[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

norzana1980 norzana1980

2237 posts   20341 followers   85 followings

Norzana Abdul Jalil  N.E.E.L.O.F.A T.E.A.M From K.Lipis, Pahang. Malay, English n Tagalog. @neelofateam.my Don't stalk my ig if you're not Neelofa's fan!πŸ‘ŠπŸ’™πŸ“πŸŽ€

Gmbr kt MeleTOP mlm tadi 😍😍 see you guys next year ...xoxo!❀❀❀ #neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa

Hanya mampu ketawa bila baca komen queenrinaz πŸ˜‚πŸ˜‚ sgt lawak bila ckp Lofa supposedly on leave sdgkn tengahhari smlm MeleTOP dah post kt IG pasal kedatangan FA yg akan ditemubual oleh Nabil n Lofa malah post tu turut dishare oleh IG fans sana, jadi celah mana yg kekonon pihak sana tak tahu Lofa will be on Meletop last nite? So funny n yeah mmg family Lofa ada dtg ke MeleTOP mlm tadi tpi xde la smpi book semua seats...dlm sepuluh seats je ok so jgn nak fitnah sbb me n my frens ada kt set MeleTOP mlm tadi..adios!✌
#repost @zilz_dramacraze I love you! I love you! I love you!

Dah tengok my IG story? And this is the answer for that too... And we were in the studio too last night. Dan not only us tau kejadian ni.. Ramai lagi yang tau. I mean yang ada dalam studio... .

Its ok.. Jika betul emergency, kita tunggu their explanation. Explain la apa pun takpe.. Asalkan jangan kaitkan Lofa ✌ hahahaha.. Dah dah... Gi google reason apa nak kasi πŸ˜‰
.
@Regranned from @classyrina__ - .
Sahaja mahu menjawab soalan @queenrinaz yang acah acah ada kat studio malam tadi.
.
This video was taken around noon, masa lunch after the csr programme with Lofa. We were with Lofa during the csr programme & lunch at mamak after the csr program.
.
This video was taken after the lunch has finished about noon. Lofa siap cakap "see you malam nanti at MeleTop" so bila masa Lofa was supposed to be on leave tu? This was wayy before news about Fattah Amin keluar on ig about him coming to MeleTop.
.
Orang kalau tak ada point nak defend idola dia mulalah twist any cerita konon Lofa yang salah, Lofa yang hegeh nak hadap, biasalah tu.. 😎😎
.
Sis tak marah, sis explain saja. News flash, Lofa tak hadap lelaki sejenis tak ada pendirian yang hanya berdiri dengan hashtag hashtag sampah. Dah tertulis di Luh Mahfuz jodoh Fattah bersama Fazura. Janganlah perasan lagi ingat Lofa hegeh sangat.
.
Lofa is just a host yang tak ada kuasa nak jemput siapa to MeleTop. She is being paid to host.. facts tu betulkan sikit sayang. Kalau nak jadi queen, minda pun haruslah seperti queen. Lots of love k sayang. Tak, tak. Sis tak marah. Sis explain part konon kata Lofa was supposed to be on leave tuhh. Tuh video tu as a proof.

Lofa bersama para peminatnya yg datang dari Brunei ❀❀❀ Allah bersama org2 yg sabar....😘😘😘 #neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa #meletop

Tahniah @neelofa n @neelofateam.my for the good work...well done!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Proud to be one of the members ... keep it up guys!!!❀❀❀ #neelofa #neelofateam #csrneelofaxneelofateam

😘😘😘 #neelofa #ilofayou
#neelofateam #mahalkitalofa #Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
2018 is just around the corner, this is the time to start fresh, open a new book and fill it with more amazing adventures! Time for a fresh start here at @kdueducation! #kduedu #kduuc #kduopenday #novemberintake #thisiskdusac #KDUCampus ( wearing @viktorandrolf top & @gucci pants from @logofashionl.g )

Comelnya kucing tu...tpi yg pegang kucing tu lagi comel 😘😘😘 #Repost @classyrina__ (@get_repost)
・・・
.
One for the 'gram 😍😍
.
.
#csrneelofaxneelofateam

Thank you for the likes!!! 😍😍😍 gmbr pling byk likes goes to gmbr Nazim n Lofa masa shooting KYT di Mekah dgn 9k likes. Ramai yg suka team-up dorg ni rupanya eh...hmm mcm nk request je kt @ermafatima utk gandingkan dorg berdua ni lagi dlm telemovie or teleseries...mesti meletop!!!❀❀❀#neelofa #nazimothman #kauyangterindah #aleesyamiel #2017bestnine

Good morning Lofa...hari ni ada MeleTOP yey!!! 😘😘😘 #neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa

Lovely Lofa 😍😍😍 #neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa cto ig @naelofarhijab

The most dangerous woman off all is the one who refuses to rely on your sword to save her because she carries her own.❀😘😍 #neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa

Mari belajar kengkawan 😘😘😘 #neelofateam #neelofaxairasia
#Repost @classyrina__
Monday reading 😁😁
.
.
You're welcome β™₯️β™₯️

Tahniah sekali lgi atas pelancaran Oppo Red Edition last week...you look so gorgeous...teruskan mengorak langkah dan memberi inspirasi kpd anak muda dan remaja Malaysia...proud of you ladyboss!❀❀❀#neelofa #ilofayou #neelofateam #mahalkitalofa
#Repost @neelofa The new @oppomalaysia F5 6GB Red Edition was launched with a great party that embodied what the color red symbolizes! The phone is equipped with AI Beautify that captures the real you! Pre-order your phone now and be the first 1000 to receive the special @swarovki phone casing ! ❀

Most Popular Instagram Hashtags