nurazminajeff nurazminajeff

379 posts   31400 followers   1769 followings

MINA | 22 | IPOH  Working as a SINGER 🎀 & MAKEUP ARTIST πŸ’„ πŸ‘‰ Do follow 'VAGASTICMUSIC' πŸ‘ˆ πŸ‘‰πŸ½Tanned skinπŸ‘ˆπŸ½ ‼️ THIS IS MY ONE AND ONLY ACCOUNT. ❌ BEE TALK, ❌ WECHAT ‼️

Hi semua Miena nak review eyelashes dr @fazucollection. Yang mana suka pakai lashes, makeup customer, boleh cuba fazulashes ni. Mina suka sbb tak rasa mcm pakai bulu mata. Tak berat. Macam2 design ada you allsss. Boleh tengok sendiri kat ig @fazucollection ! Grab it now sebelum stock licin 😝

Haaa.... sebelum terlupa Miena nak bagitau, @fazucollection tengah cari agen/dropship untuk buluss letup ni kome semue. Mane orang orang Ipoh ni boleh la jadi agen buluss, buat tambah2 barang jualan kome kat booth kome tu! Untuk MUA yang sedang cari buluss kualiti yang bagus + ringan + lembut dan mudah dipakai boleh la cuba eyelashes dr @fazucollection πŸ“² 017.464.4259
#fazulashes #fazulashesipoh #fazucollection #bulumataipoh #eyelashesipoh #humanhairlashes #eyelashesborongmurah

Yeaayy dh sampai target! 😊😊

Utk org yg nak kahwin dh, ni masa tepat utk korang pegi melawat booth @alifhezry utk pelamin gempak2 tapi bajet murah! Kepada yang berminat nak try foundation godda ni nak tahu best ke tak foundation boleh datang ke EMPAYAR PERKAHWINAN TOUR PERAK & HIJAB SELEBRITI 2017 yang akan diadakan di BREWSTER VILLAGE pada 21-23april di booth no G3

Dapatkan sample foundation Secara percuma!!!
For more info 0189598928

Nah tgk beza gemuk ke tak.. πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ im happy with my fat! 😊😊 #ubatgemuk

Gemuk don't care πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ

Lets make a juice! Tgk story Mina ape yg mina buat hari2 untuk jaga kulit.. Mina share untuk kebaikan bersama.. sbb Mina dh serik kulit breakout dulu. So kite kne jaga luaran dan dalaman. Semoga bermanfaat untuk korang 😊😊 #healthyfood #healthyskin #healthyrecipes #healthyjuices #healthylifestyle #healthybody

Serious terbaik serum ni ! @ecosmetic.offcial

Hasil lukisan muka ku dari @h.harts @h.harts @h.harts ! Weehhhh.. serious lawa dia lukis wehh.. korang boleh follow dia and tgk dia punya seni lukis.. boleh lukis muka korang sejiibiiik pastu korang boleh lah letak frame pastu buat perhiasan kt bilik. Lawaaa kaannn.... Tetibe rasa mcm bidadari tgk lukisan ni.. DM dia kalau korang nak deal okay. Harga pun booeeekk2 je dia bg.. 😻😻😻

πŸ‘ΈπŸ»πŸ‘ΈπŸ»πŸ‘ΈπŸ»

Good morning ! πŸ’Ž

Yeeeesss!!! Target 48kg..! 😏😏

KAH ! πŸ˜‚πŸ˜‚

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags