[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nordicwellness nordicwellness

494 posts   9712 followers   698 followings

Nordic Wellness  Nordic Wellness | En av Sveriges största friskvårdskedjor.

http://nordicwellness.se/

3 dagar kvar på insamlingen till förmån för Barncancerfonden! Swisha valfritt belopp till:
123 149 9201 Skriv NW i meddelanderutan.
#80procenträckerinte
Du hjälper oss att göra en hjälteinsats för de allra minsta! Stort tack till alla som redan skänkt ett bidrag. 🙌🏻😊

Vad vill du träna online?

Vårt succékoncept Wellness Online är populärare än någonsin med över 15000 startade pass i månaden. Innan sommaren släppte vi 5 nya uppskattade onlinepass. Med träningsformer som Yoga For Runners och Family Move kan vi nu med säkerhet säga att det finns något för alla smaker.

Men allt kan bli bättre och därför behöver vi nu din hjälp för att ta fram våra nya onlineträningspass. Vad skulle du vilja kunna träna hemifrån? Eller vad tycker du redan om, men vill se mer av? Vi är väldigt tacksamma för all feedback som vi kan få och önskar dig en fortsatt härlig träningsvecka!

SEPTEMBER MÅNAD STÖDJER VI BARNCANCERFONDEN!
Nordic Wellness och Barncancerfonden väljer att slå ihop sina krafter för att besegra barncancer. Nu behöver vi din hjälp för att vinna kampen!
Varje dag drabbas ett barn av cancer. Alla insatser, oavsett storlek tar oss ett steg närmare drömmen om en barncancerfri värld. Tack!

Swisha valfritt belopp till: 123 149 9201
Skriv NW i meddelanderutan.
#80procenträckerinte

131 gym på två månader! 🏆😁🎉 Nordic Wellness kan stolt meddela att @manuel_valross REDAN har vunnit 1 av våra förstapris i @nwmackan's utmaning! 🤗👏🏻Ett stort grattis önskar vi och fortsätter att heja på @vernerakabigv som är uppe i hela 106 klubbar. 😌✊🏻Med fyra månader kvar på tävlingen är även han på god väg att vinna ett av våra fantastiska priser!
Läs mer om de andra priserna du fortfarande har chansen att hämta hem
på nordicwellness.se/nwmackan

En av våra eldsjälar @manuel_valross har under sommaren lyckats besöka hela 127 gym! Vi fortsätter att heja stolt på våra fantastiska medlemmar.
Var med och tävla du också. Besök nordicwellness.se/nwmackan och läs mer om tävlingen och våra otroliga priser!

TÄVLA OCH VINN 😊👏🏿
⭐️Posta din bästa träningsbild, tagga #golive17 samt en vän du vill ta med på Les Mills LIVE den 2-3 september i Köpenhamn. 💪🏽😉
Posta din bild innan den 6 augusti. Vinnaren presenteras på @lesmillsnordic den 7 augusti. 🏆Man vinner 2x Les Mills LIVE biljetter (värde 220 Euro)
Eventuella vinstskatter betalas av vinnaren.
Juryns beslut kan ej överklagas.

Läs mer om årets träningsupplevelse på:
https://www.lesmills.com/nordic/instructors/events/les-mills-live-2017/

Nordic Wellness Magazine #8 finns nu på en klubb nära dig! 😊👏🏻
Här kan du läsa en intervju med @nwmackan och hans utmaning att svettas på samtliga av Nordic Wellness klubbar för att komma i sin livs form. Få PT-tips av triatleten @adler.1982 och ta del av spännande nyheter från våra klubbar och mycket mer. Plocka upp magazinet på någon av våra klubbar eller läs den digitalt. Se länk i profilen.
Glad sommar önskar Nordic Wellness! 🌸

Glad midsommar önskar Nordic Wellness 🌸☀️☺️Nu släpper vi våra nya Wellness Onlinepass💪🏽👏🏻😄 ⭐️Cardio move
⭐️Yoga for runners ⭐️Yoga move 2
⭐️Family Move
⭐️Dance

5 utmanande och svettiga onlinepass att köra var du än befinner dig i sommar 🌸💪🏽💦

DELTA I @NWMACKANS UTMANING!💪🏾☺️ Tävla om årskort på Nordic Wellness!👏🏻 🏆2 första som tar sig till 130 klubbar får 10 års medlemskap. 🏅2 första som tar sig till 120 klubbar får 8 års medlemskap. 🏅2 första som tar sig till 110 klubbar får 6 års medlemskap. 🏅2 första som tar sig till 100 klubbar får 4 års medlemskap. (Max ett pris per person. Eventuella vinstskatter betalas av vinnaren)
Besök 130 klubbar fram till årsskiftet! Ta kort tillsammans med någon i personalen på varje klubb. #nwmackan och klubbens # på din instagram med öppet konto för att delta i utmaningen .☝🏻😌 Nu kör vi!💪🏼😁 Läs mer om utmaningen på: https://nordicwellness.se/nwmackan/

TRÄNING ÖVER GRÄNSERNA OCH DUBBLA TRIGGZ HELA SOMMAREN!
Juni, juli och augusti öppnar vi upp samtliga medlemskap för träning på alla våra klubbar*, bokning av gruppträningspass och Wellness Online. När du är ute på vift och har svårt att hinna med träningen ser vi till att göra träningen mer lättillgänglig än någonsin!

Vi nöjer oss inte där, utan ser även till att du får dubbla Triggz när du tränar! Kämpa hårt och kom upp i rabattnivåerna rekordsnabbt i sommar.

Håll igång i sommar med oss! *Förutom Exclusive och Skidome.

Visa vilket gym du representerar! 😊✊🏻Lägg händerna på vår nya t-shirt, tillgänglig på utvalda klubbar i ett begränsat antal. Äntligen är sommaren och t-shirtsäsongen här! 😎🌸 Fråga i receptionen på din klubb om just ditt gym har fått in vår nya t-shirt.
#nordicwellness

Nu är vi på plats. 4 dagar på Nordea Masters i Barsebäck. Har ni vägarna förbi kom och hälsa på oss i vår monter och tävla om ett årskort. #nordeamasters2017 🏌⛳

Most Popular Instagram Hashtags