noralbaniah noralbaniah

2,637 posts   49,949 followers   700 followings

NORALBANIAH  👸Albaniahfanizer,KUL,Malaysia Celebrity/Actress enquiries, please contact +60123606787 Ambassador of DO-SU Eyewear space/Concept Optical

Jumpa budak puteh melepak ni tepi jalan. Sian dia...rasanya macam nak bawa balik kl...

Ding dong bell

#Repost @emanizers (@get_repost)
・・・
Today is the day. Standby dpn tv pukul 6.58 ptg ni. Buka @tv3malaysia tau drama #ciksempurna hari ni.. sambil2 makan ketupat rendang tu korang join admin tweet skali kt twitter. Kita kasi trending 💪🏻💪🏻. .
.
#CikSempurna (21Episode for tv3)
Production : @A_aidaproduction

Director : Ahmad khalid nazri @khalidnadzri
Assistant Director : dyna @4jiwamenjadi1

Barisan Pelakon :
@emma_maembongofficial as Noreen
@Azrelismail as hadi
@zoeyrahman as zharif
@dayangareeda as munirah
@farishairwayuofficial as mama noreen
@aishah_atan as ibu hadi
@noralbaniah as mak zharif
@aman_graseka as papa noreen
.
#thenizers
#emanizers
#azrelnizers
#emmamaembong
#azrelismail
#zoeyrahman
#dayangareeda
#pelakonwanitatelenovelapopular
#pelakonwanitafilempopular
#anugerahtelenovela2018

🐇🐰tengah fikir nak terjah raya rumah sape pulak..tapi mesti ada carrots...yummyyy!!!

Datang beraya dirumah panglima rock. Rasa2nya nampak ke rendang dengan ketupat bila makan pakai spec hitam? Haha...sorry!!

#Repost @a_aidaproduction (@get_repost)
・・・
#Repost @zoeyrahmanfc.sg with @get_repost
・・・
SALAM LEBARAN KEPADA SEMUA YG TERSAYANG!
Today da raya ke-2 tau!
Jangan lupe tgk drama Cik Sempurna alrite!
Jumpe nanti pukul 6.58pm tau!
We watch together tau!
Drama nie every Sabtu & Ahad aje di TV3.
Mesti u all rindu Abam @zoeyrahman kan so ape lagi tgk drama nie tau tau tau!
Sayang u Alls! 😍

#Repost @zoeyrahman ・・・
5:30 Salam sahur dan selamat berpuasa semua. .
Nak bagitahu Raya ke-2 dah start drama Cik Sempurna selama 21 eps, jgn lupa 16 Jun ini first eps jam 6:58pm sabtu & ahad di tv3 .#aaidaproduction .
@tv3malaysia @dramasangat @a_aidaproduction @khalidnadzri .
.
.
tweet byk2 ok cerita Romantik Comedy ni 😁😁.
.
#ciksempurna
#dramasangat
#tv3malaysia
#dahliatv3
#aaidaproduction
#zoeyrahman .
.
@welovezoeyrahman @zoeyrahmanfc @zoeyrahmanfc.sg @zoeyrahmanfc.id @zoeyrahmanph

Cantik budak ni bila dah besar. Tapi masa kecik lagi cantik. hahaha...

Penyudahnya.....!!!!!!

Tiga generasi yang berbeza..anak, mak, dan tok..hahaha....

Akhirnya bila dah kenyang, berkubang diatas katil..jap lagi buat taik mata la...yang cepat lena yg korek hidung tu..

Raya kedua dengan kekenyangan..

Nasib baik baju ni besar, boleh sumbat berbagai makanan dalam perut..selamat hari raya...

Most Popular Instagram Hashtags