nrfhn nrfhn

347 posts   5,861 followers   1,564 followings

MUA Kampung | FRH ๐Ÿง•๐Ÿป  MUSLIMAH MAKEUP ARTIST #softandnaturalmakeup Based in Kluang, Johor (do travel) Whatsapp 013-980-2025 #retirephysiotherapist #makeupservicemurahjb

Pengantin kita ni, baru lepas minor OP sehari sebelum majlis. Jadi masa bersiap, pengantin in half lying position, nak bagi pengantin kita selesa (dia siap message tanya boleh ke kalau makeup baring, alahi sian dia) Kuat semangat pengantin kita! Btw, Tahniah again ๐Ÿฅฐ Happy sangat bila client kita happy ๐Ÿ’•
.
/
.
#muakluang #muakotatinggi #muabandartenggara #muayongpeng #muaparitsulong #muatravel #muakampung #makeupbynrfhn #makeupkluang #makeupkahang #muamersing #muanitar #feldakahangtimur #makeupkotatinggi #muakualaselangor #muasekinchan #muatgkarang #makeuppasirgudang #muapasirgudang #muaselangor #muaklang #muaklangmurah #muashahalam #makeupconvo #convouthm #makeupconvobatupahat #makeupconvoshahalam #muashahalammurah #whatsappforbooking #0139802025

Jom booking sekarang dan boleh dapat discount RM 100 untuk yang booking awak ๐Ÿฅฐ
.
Makeup Service by Nrfhn Osman (Ig : Nrfhn)
Nikah | Sanding | Bertandang | Majlis2 Rasmi | Dinner
@ Based in Kluang and covered all area in Johor Bahru ๐ŸŒฟ
.
FOC siapkan pengantin perempuan
FOC contact lens .
โœ… siapkan pengantin lelaki .

Whatsapp sekarang : 0139802025(Farah)

Sayang! Walaupun betul sekali awak orang yang mula ejek saya masa sekolah dulu, saya dah maafkan awak ๐Ÿ™„ (ada dia panggil kita peta dulu) Terima kasih sebab sudi memperisterikan saya, terima kasih sebab jadi Dabi yang lembut untuk Iyash sebab Nami garang ๐Ÿฆ dengan Iyash ๐Ÿฅฐ Terima kasih makan je apa saya masak walaupun kadang tu masin, kadang tu tawar kadang tu pedas gile! Terima kasih sangat-sangat sebab awak tolong saya jaga Iyash kalau saya makeup client, kadang kalau jumaat sabtu makeup awak tak rehat esok ahad terus keje, drive jejauh lepastu jaga anak pulak. Terima kasih banyak-banyak! ๐Ÿ’• โ€œTaksangkakan kita kahwin, eh taksangkakan kita dah ada anak, taksangkakan Iyash dah besoโ€ (asyik taksangka je) Semoga Allah berkati hubungan kita, limpahi keluarga kita dengan rezeki, doakan Nami dapat berkhidmat kembali (awak suka sangatkan ๐Ÿฅฐ) dan semoga kita sama-sama kuat tabah serta tenang dalam menjalani ragam rumahtangga bersama. Love you, @asyrafnordins ๐Ÿงฎ

Manis je budaknya! Kesian dia, ini pun dah banyak sangat improvement dari previous gambar yang dia tunjuk sebab tersalah pakai product. Dia buat bekam, Alhamdulillah its work on her โค๏ธ tapi apa yang best, dia still confident ๐Ÿ’•๐Ÿ’ช๐Ÿผ
/
Dinner | Bollywood Theme | Student KV ๐Ÿ’‹
/
.
/
.
#muakluang #muakotatinggi #muabandartenggara #muayongpeng #muaparitsulong #muatravel #muakampung #makeupbynrfhn #makeupkluang #makeupkahang #muamersing #muanitar #feldakahangtimur #makeupkotatinggi #muakualaselangor #muasekinchan #muatgkarang #makeuppasirgudang #muapasirgudang #muaselangor #muaklang #muaklangmurah #muashahalam #makeupconvo #convouthm #makeupconvobatupahat #makeupconvoshahalam #muashahalammurah #whatsappforbooking #0139802025

Jangan pulak malu nak tegur kita dalam mall, kalau nampak pakai pyjamas suit je ni ๐Ÿ˜‚

Masani Nami excited nak dapat ahli team PUTRI baru ๐Ÿคฃ Makcik Anna & Pakcik Kecik entah jantung nak gugur, duduk kebas ke taktahulah ๐Ÿ˜‚ #binibiniputra

Most Popular Instagram Hashtags