nrazneen nrazneen

98 posts   8774 followers   7501 followings

πŸ’‹TiraExclusivePerfumeMurah πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’‹  🌸 Sometimes the hardest thing and the right thing are the same 🌸 #TiraExclusivePerfume πŸ‘‰ VISIT @kechikdotmy for PAID REVIEW πŸ‘‘

https://www.facebook.com/tiraexclusiveperfume

Selamat Berinternet..!!!! sekali je tawww... JOM dapatkan promosi " HARI NI SAHAJA " β€” Data 10GB @ RM50 sahaja. PALING MURAH & JIMAT -

Semak baki Stok Data Season Pass anda. Kalau dah berkurang atau dah nak habis guna, boleh langgan tambah stok simpanan data anda dengan dapatkan tawaran istimewa ini. Data boleh Beli, Simpan, Guna & Kongsi.
.
Pembelian melalui SMS :
β–Ά Taip ' SP FAT10 ' hantar ke 22111/23388 Tarikh: 26/4/2017 Mulai 12 Tgh – 11.59 Mlm

Harga Season Pass
================
Promosi Biasa ...
««« 5 GB = RM 50
««« 1 GB = RM 10
««« 500 MB = RM 5

Promosi Hari Ni Sahaja ... ( POOH LUAR BIASA )
««« 10 GB = RM 50
««« 1 GB = RM 5
««« 500MB = RM 2.50

Data Season Pass yang anda beli Expired hingga 2 tahun 4 bulan.

Anda boleh.....
Ξ‡ BELI Ξ‡ SIMPAN Ξ‡ GUNA Ξ‡ KONGSI Ξ‡

Tak payah nak tunggu2 data abis baru nak beli..
Beli masa tengah murah.. Pastikan kredit anda cukup untuk melanggan. Tambah nilai sekarang dan nikmati penjimatan ini. Top Up, Langgan & Enjoy!
.
.
----------------------------
Belum jadi pengguna ONEXOX? Dapatkan simkad wasap...
0174693970
.
#onexoxplan #prepaidjimat #onexox4g #seasonpass #happyhour #onexox #otwao #xoxmobile

Selamat Hari Raya

#Mydin dh start deco raya. Kuih raya pun dah start juai. Kiter beli mazola. Kuning tu mengancam betoi ❀❀ LoveLoveLove
.
#selamathariraya #kuihraya #mazola #ampunmaafdipinta #mensuciheningdosa

Hantu panda πŸ˜‚πŸ˜‚

Okay okay last πŸ˜‚

Menyandaq πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Ohh double chin chin πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Gemorning sunshine 🌞🌞

Tak ingat laa bila last topup hahaha. Data pun tak expired lagi. Tak kalut nk perabih data bila nak sampai hujung bulan. Syukurrr πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Jumpa lagi Dom !
#fastfurious8
#muahciked

Killer Queen di hari Jumaat.πŸ‘°πŸ‘°πŸ‘°πŸ‘°πŸ‘° Jangan risau. Kesemua wangian kami boleh dipakai dalam solat. Nak solat pn kena wangi2 tau. Bukan kena wangi time nk dating sajo hihihi πŸ˜™πŸ˜™ Stock dah makin susut. Gara2 penangan wangian setaraf brand ter.laris di pasaran. Gituu 😼😼 #TiraExclusivePerfume
#infoperfume
#tipsperfume

All time fav.
Lovelovelove

Boipreng p rombongan πŸ˜‚πŸ˜‚

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags