nordicwellness nordicwellness

470 posts   9062 followers   709 followings

Nordic Wellness  Nordic Wellness | En av Sveriges största friskvårdskedjor.

http://nordicwellness.se/strongtogether

Nordic Wellness är på jakt efter nya personliga tränare! Är du diplomerad PT, sugen på att peppa våra medlemmar till underverk och laddad på att bygga ett brett kundregister? Då ska du skicka in en ansökan till linus.hogberg@nordicwellness.se med cv och personligt brev.

Nordic Wellness är en av Sveriges största träningskedjor med över 200 000 medlemmar. Med andra ord har du alla möjligheter att snabbt skaffa många nya och trogna kunder!

Följer du med oss på vår resa? Känner du någon som skulle passa som PT, tveka då inte att tipsa och tagga personen i kommentarsfältet!

POWERNAP – NYTT PASS PÅ NORDIC WELLNESS!
Känner du dig trött efter en tuff arbetsdag eller behöver du ta ett break från vardagspusslet? Efter påtryckning från medlemmar och personal har vi nu utvecklat ett helt nytt koncept. På ett effektivt sätt skapar du ny energi och ökar möjligheten för att pusha dig ännu hårdare i vardagen och i din träning.
PowerNap kommer att finnas tillgängligt via Wellness Online i slutet av april, men även lanseras på ett antal utvalda klubbar i Sverige. Se hela filmen på vår Facebooksida.

En ny vecka är igång men vi drömmer oss redan tillbaks till helgen och Strong Together. Med fler deltagare än någonsin blev det en träningsfestival vi sent kommer glömma.

#strongtogether2017

Tack för i år! Strong Together blev mer magiskt, inspirerande och svettigare än vi någonsin kunnat drömma om. Nu laddar vi batterierna så ses vi nästa år. Vi är rörda över ert stora engagemang och er kämpaglöd! 🎉🏋🏼😀#strongtogether2017

Fullt ös till sista pass! Body Combat fick avrunda årets festival med hårda sparkar och en enorm mängd träningsglädje. #strongtogether2017

Ett par skivstänger och brädor står redo för morgondagens första pass, stenhårda Body Pump! 💪🏼😊💦Strong Together, årets hetaste träningsfestival, är snart igång. 🎉😊Är ni redo?! #strongtogether2017 #nordicwellness

SUPERPRIS TILL TRÄNINGSFESTIVALEN – ENDAST 100 KRONOR!

Vi kan med stor glädje meddela att vi nu lyckats öppna upp ett fåtal Drop In-platser på samtliga pass. Med den nya Drop In-biljetten för 100 kronor får du entré till festivalen och gå på passen i mån av plats.
Läs mer om Drop In-biljetten på nordicwellness.se/strongtogether

#nordicwellness #strongtogether2017

På Strong Together den 25 mars har vi nu lyckats klämma in två nya In-Trinity-pass i schemat! De tre tidigare passen har varit fullbokade sen länge, så det känns väldigt kul att kunna låta fler testa detta exklusiva koncept. 13.45–14.30 och 16.10–16.55 tar de två nya passen plats!
Biljetterna säljer på i en väldig fart och passen börjar bli fulla, så säkra din biljett nu. www.nordicwellness.se/strongtogether

#nordicwellness #strongtogether2017

På Strong Together 2017 har vi ett späckat schema, fyllt av alla dina favoriter i maxad festivaledition. Eller vad sägs om att köra CXWORKX, Bodypump, Move Together eller Body Attack med 100-tals andra träningsentusiaster till spektakulära ljusshower och pulserande ljud?
Säkra din plats på årets hetaste träningsfestival, den 25 mars på Svenska Mässan!

#nordicwellness #strongtogether2017

EARLY BIRD-PRIS PÅ HINDERBANELOPP!
Startplatserna är nu släppta till OCR Peak Challenge (17 juni), Maritiman Extreme Challenge (26 aug) och OCR Gothenburg Challenge (28 okt)! Under hela mars kan du säkra en plåt för 445 kronor per race (rabattkoden fungerar ej på Early Bird-priset). Från och med 1 april höjs priserna till 595 kronor och då gäller även vår rabatt på 100 kronor med koden NWVIP!
Är du redo? Läs mer på www.militaryfitness.se/

#militaryfitness #ocrgoldentrophy #nordicwellness @militaryfitnessweden

Sätt rörligheten på prov inför vårens utmaningar!
Yoga Move är ett nytt, hett Wellness Online-koncept som utvecklar din smidighet och kroppskontroll. Till skillnad mot Yoga Basic och Yoga Advanced så är detta pass mer dynamiskt utmanande. Testa idag och kicka igång en mer rörlig vår! nordicwellness.se/trana/wellness-online/yoga-move/

#nordicwellness #nordicwellnessonline

Har lönen trillat in på kontot? Passa då på att lägga vantarna på en biljett till Strong Together 2017, årets hetaste träningsfestival! Vilka hänger med? nordicwellness.se/strongtogether #strongtogether2017 #nordicwellness

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags