdeka
#produkorganik
#jombuatduit
#shoppingonline
#tipscantik
#hantaranperkahwinan
#hadiahistimewa
#igshopmalaysia
#kakishopping
#lovenurraysa
#testimoni
#suamikupalingsweet
#viral

Assalamualaikum.. Jom tengok cara-cara menggunakan PERFECT BROW SHAPING by NURRAYSA.

Sangat mudah dan kemas kan😉

Moga membantu sahabat semua.

Ada yang berminat tak grab PERFECT BROW SHAPING ni..kalau ada mai wassap tini @019-5273184

Set Kulit Kering.. Sis2 yang ada masalah kulit kering boleh cuba set nih.. Gandingan COLLAGEN SOAP , ARGAN WHITENING MOISTURIZER dan I STANT PEARL GLOW BODY LOTION👍

KELEBIHAN ✔️ Mampu membantu anda untuk melembabkan kulit dan menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
✔️ Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
✔️ Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak
✔️ Juga berfungsi dalam mengatasi masalah jerawat
✔️ Memperbaiki struktur kulit kering agar nampak lebih segar
✔️ Membantu menghilangkan parut

Ada yang berminat??
Jangan lupa DM tini ya😉

#nurraysabeauty
#teamfatimahbeauty
#produkkecantikan
#arganmoisturizer
#produkmesrawudhuk
#jomshopping
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#aurabisikancintaproduction
#ajimaura
#inijugakamanah
#sayajualonline
#dropship
#sabuncollagen
#surirumahberpendapatan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosimerdeka
#produkorganik
#jombuatduit
#shoppingonline
#tipscantik
#hantaranperkahwinan
#hadiahistimewa
#igshopmalaysia
#kakishopping
#lovenurraysa
#pearlbodylotion
#nurraysahq
#suamikupalingsweet
#viral

FACE MAPPING

Nak tahu tak apa tu face mapping...jom baca info di bawah⤵ 🎯No 1 iaitu di dahi... Berkaitan dengan sistem pencernaan dan pembuangan kita.... Biasa kat zon 1 ni jerawat halus, jerawat pasir dan ada bintik halus warna putih...
🎯Zone 2- kedudukan antara mata tu...berkait dengan hati...
🎯Zone 3 & 4- berkait dengan sistem pernafasan dan juga alahan....
🎯Zone 5- berkait dengan jantung
🎯Zone 6,7 & 8 ni berkait dengan faktor hormon... Selalu ada perasan jerawat tang situ, cub tanya sama ada nak datang period, tengah period atau baru pas period....
🎯Zone 9 &10 berkait dengan buah pinggang dan menjurus kepada dehidrasi.... Semoga bermanfaat😊

#belajarinstagram
#inijugakamanah
#bazarpaknil
#putrajaya
#nurraysabeauty
#instafamous
#jsd
#wanperfume
#ajimaura
#eusahawan
#erezeki
#bisnesonline
#seminar
#tupperwaremurahmalaysia
#igshopmalaysia
#youcanduit
#serikembangan
#terapiinstagram
#alhamdulillah
#onlineshopmalaysia
#toneexcel
#usahawanmuda
#onlinebisnes
#instagramadvance
#usahawanita
#alhamdulillah
#usahawanonline
#syukurselalu
#belajarinstagram
#like4like

Rm70 seketul mahal ke? Cuba fikir balik... Sebabnya...Sabun ni tak sama dengan sabun lain.

sebabnya..
🚩Kalau kite nk cuci muka..kita guna "PENCUCI MUKA" 🚩Kalau kita nak sabun badan...kite guna "SABUN MANDI" 🚩Kalau kita nak hilangkan parut..kite guna "KRIM HILANGKAN PARUT" 🚩Kalau kita nk merawat ruam lampin pd bayi..kita kena beli "KRIM RUAM LAMPIN" 🚩Kalau nak merawat Kurap...Kayap...kite kena beli Ubat atau Krim "KURAP" 🚩Kalau kita nak merawat Eczema..kena beli " KRIM ECZEMA"... Agak2 kan...kalau kita TOTALKAN semuanya..
Sama tak dengan RM70?? Dan... SEKETUL SABUN NURRAYSA BOLEH TAHAN 3BULAN!!!!😍😍😍😍 Tapi.. tapi..tapi..
Nak bagi diskaun sempena MERDEKA ni😄
Wassap tini untuk order@ boleh ke channel di telegram dengan hanya klik link di bio profile tini ye... #nurraysabeauty
#teamfatimahbeauty
#produkkecantikan
#produkmuslim
#produkmesrawudhuk
#jomshopping
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#aurabisikancintaproduction
#ajimaura
#inijugakamanah
#sayajualonline
#dropship
#sabuncollagen
#surirumahberpendapatan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosimerdeka
#produkorganik
#jombuatduit
#shoppingonline
#tipscantik
#hantaranperkahwinan
#hadiahistimewa
#igshopmalaysia
#kakishopping
#lovenurraysa
#jomcantik
#nurraysahq
#suamikupalingsweet
#viral

Alhamdulillah...salah satu testimoni pengguna COLLAGEN SOAP NURRAYSA... Jeragat dan kulit berminyak dah tiada malah muka semakin berseri-seri dan awet muda.

Jom baca sikit KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP 💖Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
💖Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
💖Mengecilkan liang pori pada wajah
💖Membuang sel-sel kulit mati
💖Melembapkan kulit muka yang kering
💖Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
💖Mengurangkan whitehead & blackhead
💖Menghapuskan parut baru dan lama
💖Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
💖Mempunyai anti oksida yang tinggi
💖Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda
💖Berkesan seawal 7 hari penggunaan berdasarkan lambakan testimoni daripada pengguna-pengguna NURRAYSA.
💖Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil. 💖Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini. 💖Juga sesuai merawat kurap dan panau

#nurraysabeauty
#teamfatimahbeauty
#produkkecantikan
#produkmuslim
#produkmesrawudhuk
#jomshopping
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#aurabisikancintaproduction
#ajimaura
#inijugakamanah
#sayajualonline
#dropship
#sabuncollagen
#surirumahberpendapatan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosimerdeka
#produkorganik
#jombuatduit
#shoppingonline
#tipscantik
#hantaranperkahwinan
#hadiahistimewa
#igshopmalaysia
#kakishopping
#lovenurraysa
#jomcantik
#nurraysahq
#suamikupalingsweet
#viral

Most Popular Instagram Hashtags