norashikin117 norashikin117

231 posts   2417 followers   844 followings

She Qeen 

with Emran comey😁.. #AnakBoss #DinnerCardDepartment

Morning, otw Janda Baik for Team Building Card Business Department.

Selamat Tengah Hari.
.
Ingin menjadi penyokong #TeamMalaysia di Sukan Sea tetapi masih mencari baju yang bersesuaian?
.
Jangan risau! Kami ada jalan PENYELESAIAN!!! .
Dapatkan JERSEY PREMIUM dari kami yang pastinya menepati citarasa anda. Kain lembut, sedap pakai. dengan HARGA yang kebabom MELETOPP...!!! Yang paling best kat sini korang akan dapat harga promo RM45 sahaja. Harga asal adalah RM49. Harga RM 45 tu termasuk postage tau. Mana nak dapat?Dengan cara...
1) Whatapps kepada AF Printing Services di nombor 0176282094, 0143991189

2) Berserta code #ikin117
.
Apa tunggu lagi! Hubungi kami di talian cepat2 sikit
.
.Senang je kan. Dengan cara mudah tu je anda akan dapat harga Murah dengan mengunakan kod promo #ikin117. Cepat placekan order anda dengan pihak #AF Printing Services. Kalau tak guna code promo #ikin117 maknya anda tak dapat lah harga promo tu.

Bersama kita menunjukan minat untuk menyokong KUALA LUMPUR 2017
.
NP : RM 49 .
[ PRE-ORDER ]

Selamat Pagi
.
Ingin menjadi penyokong #TeamMalaysia di Sukan Sea tetapi masih mencari baju yang bersesuaian?
.
Jangan risau! Kami ada jalan PENYELESAIAN!!! .
Dapatkan JERSEY PREMIUM dari kami yang pastinya menepati citarasa anda. Kain lembut, sedap pakai. dengan HARGA yang kebabom MELETOPP...!!! Yang paling best kat sini korang akan dapat harga promo RM45 sahaja. Harga asal adalah RM49. Harga RM 45 tu termasuk postage tau. Mana nak dapat?Dengan cara...
1) Whatapps kepada AF Printing Services di nombor 0176282094, 0143991189

2) Berserta code #ikin117
.
Apa tunggu lagi! Hubungi kami di talian cepat2 sikit
.
.Senang je kan. Dengan cara mudah tu je anda akan dapat harga Murah dengan mengunakan kod promo #ikin117. Cepat placekan order anda dengan pihak #AF Printing Services. Kalau tak guna code promo #ikin117 maknya anda tak dapat lah harga promo tu.

Bersama kita menunjukan minat untuk menyokong KUALA LUMPUR 2017
.
NP : RM 49 .
[ PRE-ORDER ]

Selamat Pagi.
.
Ingin menjadi penyokong #TeamMalaysia di Sukan Sea tetapi masih mencari baju yang bersesuaian?
.
Jangan risau! Kami ada jalan PENYELESAIAN!!! .
Dapatkan JERSEY PREMIUM dari kami yang pastinya menepati citarasa anda. Kain lembut, sedap pakai. dengan HARGA yang kebabom MELETOPP...!!! Yang paling best kat sini korang akan dapat harga promo RM50 sahaja. Harga asal adalah RM58 Harga RM 50 tu termasuk postage tau. Mana nak dapat?Dengan cara...
1) Whatapps kepada AF Printing Services di nombor 0176282094, 0143991189

2) Berserta code #ikin117
.
Apa tunggu lagi! Hubungi kami di talian cepat2 sikit
.
.Senang je kan. Dengan cara mudah tu je anda akan dapat harga Murah dengan mengunakan kod promo #ikin117. Cepat placekan order anda dengan pihak #AF Printing Services. Kalau tak guna code promo #ikin117 maknya anda tak dapat lah harga promo tu.

Bersama kita menunjukan minat untuk menyokong KUALA LUMPUR 2017
.
NP : RM 50
[ PRE-ORDER ]

Malam ni kita tengok ja orang main futsal k, Get well soon @farahiyahridzuan speedy recovery😘

Laughter and Love are priceless gifts, so live with passion laught and love as much as you breathe.

Alhamdulillah Settle! Juara milik kita. Congrat Team Golf BSN .#Sukanun17 #BSNKonvenor #Seketariat

Cuaca sekarang tak menentu, bagi yang kat Luar Berhati- hati yer, Bagi yang kat dalam hati jangan penah Melukai🤤 #Sukanun17 #BSNKovenor #secretary

ok! baju raya i sama colour skrin belakang tu, Baju raya you warna apa hari ni🤔

Bila habis setakat suku saja, orang cakap tak da rezeki. tapi klau menang? itu yang nak🤤 Bila nak rasa champion pakai baju ni huahuahuahua #iissedih#kecamdirisendiri #7month #TakRasaChampionlagi #Salahsendiri #Takscore😫

Open House Mastercard

Most Popular Instagram Hashtags