nurhelizahelmi nurhelizahelmi

7424 posts   1142460 followers   990 followings

🎯 H E L I Z A H E L M I  Official matters: ☎+60164141047 πŸ“§ Email:helizaxtvt@gmail.com πŸ“§ Review:ijareview@yahoo.com @exclusivebyhelizahelmi

http://twitter.com/nhelizahelmi

Jemput hadhir ke @usrahfitrah malam ini :)

"Faris, boleh saya join business awak boleh? Tapi saya tiada modal untuk simpan stock," tanya Azim.
.
"Jangan risau Azim, jom sertai dropship @nexme.my oleh @nurelhikmah, mereka sedang mencari dropshipper yang ingin menjana pendapatan tanpa perlu keluarkan modal." jawab Faris.
.
Berminat???
Anda yang kami cari.
.
Boleh terus DM atau hubungi kami 016-216 6400 di whatsapp.
#dropshippermalaysia #dropshipmalaysia #nexme #nurelhikmah

@qaliff_travel .
.
Assalamualaikum semua .
.
Ayuh! Cepat daftar nama anda join *Bahtera Pelayaran Qaliff* .
.
Masih berbaki sebulan ja lagi..😲😲 Ija risau makcik2, kakak2, & adik2 tak sempat nanti 😱😱😱 Haa melepas lah peluang utk ikuti program yg sangat beri manfaat πŸ˜‰ ⭐
.
.
Ija dan family dah pernah cruise dgn team Qaliff Travel ni. Memang best SERVICE depa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Qiamullail nya Subhanallah.............. syahdu sungguh smpai menusuk kalbu πŸ’˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
. 🌷🌷 Qaliff menawarkan 🌷🌷
.
✨1. Harga yg sangat *murah* RM 415 / pax utk bilik basic .
✨ 2. RM 457 /pax utk bilik WINDOW .
. 😍😍 Dan yg best sekali program qiamullail di tengah lautan yg sngt tenang rasanya ,
☺☺ Persembahan secara LIVE 🌟🌟 Subuh berjemaah, kuliah subuh & banyakkk lagii .
.
RUGI SIAPA TAK JOIN !! .
.
JOM booking segera dgn Qaliff Travel Sdn Bhd, .
.
☎Hubungi :☎
1.Shira : 014-9448421 πŸ“ž
2.Ust Hafiz : 018-4728164πŸ“ž
3.Hj Megat : 016-2636300πŸ“ž
4.Ziana : 017-5122765πŸ“ž
5.Pejabat : 016-2973748 πŸ“ž
Call Segera☎☎☎☎☎☎
.
.
@qaliff_travel
@qaliff_travel .
#QaliffTravelSdnBhd
#JomBelayarBersamaQaliff
#QaliffTravelTheBest
#JomUmrahBersamaQaliff
#TheBestServices

Terima Kasih USM sudi berikan kami peluang untuk berkongsi isu peduli ummah
.
Maaf kena gerak dulu, flight menunggu kami, kalau Kakja pilot tak apalah Kakja bawa flight masuk dewan sat πŸ˜…
.
@amanpalestinofficial
#helizahelmiatwork
#USM

Nak maghrib pun pakai shades lagi. πŸ˜ŽπŸ˜…
Cover la apa yang patut hihi
.
Tambahan cerita: tiba tiba ada orang belanja semua order kami secara diam diam. Terharunyaaaaaa! Semoga lapang rezeki yang belanja!

Peace No WAR!
.
Kerana semangat luar biasa dari mahasiswa mahasiswi UITM Permatang Pauh yang hadhir buat Kakja lebih bersemangat πŸ’ͺ🏻! Jom sama sama kita bersatu memPeduli Ummah!
.
@amanpalestinofficial .
Malam ini jumpa di USM pula in sha Allah
.
From to toe : @nuraishahgallery .
#helizahelmiatwork
#AmanPalestin

Ya Allah, berikanlah daku selera makan yang memberi kebaikan dan manfaat. Aamiin . Ok lets fly! Bismillahirrahmanirrahim
.
#HelizaHelmiAtWork

Semalam Mekah, Pagi tadi KL sekarang mai Penang! Jom Pi Berjuang πŸ’ͺ🏻
.
#HelizaHelmiAtWork

Kemudian kita ke USM 8 malam ni in sha Allah

230 petang ini di Dewan Seminar UITM PULAU PINANG
.
Allahumma Yassir Wala Tu 'Assir Wa Tammim Bikhair

7 perkataan mulia yang perlu diucapkan setiap hari
.
Moga Allah mudahkan kita untuk beramal. Aamiin πŸ™πŸ»

Alhamdulillah dekat nak Subuh baru sampai rumah πŸ˜ƒ
.
Rindu tetap Rindu! Moga kita semua dijemput menjadi tetamuNya lagi. Aamiin! Terima kasih @juaratravel_official dan ust @tarmiziabdrahman πŸ™πŸ»
.
Okay, nak siap-siap nak ke Penang. Hari ni ada dua Talk di Penang in sha Allah, dan tengah malam ni terus balik ke KL sebab Isnin ada kerja lain pula
.
Allahumma Yassir Wala Tu 'Assir Wa Tammim Bikhair!
.
Nak take a nap kejap πŸ˜…
#hh2haramain

Most Popular Instagram Hashtags