nurhelizahelmi nurhelizahelmi

8,901 posts   1,262,080 followers   708 followings

🎯H E L I Z A H E L M I 🎯  Official matters: ☎+60164141047 (MANAGER) 📧 Email:helizaxtvt@gmail.com 📧 Review:ijareview@yahoo.com #HelizaHazwani @helizaguzelhive

Ya Allah. Wallahi minggu ni paling paling nervous , paling mencabar , last minit semua konsep , jalan cerita di tukar, lagu pula petang tadi baru try the whole thing, memang sangat mencabar sebab 360 darjah bertukar, dan jujurnya, kami redha jika sampai di sini sahaja perjuangan kami di GGV
_
Tak tahu nak cakap macam mana, syukur pada Allah. Ini semua dari Allah . Doa kalian. Doa Mama Abah , ustaz, sahabat, penyokong, dan semua. Kami tak ada apa apa pun , namun kalian buat kami rasa dihargai. Kakja susah rasa nak sebak, apatah lagi nak menangis, tapi tadi Ya Allah, Allah je tahu... apa kakja rasa..
_
Maka benarlah semua dari Allah -
Terima kasih kepada TIM GGV, ASTRO , para guru , cikgu @erniezakri , ust @syedkadir , @salimahabibi , @adeepnahar_ ,@bazliunic , abang afad, abang @adamcorrielee dan abang Ridhuan , ust @drtahaomar , dan anda anda anda semua , Allah dapat balas jasa kalin
_
Kakja masih speechless sebenarnya ...
-
Semuanya dari ALLAH
Baju : @uswahofficial
#helizahazwani
#gemagegarvaganza2
#gemagegarvaganza
#TheHelmis

...
SHOCKING NEWS!!!!
-------------------------------
Brother Dr.Fadi Albatsh from Gaza (MAPIM Imam during Ramadhan) was assassinated in Kuala Lumpur by unknow people shot him in the head while he was going to Fajir prayer
.
Sani Araby Al-Kahery
Vice President (MAPIM)

Segala puji bagi Allah
_
Esok , janji temu seperti biasa di Astro Oasis dan Maya HD #gemagegarvaganza2 JAM 9 malam
_
Minggu ni antara minggu mencabar buat kakja dan @hazwanihelmi , mohon doa semua 🙏🏻
_
Tugasan : Puji Pujian ( Raihan )

*HULURKAN TANGAN, RINGANKAN BEBAN*

Dana diperlukan bagi program MISI KHIDMAT MASYARAKAT UniMAP DI BUMI VIETNAM
Mohon bantu share and repost untuk sama-sama menghulurkan bantuan dan sumbangan kepada anak yatim dan fakir miskin di wilayah Tay Ninh & Ho Chi Minh, Vietnam.

Antara aktiviti yang akan dilaksanakan ialah :
1. Berkhatan
2. Pemeriksaan Kesihatan
3. Sumbangan barangan asas, kesihatan dan alat tulis kepada masyarakat.
4. Sambutan Syawal

Selain bantuan berbentuk kewangan, kami juga menerima barangan keperluan harian, alat tulis dan keperluan berkhatan serta kesihatan.

Sumbangan boleh dihulurkan kepada akaun Bank Rakyat (MPKK UNICITI ALAM UNIMAP : 11-001-100170-1)

Atau hubungi Cik Sujana (018 971 4895) untuk sebarang pertanyaan.

#mpkkunicitialam #unimap #sukarelawanunimap #kamiprihatin #ASEAN

Mama,
Terima Kasih untuk segala galaNya,
Moga Allah merahmati Mama dan Abah , diampunkan dosa, dijauhkan kemudaratan ,masukkan ke Syurga Allah dan kita disatukan kembali di Syurga Allah,
Allah sahaja boleh balas jasa baik dan pengorbanan Mama,
Moga Allah berikan kesihatan afiat dan barokah buat Mama dan Abah, panjang umur, happy bahagia dan awet muda sentiasa😍😘 . Aamiin
_
Sanah Helwah Mama Jannatul Firdausku 😘
_
Mohon doakan Mama dan Abah Kakja ya

Sediakan payung sebelum hujan☔️,
Koleksi terbaru @helizaguzelhive cukup menawan❤️,
Harap bersabar wahai semua kawan kawan😌
In sha Allah tak lama lagi akan release bertemu tuan tuan dan puan puan 😃
_
#helizaguzelhive
#SiapaNakPayungkanKakja?

Jangan Lupa Saksikan Klip Video Muzik Terbaru Bienda JAGA HATI Di YouTube @warnermusicmy sekarang 😍😘 Boleh Terus Click Link Kt Bio IG Bienda Utk Layan MV JAGA HATI Okay 😘
Please Spread The LOVE 😍
.
@biendalavienda
@warnermusicmy
@biendalovers
#JagaHati #BiendaJagaHati
#JagaHatiMV #BiendaXCarrisa #WarnerMusicMalaysia
#BiendaLovers💋

Apa benda yang kami pegang tu?
-
Ha tu la dia ear monitor. Kena pakai ear monitor supaya bunyi lebih fokus dan kami menggunakan ear monitor dari
@ezd_acoustic yang MasyaAllah berkualiti!
_
Siap boleh customade lagi nak tulis nama sendiri, nak pilih warna kegemaran , nak blink blink pun boleh!😃
_
Terima kasih @ezd_acoustic 😃

Saksikan ‘Syiar Kitakan Islam’ di FACEBOOk “KITAKAN ISLAM “
_
Banyak info bermanfaat di page Kitakan Islam 🤗

Nak istiqamah pakai handsocks tapi selalunya sekerat jalan je. Harini pakai, minggu depan tak pakai dah. Pernah tak rasa centu? Bukan taknak istiqamah, tapi bila pakai handsocks tu dia punya gatal takleh sembang. Habis tangan merah-merah. Pastu biar je handsocks tu rugi je beli.
.
Tapi yang bestnya dekat @_handsocks_muslimah ni dorang punya handsocks memang sesuai untuk tangan sensitive ! rasa sejuk sepanjang hari je even pakai handsocks pun! Benda paling best sebab handsocks tu ada 3 size kot!! Tayah risau melorot lagi dah yeayy!😍😍
-
Mahu review produk anda
Emailkan ijareview@yahoo.com

Kulit sensitif 😭
Naik alergik dan jelawat di muka . Maka pi la @my__clinic , depa bagi ubat sapu, ubat makan dan tadi buat Yellow Light Treatment sekali untuk kurangkan kemerahan . Doakan diberikan kesembuhan dalam kebaikan dan keafiatan ye🙏🏻
-
Thank You so much @my__clinic
_
#myclinic

Langit takut kehilangan "BINTANG"
Laut takut kehilangan "OMBAK"
Mentari takut kehilangan "SINARNYA"
Dan kita takut kehabisan stock Koleksi Terbaru dari “@helizaguzelhive

_
Siapa tak sabar nak dapatkan koleksi terbaru @helizaguzelhive angkat 🙌🏻
#helizaguzelhive

Most Popular Instagram Hashtags