nrmzh_my nrmzh_my

819 posts   4,502 followers   3,020 followings

DYXY COSMETICS VIRAL NO.1  OFFER EXTRAVANGANT IN AUGUST - ▪️OFF DISCOUNT TILL RM80-RM140 ▪️FREE POSTAGE ▪️SPECIAL FREEGIFT - GRAB YOURS NOW BABE💋#UsahawanDYXY #mybbzeefamily

Totally worth to try DYXY facemist spray. Refreshing greentea face spray and hydrating effect that soothes skin while restore nutrion to your skin
.
Obviously you will in love with NANO TECH GREENTEA FACEMIST from DYXY🍀
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

DYXY FACEMIST GREENTEA menjadi faveret ramai. Bukan setakat perempuan yang suka, lelaki pun samaaa. Tengok abang retis kita pun kemain syiok spray tak hingattt
.
Korang kena ada satu botol facemist ni. So bila muka rasa tak bermaya ke atau rasa mengantuk yang terrr amat ke. So ini lah dia salah satu instant spray utk korang kekal fereshhh
.
Satu botol hanya RM60 sahaja. Jimat! Spray sikit pun dah okay. Semburan adalah NANO TECH. Very smooth punya semburan terus masuk ke dalam kulit muka dengan bahagianyaaa😍
.
Nak lagi berbaloii grab dalam combo set. Lebih jimat lebih puas hatiii. Jomm order! Boleh klik on bio meeja laju lajuzzz
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Totally worth to try DYXY facemist spray. Refreshing greentea face spray and hydrating effect that soothes skin while restore nutrion to your skin
.
Obviously you will in love with NANO TECH GREENTEA FACEMIST from DYXY🍀
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Are you searching for the best set makeup for your daily routine or for any event and for chill out?
.
Dont worry, DYXY COSMETICS is the best solution everr untuk semua wanita dekat luar sana
.
Dengan DYXY your confident level untuk bermekap akan tinggi melangit dengan bahagia nya. Jimat masa & jimat duit poket turut dapat dirasa
.
So what are you waiting for? .
Lets be BEAUTIFUL with DYXY💕
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

WUHUU SYANTIK SYANTIK BERSAMA DYXY💋
.
Rasai sentuhan & keselesaan mekap yang LUAR BIASA bersama rangkaian DYXY kosmetik
.
Khas untuk para wanita yang malas nak bercinta depan cermin lelamaa. Yang tak tahu nak berr pondensen. Semua nya boleh settle sekelip mata. Tahu tahu dah boleh nampak alaa alaa natural beauty tapi masih VOGUE berseri serii gittuuuu
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY
with DYXY COSMETICS💋
.
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Are you searching for the best set makeup for your daily routine or for any event and for chill out?
.
Dont worry, DYXY COSMETICS is the best solution everr untuk semua wanita dekat luar sana
.
Dengan DYXY your confident level untuk bermekap akan tinggi melangit dengan bahagia nya. Jimat masa & jimat duit poket turut dapat dirasa
.
So what are you waiting for? .
Lets be BEAUTIFUL with DYXY💕
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

DYXY EXTRAVAGANT OFFER IN AUGUST BEBEH!
.
▪️EXTRA LOVE SET▪️
1 x Fiber Mascara DYXY
1 x Lipstick DYXY
1 x Cleansing wipes DYXY
.
.
MASCARA DYXY yang memang super SYOK. Apply sekali je boleh melentik dengan jayanya. Eh lagi best korang yang malas atau tak tahu nak pakai mascara sebab takut susah nak cuci. Nahh! Mascara dyxy paling senang nak cuci. Hanya perlu air biasa, tak perlu mekap remover. Simple as u want!
.
Tak lupa juga lipstick DYXY yang boleh daboom kan mekap look uols. Siap boleh choose lagi your faveret colors. Curlass bukan!
.
Kalini kita buat combination set dengan DYXY greentea wipes yang superb best. Believe me you surely fall in larff with this one😍
.
Okay lah jom meeja nak bagi semua grab EXTRA OFFER yang tak masuk dek akal. Memang terrr lajak jimatnya. Offer menangis jiwa raga
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY with DYXY COSMETICS💋
.
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Bedak asas yang menepati citarasa para wanita semestinya yang boleh nampak kan mekap look mereka cantik berseri dan fresh sepanjang hari
.
Cantik saja tak cukup. Mesti kena ada keselesaan yang luar biasa dalam setiap sentuhan bedak asas
.
So guys! Nak tahu kenapa DYXY jadi pilihan utama? Sebab adanya aura CANTIK dan SELESA para wanita semua tergila gila kan dia😍
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY with DYXY COSMETICS💋
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

DYXY EXTRAVAGANT OFFER IN AUGUST BEBEH!
.
▪️EXTRA LOVE SET▪️
1 x Fiber Mascara DYXY
1 x Lipstick DYXY
1 x Cleansing wipes DYXY
.
.
MASCARA DYXY yang memang super SYOK. Apply sekali je boleh melentik dengan jayanya. Eh lagi best korang yang malas atau tak tahu nak pakai mascara sebab takut susah nak cuci. Nahh! Mascara dyxy paling senang nak cuci. Hanya perlu air biasa, tak perlu mekap remover. Simple as u want!
.
Tak lupa juga lipstick DYXY yang boleh daboom kan mekap look uols. Siap boleh choose lagi your faveret colors. Curlass bukan!
.
Kalini kita buat combination set dengan DYXY greentea wipes yang superb best. Believe me you surely fall in larff with this one😍
.
Okay lah jom meeja nak bagi semua grab EXTRA OFFER yang tak masuk dek akal. Memang terrr lajak jimatnya. Offer menangis jiwa raga
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY with DYXY COSMETICS💋
.
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

DYXY EXTRAVAGANT OFFER IN AUGUST BEBEH!
.
▪️EXTRA FEEL SET▪️
1 x Fiber Mascara DYXY
1 x Cleansing wipes DYXY
.
.
MASCARA DYXY yang memang sangat SYOK. Apply sekali je boleh melentik dengan jayanya. Eh lagi best korang yang malas atau tak tahu nak pakai mascara sebab takut susah nak cuci. Nahh! Mascara dyxy paling senang nak cuci. Hanya perlu air biasa, tak perlu mekap remover. Simple as u want!
.
Kalini kita buat combination set dengan DYXY greentea wipes yang superb best juga. Believe me you surely fall in larff with this one😍
.
EXTRA OFFER yang tak masuk dek akal. Memang terrr lajak jimatnya. Offer menangis jiwa raga
.
OFFER RM100
OFFER RM100
OFFER RM100
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY with DYXY COSMETICS💋
.
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Tips mekap seharian nampak cantik dan lagi cepat bersiap. Tak lain tak bukan dengan sentuhan DYXY Cosmetics lah
.
Korang yang dah givap sangat mekap lama2 tapi hasil tak dapat macam apa yang di nak kan. Cuba try rangkaian DYXY. Mesti lepas ni mekap look korang lagi daboom😍
.
Jangan percaya. Cuba dan rasa sendiri. Mesti nanti terrr repeat order lagi😆
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

DYXY EXTRAVAGANT OFFER IN AUGUST BEBEH!
.
▪️EXTRA FEEL SET▪️
1 x Fiber Mascara DYXY
1 x Cleansing wipes DYXY
.
.
MASCARA DYXY yang memang sangat SYOK. Apply sekali je boleh melentik dengan jayanya. Eh lagi best korang yang malas atau tak tahu nak pakai mascara sebab takut susah nak cuci. Nahh! Mascara dyxy paling senang nak cuci. Hanya perlu air biasa, tak perlu mekap remover. Simple as u want!
.
Kalini kita buat combination set dengan DYXY greentea wipes yang superb best juga. Believe me you surely fall in larff with this one😍
.
EXTRA OFFER yang tak masuk dek akal. Memang terrr lajak jimatnya. Offer menangis jiwa raga
.
OFFER RM100
OFFER RM100
OFFER RM100
.
Lets be FLAWLESS and CLASSY with DYXY COSMETICS💋
.
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
☎️ 017-3013484
.
#dyxycosmeticsviral #UsahawanDYXY
#dyxyselangor #dyxyklang #dyxykapar #dyxysementa #dyxyamanperdana #dyxyrantaupanjang #dyxyshahalam #dyxyshahalamseksyen7 #dyxysetiaalam

Most Popular Instagram Hashtags