norahain norahain

529 posts   5848 followers   546 followings

AinDoradori  Founder Norah Follow @organichairremoval 23.Fulltime student. Most of the time during exam πŸ’πŸΌ

Feeling ramping dengan baju kurung from @mekkembangcotton yang suami pujuk suruh beli sbb katanya design dia lawa la yang. And tudung from @tudungruffle 😘

Batman tidur. Meow πŸ¦‡

Bila la nk tidur si Tam nie. Makin besar makin buas. Ada jea benda dia nk panjat la, buka laci la. Bising πŸ˜‘
.
.
Tutup lampu, dia makin aktif lari sana sini sampai pijak org. Buka lampu, dia kurang aktif sikit. Tp mummy nk tidur dalam gelap 😭

Cuma nak tanya, ada sesiapa tahu kat mana boleh borong keropok ikan SEAmEQ πŸ€“ keropok ikan yg sy bagi 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
#Seameq #KeropokIkanTerengganu

At least, dengan pemakaian kaca mata hitam nie dapat melindungi kehadiran jerawat di tepi batang hidup 😎 hihihew.

Angkat kepala pandang permandangan luar, eh dah gelap!
Cepatnya masa berlalu.
Hmphh, abaikan kerusi tksusun balik tu. Td meeting kt meja ceo sebelah, @iambensofian .
Habis jea meeting, dorg semua berlari sambung bekerja utk kejar target sampai terlupa nk susun balik πŸ˜‘

Sky above me.
Earth below me.
Fire within me. .
.
#Norah

Kasi can lah duduk atas pelamin. Lepas nie tktahu bila lagi kenduri kahwin dlm family. 😝 tunggu anak kahwin, anak pun takda la. Kakakkah. #Hambarnya #MilahNaikPelamin #MilahTuKucing

Milah nak sanding juga.. mana tau, milah temu jodoh.
.
.
#DahLamaMilahTakPregnant

Milah very happy, jadi tuan rumah today. Meow..
.
.
#yaelxrazman #RazmanXyael

Sekali lagi khidmat @rynahamzahhennaart πŸ˜‹πŸ˜‹ utk ipoh, ini lah henna yg thebest ❀️ kalau penang, semesti nya @the__hennagirl πŸ˜‹

Maream πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»

Most Popular Instagram Hashtags