[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nrmzh_my nrmzh_my

1093 posts   2540 followers   5364 followings

SENTUHAN GETOR TULANG PIPI💓  💄DYXY COSMETICS 💄KKM APPROVED 💄POSTAGE (MON, WED & FRI) 🚗 COD : KAPAR, KLANG, SETIA ALAM & SHAH ALAM Untuk risik dan pinang. Boleh click di bawah ⬇️

http://www.wasap.my/60173013484

••SET WAJIB UNTUK NEWBIE••
.
3 items DYXY yang perlu ada dalam setiap handbag wanita cantik jelita. Takde 3 barang ni tak lengkap beb
.
Setiap satu yang ada ni ada kelebihan tersendiri dan saling melengkapi solekan harian uolss
.
Ini serius. Korang kena grab one set kalau tak nak rasa menyesal😎
.
Whatsapp Meeja lelajuzz
untuk booking awal awal
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

Pening pale macam mana nak kasi cover eyebag berkilo kilo. Kalau dulu payah nak pakai concealer lepastuh baru pakai foundation.
.
Lahni dah 2018 sesayangsss! Benda boleh jadi simple plus cepat hokayy. Awak capai jelaa BC CREAM.
.
Dia lah Foundation.
Dia lah BB cream.
Dia lah Concealer.
Fuhh cepatt & jimatt!
Nahh. Tenung lah testimoni fresh kita
dalam gambar. Cantik ke cantik?😍😍
.
Nak cover eyebag sepantas kilat?
Kena whatsapp Meeja lelajuzz
.
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

••GLOWING MOWING AFTER 4 JAM••
.
Amboii amboii kulit dah macam awek korea. Glowing sana glowing sini. Nahh! Korang takkan tengok jerr. Jom lah cuba satu set DYXY yang super jimat super pantass ni😍
.
Rugi tak cuba sendiri foundation yang punya kuasa Mineral & Waterbased di dalamnya. Mekap pun jadi ringan yakmattt❤
.
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentmeru #dyxyagentsementa
#dyxyagentrantaupanjang #dyxyagentshahalam #dyxyagentamanperdana #dyxyagentsetiaalam #dyxycodkapar #dyxycodklang #dyxycodmeru #dyxycodsementa #dyxycodrantaupanjang #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxydcodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7

CONGRATS!❤️
.
@rohannayusoff @noorfarahsadzwani Tahniah anda bertuah menang lipstick DYXY yang bernilai RM45. Thank you so much sudi join contest Meeja.
.
Mohon whatsapp meeja untuk tuntut hadiah😘
.
Kepada yang tak berjaya. Jangan sedih sedih. Ada rezeki Meeja akan buat lagi untuk semua Pecinta DYXY💕
.
Jangan lupa follow Meeja rapat rapat selalu okayy!😉
#dyxycosmetics
#nrmzh_mycontest

Hanya dengan apply set mekap DYXY sajerr. Muka yang sebelum nya kusam boleh transform ke muka yang lebih fresh & natural beauty
.
Korang tak nak ke simpan satu set mekap DYXY untuk daily mekap uolss
✔️Set mekap simple and cepatt
✔️set mekap sesuai untuk semua jenis kulit allergic/sensitif
✔️set mekap serba lengkap. All in one
.
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

••DYXY SUPERB COMBINATION••
.
Alhamdulillah.. Customer yang setia pakai almost 2 YEARS❤️
.
Ternyata DYXY memang combination yang superb untuk semua wanita wanita diluar sana.
.
✔️DYXY superb jimat. Penggunaan hingga 3-4 bulan
✔️DYXY ada SPF 50++ (boleh jadi sunblock)
✔️DYXY All In One (BB Cream+Concealer+Foundation) tak perlu pakai banyak bedak
.
JIMAT KANN😍
.
Nak rasa combination daily makeup yang superb? Kena lah piyemm meeja lelajuzz😘
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentmeru #dyxyagentsementa
#dyxyagentrantaupanjang #dyxyagentshahalam #dyxyagentamanperdana #dyxyagentsetiaalam #dyxycodkapar #dyxycodklang #dyxycodmeru #dyxycodsementa #dyxycodrantaupanjang #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxydcodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7

••SET WAJIB UNTUK NEWBIE••
.
3 items DYXY yang perlu ada dalam setiap handbag wanita cantik jelita. Takde 3 barang ni tak lengkap beb
.
Setiap satu yang ada ni ada kelebihan tersendiri dan saling melengkapi solekan harian uolss
.
Ini serius. Korang kena grab one set kalau tak nak rasa menyesal😎
.
Whatsapp meeja lelajuzz
untuk booking awal awal
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

••MELENTIK DENGAN DYXY FIBER MASCARA••
.
Keluaran terbaru DYXY MASCARA.
Tak cukup dengan kuasa FELOLES nya di datangkan pula dengan kuasa LENTIK nya❤️
.
FIBER DYXY MASCARA kalini sangat sangat superb. Lain dari yang lain!
✔️lebih cepat & mudah PANJANG, LEBAT KAN bulu mata
✔️sangat sesuai untuk yang ada masalah allergic dan gatal
✔️Wudhu friendly (sangat senang untuk cuci, bawah mata takkan hitam)
.
BEST SANGATT😍😍
.
Nak try sekarang?? Okay jom jomm whatsapp meeja lelajuzz
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

••3 MINIT JERR BERSIAP••
.
Fuhhh best nya 3 minit zasss gituu jerr bersiap. So simple dengan best kombinasi DYXY
.
Untuk wanita yang suka kan sejenis mekap on-the-go. Tapi masih kekal manis dan vogue di lihat. So yass! DYXY is the best solution everr❤️
.
Nak mekap nampak FRESH sentiasa.
Laju lajuu cari meeja okayy!😉
.
Whatsapp : 017 301 3484
Whatsapp : 017 301 3484
Whatsapp : 017 301 3484
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

May Allah ease our journey. InsyaAllah amin
.
Assalamualaikum.
Selamat pagi insan luar biasa❤️

❗️TUTORIAL SET DYXY ( BCC code BEIGE)
.
.
Code BEIGE sangat sesuai untuk kulit cerah.Untuk sesiapa yang suka HEAVY MAKE UP & make up untuk ke function,boleh ambik code BEIGE
.
Oh ya! Jangan lupa dapatkan SET DYXY paling latest
. ••SET BEAUTY LADY••
✔️ 1 BC CREAM
✔️ 1 FACEMIST
✔️ 1 BRUSH
✔️ 1 FIBRE MASCARA
✔️FREE POSTAGE TO SM
✔️FREE LIMITED FREE GIFT
.
BOOKING NOW💕
Whatsapp meeja lelajuzz
📲017 301 3484
📲017 301 3484
📲017 301 3484
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentmeru #dyxyagentsementa
#dyxyagentrantaupanjang #dyxyagentshahalam #dyxyagentamanperdana #dyxyagentsetiaalam #dyxycodkapar #dyxycodklang #dyxycodmeru #dyxycodsementa #dyxycodrantaupanjang #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxydcodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7

••DYXY RINGAN••
.
Betul tuh memang ringan yang luar biasa bila apply DYXY. Yang dah cuba jerr tahu seronok dia macam mana hehehe😍
.
Ada yang belum cuba? Rugi lah tak rasa sendiri Pondesen yang kaya dengan kuasa MINERAL & WATERBASED di dalamnya❤️
.
Ehh! Jangan tak tahuu DYXY sangat highly recommended untuk semua jenis kulit. Termasuk sensitif/allergic. Sebab dia bersifat MERAWAT
.
#dyxycosmetics
#teambyby
#TeamMeeja
#dyxycodklang #dyxycodkapar #dyxycodsementa #dyxycodmeru #dyxycodamanperdana #dyxycodsetiaalam #dyxycodsetiacitymall #dyxycodshahalam #dyxycodshahalamseksyen7 #dyxyagentkapar #dyxyagentklang #dyxyagentsementa #dyxyagentmeru #dyxyagentsetiaalam

Most Popular Instagram Hashtags