[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nortti17 nortti17

1343 posts   336 followers   745 followings

Noora 

2017 vuosi oli parin asian takia vaikea, mutta sisälsi myös paljon hienoja hetkiä.

Eniten oon kiitollinen, että Simppa on nyt terve ja selvittiin kaikista vaikeuksista. ❤

Jääkiekon osalta vuosi oli henkisesti aika rankka vaikka useinmiten oli kivaa peleissä. Keväällä luulin etten enää koskaan nää Simmen pelejä, mut prkl oon ylpeä itsestäni kun matkustin Ruotsiin kattoo Simmeä. 💚 (luojan kiitos vaan Ruotsiin asti läks😄)
Onneks mulla on ystäviä, jotka haluaa matkustaa mun kanssa. 💜

Paljon hyviä keikkoja tuli nähtyä ja ne antaa voimaa elämään vaikka niissäkin on omat haasteensa. Onneks mulla on kavereita, jotka ymmärtää helpottaa mun keikalla oloa. 💜

Oon lukenut kirjaa. Se ei oo mulle helppoa, mutta oon jo yli puolen välin ja kirjassa on lähes 500 sivua. En ois uskonut, että tuun lukee kirjaa ja tulee tunne ettei pysty lopettaa. Haluaa vaan taistella ja lukea. Sit ku on pakko pitää tauko ni sit vasta pidän. Kirja on mielenkiintoinen ja hyvin tehty. Se helpottaa lukemista. Olin päättänyt etten lue sitä kirjaa koskaan, ehkä kuuntelen sen jos jaksan keskittyä. Sit yhtenä päivänä päätin ostaa kaks kirjaa ja lukea ne, tai ainakin kokeilla lukemista.

Oon melkein kokonaan päässyt eroon sokeririippuvuudesta. Oon ollu useamman vuoden jo gluteeniton ja aiemmin kokeilin maidotontakin, mut se maito oli pakko saada takas elämään. Kauan mietin ryhdynkö haastaa itseni sokerin suhteen. Päätin yrittää. Yllättävän hyvin on mennyt. Kaikki nää hyvinvoinnin vuoksi, ei minkään trendin takia.
Siinäpä ne suurimmat asiat vuodelta 2017. Ai niin, täytettiin kavereiden kaa kolkyt, valitettavasti. Kurppikset jyrää.

#vuosi2017

Hänen takiaan katsoin kaikki jaksot, hänen takiaan halusin konserttiin. Lisäksi muiden versiot Apulannan biiseistä oli niin mahtavia, että olihan nekin päästävä kuulemaan livenä. Varsinkin Jumala ja Koneeseen kadonnut.
Kiitos @toniwirtanen ja kiitos, että sulla oli hetki aikaa jutella mun kanssa vaikka teillä kiire olikin. 😊❤
#toniwirtanen #apulanta #vainelämää #wirtasentonitarjoilee

Viimeks ku nähtiin pääsin puhuu Jaren kanssa kahdestaan. Sen jälkeen oli paljon parempi fiilis ja oli kiva huomata ettei Jare ollut unohtanut mua. 😊
Mitä suuremmaksi nimeksi Cheek kasvoi sitä enemmän tuntui välillä siltä ettei Cheekin keikat oo enää sama ja niin suuri asia mitä ne oli joskus mun elämässä.
Päätin, että joskus kun on mahdollisuus meen puhumaan Jarelle ja haluan hyvän fiiliksen ja sitä kautta nauttia myös keikoista enemmän.
Tänään hengailin kavereiden kanssa ja kerroin, että mulle riittää jos Jare sanoo moi. No sit näytti siltä, että on mahis päästä kuvaankin niin kaveri sano, että mee.
Seurasin vähän matkan päästä kuinka jokainen fani sai kuvan, halauksen ja muutaman lauseen juttelutuokion. Ja niitä faneja oli monta.
Kuinka moni muu täällä tekee tälleen?
Ok, Brädi kyl. 😄😉 Kiitos @cheekofficial 😊

Olin niin fiiliksissä, koska @bradi03 ja sit viel yllärinä @elastinen. 🔥🔥🔥🔥🔥
@juhatapioofficial @cheekofficial
#vainelämää #hartwallarena #brädi #juhatapio #elastinen #cheek #profeetat

Paras.

Vain pari kertaa itketti, onnesta.

#simonbackman #simme #backmanonparas #49 #björklöven

He voittivat 4-0.
Muuta sanottavaa mulla ei sit ookaan. 🙊
#björklöven #simonbackman #backmanonparas #mikkopukka #roopetalaja

Most Popular Instagram Hashtags