[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nurhelizahelmi nurhelizahelmi

8213 posts   1208406 followers   711 followings

🎯H E L I Z A H E L M I 🎯  Official matters: ☎+60164141047 (MANAGER) πŸ“§ Email:helizaxtvt@gmail.com πŸ“§ Review:ijareview@yahoo.com @exclusivebyhelizahelmi

http://twitter.com/nhelizahelmi

Forum malam ini di Masjid Saidina Ali Kw . Jemput datang ye

Yeayyy, LadyBoss pun Happy sbb HARI NI LAST DAY SALE MAAL HIJRAH! LAWA GLER #ATIKAHDRESS YG BOSS YH @yatthamzah_suci PAKAI NI! RM100 JE! (np RM179).. SHAWL PLAK 4 HELAI RM100 JE!! WAHH MURAHNYEE😍😍😍
.
Jangan lupa HARI INI 24 SEPT 2017 LAST DAY! LAST DAY! LAST DAY SBYH MAAL HIJRAH SALE. ALL JUBAH RM100. SHAWL 4 RM100. 😍😍😍
.
Wahhh murahhh, JOM SERBU SBYH WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW!!
.
Paling penting #SBYH Maal Hijrah Sale masih ON sampai esok, so shoppinglah puas2 sebab semuanya murah2😍Memang rugi kalau tak shopping!
.
#SBYHMAALHIJRAHSALE !! 22-24 September 2017

ALL JUBAH RM100 (np rm179-rm199) !! .
ALL NEW COLLECTION RM139 (np rm199) - Adults
Iqlima Kurung, Jubah Aisyah, Kurta Adam
.
ALL KIDS JUBAH & KURUNG RM79 (np rm159)
- Iqlima Kurung, Jubah Kids, Kurta Adam Kids, Jubah Baby Zeanne
.
KURTA ALI RM99 (np rm119)
.
ALL BLOUSE 50%
Humairah RM45 (np rm89)
Safa RM40 (np rm79)
.
ALL SHAWL 50% - Adults & Kids
Sai 1.0 2.0 3.0 & KIS - RM35 (np rm69)
SHAWL (KIDS) - RM25 (np rm49)
Khimar – RM45 (np rm89)
.
ALL NEW SHAWL 30% - Adult & Kids
Iqlima 1.0 , 2.0 – RM49 (np rm69)
Zainab 1.0, 2.0 – RM59 (np rm79)
SHAWL (KIDS NEW) – RM34 (np rm49)
.
Available at : πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
#SBYHWANGSAMELAWATI
Wangsa 1, Dataran Wangsa Melawati,
Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumpur
03-4131 5166
(10am - 7pm)
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
OFFICIAL HOTLINE ORDERπŸ“²πŸ“²πŸ“²+6011-16135162
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ WWW.SUCIBYYATTHAMZAH.COM
.
.
@sucibyyatthamzah
#sucibyyatthamzah
#MaalHijrahSale #yatthamzah #sbyh #SBYHMAALHIJRAHSALE

Hari ni kami jadi remaja! Walaupunnn πŸ˜‚
.
Ate tajuknya Remaja Unggul. Kenalah jadi remaja hihi. Terima Kasih PPUM di atas jemputan .
Tahniah pelajar pelajar manfaatkan waktu pagi Ahad anda dengan ilmu. Terima Kasih ust @ustazhalimhafidz dan ustaz Shazni atas ilmu hari ini

Al Mulk jom πŸ“—

9 pagi besok di Surau Ad Deeniah PPUM in sha Allah

Semua itu hanya karena untuk menyiksa mereka karena mereka selalu menyeru kepada Robb- nya dan mengajarkan manusia agama islam dan AlQuran.
.
.
Kemudian... mereka (Budha) memotong-motong tubuh para da'i dengan senjata tajam mereka, memotong tangan-tangan dan kaki-kaki para da'i sehingga akhirnya mereka gugur syahid satu persatu. .
.
Sehingga kaum Muslimin melakukan pembelaan terhadap para da'i, Imam Masjid, dan para Khotib mereka.
.
.
Kaum Budha menyambut pembelaan mereka (mengisyiharkan perang) dan mulailah mereka (Budha) melakukan pembakaran desa, membakar rumah (kaum muslimin) satu demi satu sampai rumah yang dibakar berjumlah 2600 rumah. .
.
Kemudian gugurlah dalam peristiwa itu (kaum Muslimin) dan gugur dalam usaha melarikan diri serta meninggalkan desa tersebut 90,000 muslim melalui jalan laut dan darat, dan tidak penindasan serta pembunuhan terhadap kaum Muslimin masih saja terus berlangsung tidak berhenti.
.
.
Anak-anak perempuan dan Isteri-isteri mereka diperkosa sampai mati di hadapan orangtua dan di depan mata keluarga mereka, dan mereka di bawah ancaman hunusan senjata tajam!
. *Kemudian, kemana hilangnya rasa marah kita..?!*
.
*Setiap kita hanya bisa bertanya kepada diri sendiri apa yang harus aku lakukan untuk mereka..?!*
.
Kewajibanmu atas penderitaan mereka sekarang ada dua perkara:
.
*Pertama, Berdoalah untuk mereka..!*
.
*Kedua, sebarkanlah berita tentang tragedi mereka sehingga manusia mengetahuinya!*
.
HasbunAllah wa ni'mal wakiil..
.

Sumbangan boleh dibuat melalui akaun Muslim Care Malaysia.
.
Maybank: 5644 9041 3882
Bank Islam: 1401 4010 1474 70
Bank Muamalat: 1401 0007 6547 17
.
Sms @ whatsapp sumbangan kepada
Safuan 0134886447
Hj Johari 0169978323
Hj Zakaria 0126935938
.
Ikhlas,
Muslim Care Malaysia.
#pray4Rohingnya
#pray4Rohingnya

Forum semalam di Masjid Jamek Abdullah Hukum Bangsar bersama ust @drizharariff dan ust @syedkadir .
#helizahemiatwork

#prayforRohingnya .
Jumpa 930pagi di Dataran Ilmu Bandar Baru Selayang
.
@muslimcaremalaysia

Tips Istiqamah ustaz @syedkadir

Andai perjuangan ini mudah,
Pasti ramai menyertainya,
Andai perjuangan ini menjanjikan kesenangan,
Pasti ramai yang tertarik padaNya,,
Tapi hakikat perjuangan bukan begitu,
Turun naiknya, sakit pedihnya,
Umpama kemanisan yang tak terhingga,
Andai rebah , Bangkitlah semula,
Andai terluka, ingatlah janjiNya ☝🏻
.
Jangan berhenti berlari sehingga kedua belah kakimu di dalam SYURGAπŸ˜‡
.
Skirt : @rika_kyra.my
Jacket : @odda.kl
Blue Blouse : @minimalace
Shawl: @nuraishahgallery
Inner tudung : @najjahgroup

Assalamualaikum semua! Ada Skincare dari Korea iaitu Beauarti.
.
.
@beauarti
.
@beauarti
.
@beauarti
.

_

Ramaikan yang guna Korean Skincare dekat sini? Sbb nya semua tahu yang Korean Skincare ni mmg mendahului dunia 5 tahun ke depan dalam Teknologi Skincare.

_

Tapi apa yang membuatkan Beauarti ni lain dari yang lain sbbnya walaupun Beauarti ni dari Korea tapi ianya mempunyai HALAL JAKIM dari Malaysia! Haaa blh kira berapa je skincare dekat Malaysia ni yang ada HALAL JAKIM.So uols semua yang sukakan Korean Skincare ni boleh bertukar kepada Beauarti..blh pakai tanpa was-was dah.

_

So lets see apa yang ada dalam Beauarti ni.So dalam Beauarti ni ada Cleanser,Toner,Essence,Emulsion,Cream n Ampoule.Semua ni dari bijian-bijian dan bunga-bungaan yang telah diformulasikan utk menjadi makanan yang sihat utk kulit.Thats why bila pakai Beauarti kulit jadi cerah dan berseri je ❀

_

Lastly Jom bertukar kepada Beauarti, Produk dari Korea yang terjamin HALALnya bersama JAKIM MALAYSIA dan terbukti keberkesananya dalam merawat semua jenis masalah kulit😊Eh neway Beauarti ni ada 2 Set ye..Set Besar dan Set Kecil...Set besar tahan selama 7 bulan dan Set kecil tahan selama 2 bulan.
.
Mahu review produk anda
Emailkan ke ijareview@yahoo.com
Tertakluk kepada terma dan syarat

20/9/2017 .
Allah berikan rezeki merasai nikmat berada di atas kapal sambil menyaksikan pelancaran pelayaran @ummah_cruises [ "Belayar , Berhibur sambil Beramal"]πŸ’ͺ🏻 .
.
Setiap keuntungan akan disalurkan ke Gaza dan Syria .
.
MasyaAllah tersangat meriah dihadhiri tetamu dari Malaysia dan negara jiran, rakan rakan media, rakan selebriti tanah air juga turut serta memberikan sokongan. Terima kasih tidak terhingga di atas sokongan kalian😭
.
Ramai tak boleh move on once dah ada kat atas kapal. Hari tu kapal statik tak jalan, 26-30hb Disember ni @ummah_cruises nak belayar pelbagai negara!🚣🏻
.
Follow ig dan fb @ummah_cruises .
Juga sekalung tahniah kepada @qaliff_travel di atas rakan kerjasama bersama @ummah_cruises .πŸ‘πŸ»
.
Nak tengok sikit siapa nak turut serta komen "Saya" .
#UmmahCruises
#QaliffTravel

Most Popular Instagram Hashtags