nraffhanaa_ nraffhanaa_

40 posts   1776 followers   861 followings

15  β€’i hv my own kim bok joo ihiksπŸ™ˆπŸ’•β€’β€’jangan stalker sangat myDad is Watching u..πŸ˜›Β°β€’ HaHa ;pip🍁

https://twitter.com/Nrafifahainaa_

All work and no play makes Jack a dull boy πŸ’Ž
πŸ“·;@smileysolehah , @izzah_amran

buat la jugak an #shamsberaya em πŸ’ πŸ’πŸ’πŸŒΈ

πŸ“·; @siteezoro

4u🌹

nak jugak buat "#teamrayajohor hekhek"

1eid with πŸ’› #teamkuningmustard

yaAllah sedapnya suara ❀ full package cantik , students science pure kan?? pandai pula tu Allahu πŸ˜ŒπŸ’• u're very talented sarah keep it uppp!! πŸ™‹πŸ™ŒπŸ‘ @sarahsuhairi
........................................................................................................... @Regrann from @sarahsuhairi - so here's some mashups ❀️ of "Pesan" originally singing by @irfannharis and composed by @haqiemrusli98_ also "Selamat Tinggal Sayang" by @haqiemrusli98_ and composed by him with @zynakal what a beautiful songs they've didβœ¨πŸ™Œ #sarahsunday #Pesancover @malaysiancover - #regrann

β€’πŸ’Ÿβ€’ #nraffhanaaCatchphrase
cc; @chhzahari_ 🐢

Haaa tengok apeee tuuu πŸ˜›πŸ™ŠπŸ‘†πŸ‘† saje je nak test2 post bebanyak hek πŸ˜›πŸ˜›βœ¨

pibeday πŸ’©πŸ’• ((takleh wish pepanjang kat sini kantoi ah aku BENCI kau hek)) #2502 #khairunNeeshaTurn18 πŸŽ‰πŸŽˆ

weyh pibeday cousin busuk @sharifah_athira ((wish pepanjang dah bagi kat ws nak bagi sini nanti org nyampah pulak tengok kemesraan kite uhukk πŸ˜›β£οΈ))

dah lama tak pakai bawal sbb takut nak basuh nanti dia berenang em πŸ˜•

Most Popular Instagram Hashtags