norgesskoyteforbund norgesskoyteforbund

520 posts   2,404 followers   354 followings

Norges Skøyteforbund 

En god dag for Norge på ISU-kongressens siste dag. Tron Espeli er gjenvalgt som visepresident i ISU og Øystein Haugen er valgt inn i teknisk komite. Gratulerer ! 🇳🇴

Anne Line Gjersem har medelt oss at hun ønsker å avslutte sin kunstløpkarriere. NSF vil benytte anledningen til å takke for alle de aktive årene, opplevelsene hun har gitt oss, og for å ha gitt kunstløp økt oppmerksomhet i Norge. Anne Line har siden barnsben av vist en enorm treningsvilje. Dette, kombinert med skyhøy disiplin og en enorm motivasjon for sporten, har gitt sportslige resultater som er blitt lagt merke til i både inn og utland.

Anne Line imponerte stort da hun i 2013 kvalifiserte Norge til OL i Sochi, - første OL-deltakelse i kunstløp siden 1964. Hun gikk videre til finalen i en konkurranse med et meget høyt nivå. Samme sesong tok hun sin beste plassering i et internasjonalt mesterskap med en 17.plass i VM. Anne Line har deltatt i seks EM og VM, i tillegg til OL, og har med dette igjen satt Norge på det internasjonale kunstløpkartet.

Det er ingen tvil om at Anne Lines karriere, og hennes konkurranse med tvillingsøsteren Camilla, har inspirert mange unge kunstløpere i Norge, en påvirkning vi er veldig takknemlig for!

Takk Anne Line for ditt bidrag til sporten. Lykke til videre!

Video: Mihael Gorensek

President Mona Adolfsen har akkurat åpnet Ledermøtet 2018 for ca. 90 deltagere. På agendaen i dag og i morgen står anlegg, bredde og rekruttering.

Den prestisjetunge Oscarstatuetten ble i går tildelt Håvard Holmefjord Lorentzen. Gratulerer! 🏆@havardlorentzen 📸: NRK

Denne uken er seks norske trenere og to løpere i Finland på ISU-seminar. Seminaret er sponset av ISU og har som mål å heve trenerkompetansen i Norden slik at vi får flere OL-kvalifiserte løpere.
Inspirerende og lærerike dager for både løpere og trenere så langt!
➡️Frida og Linnea er fornøyd med veiledning fra Elena Buiyanova og Maxim Zavozin.
➡️Øvelser med isdanstreneren og tidligere verdensmester Shea Lynn Bourne

En vellykket samling for trenere, landslag og inviterte løpere er over på Jar. Team Rukavicin fra Russland inspirerte løpere og trenere med sin kompetanse, og det foregikk både på og utenfor is. Vi er veldig fornøyde med å ha fått til et godt samarbeid, og ser frem til flere samlinger med dette teamet. #samarbeid #kunstløp #figureskating

Sponset.
Takk for mat og energi på samlingen, @leroyseafood !
#gladlaks #fiskergodt #kunstløp

Nuriya Pirogova holdt sin fjerde og siste samling i prosjektet Sammen Mot Toppen. Hun var imponert over fremgangen siden september. Ny samling avvikles til høsten, da med nye trenere; russiske Roman Usatov og Nikolay Moroshkin

Liam Solbjerg bestod i går dommereksamen i kunstløp og er godkjent dommer på nivå 1 fra neste sesong. Gratulerer! ⛸👏🏽🏅

34 deltagere (21 kunstløp og 13 hurtigløp) gjennomførte i helgen første del av trener 1-kurset. Kurset går over to helger og består av teori og mye praksis på is, samt e-læringsmoduler. Siste del av kurset gjennomføres til høsten og avsluttes med en skriftlig eksamen. Det var stort engasjement og mye læring gjennom helgen.Kursholdere var Camilla Farestveit, Anna Pushkova og Yvonne Olstad.

Over 100.000(!!) hyllet den olympiske mesteren Yuzuru Hanyu i hjembyen Sendai i dag 🇯🇵#kunstløp #superstar

Se Roller Derby i Apalløkka idrettshall i helga! 12:00-15:30 begge dager #rollerderbynorway #rollerderby #thechallenge2018 @oslorollerderby

Most Popular Instagram Hashtags