[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

norah.wangsamaju_siti norah.wangsamaju_siti

797 posts   3134 followers   5138 followings

๐ŸŽ‰ NORAHWAX STOCKIST ๐Ÿ™‹  ๐Ÿ’ STOCKIST ID : NTS6232B ๐ŸŽ‰ RM 35(sem) & RM 40(ss)๐Ÿ˜ ๐Ÿ AGENT WANTED โš  . ๐Ÿ“ฒ 017.864.0912 ๐Ÿš— COD ๐Ÿ‘‰ KUALA LUMPUR ๐Ÿ“ฌ POSTAGE WORLDWIDE #teammisae

http://www.norah.wangsamaju.wasap.my/60178640912

.
"Morning quote for today.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Lets spread the positive vibes among us and stay focused okay? โค๏ธโค๏ธ
Good morning fellas๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#NorahOrganicHairRemoval #Norah #Waxing #NorahWaxing #IDahNorah #UdahNorah #Organic #Product

.
Wishes the Hindus a blessed Thaipusam๐Ÿ˜Š
Happy Thaipusam and Happy Holiday๐Ÿ˜‰
Hari bercuti boleh berHome spa dgn #norahhot ๐Ÿ˜
.
.
#thaipusam2018 #happyholidays #cutisehari
#2018 #udahnorah #idahnorah

.
Haa ada tak yg nak join COD harini?? Boleh search #norah(lokasi)
Cth : #NorahWangsamaju ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
.
Haaa ada lagi tak yg nak selit oder harini?
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—.
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR,SENTUL KE CHERAS KE?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
More tutorial Norah waxing boleh go to our
๐Ÿ‘‰ Youtube Channel : Ask Norah ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ‘‰ IG's testimony : #reviewnorahhairremoval
.
.
.
.
#teammisae #NorahOrganicHairRemoval #Waxing #AndaBuluLicin #OrganicHairRemoval
#NorahKeramat #NorahSentul
#NorahSetapak #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelawati #NorahWangsamaju #NorahUkayperdana #NorahSandakan #NorahTamanmelati #NorahGombak #NorahKL #NorahCheras #sandakan #NorahTarc #NorahJalanTar #NorahKlcc #NorahAmpang #NorahKotakinabalu #NorahLabuan #kualalumpur
#reviewnorahhairremoval #2018

.
Selamat petang uolls๐Ÿ˜
Ada lagi tak yg belum try #norahwax terlajak larisss ni haa๐Ÿ˜ƒ
RM 35/sem & RM 40/ss je uolls๐Ÿ˜‰
EXC POSTAGE tauuu๐Ÿ˜Œ
.
.
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—..
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah
#AGENTWANTED #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #bebasbulu #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat #NorahBatuCaves
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahDesamelawati #NorahAmpang #NorahSentul #NorahSandakan #NorahTelupid #2018
#reviewnorahhairremoval

.
Refreshkan otak dulu jommm serap ilmu dkt KPJ naaa๐Ÿ˜Š
its all about AUTISM๐Ÿ˜
Bismillah๐Ÿ˜Š
.
.
#weekendcourse
#autismawareness

.
Selamat pagi uolls๐Ÿ˜
Ada lagi tak yg belum try #norahwax terlajak larisss ni haa๐Ÿ˜ƒ
๐Ÿ’ฏ% diperbuat dari bahan organik ๐Ÿ’
( Lemon+TeaTrea+Madu )๐Ÿ˜‰so kalau termakan pun takpe๐Ÿ˜‰
RM 35/sem & RM 40/ss je uolls๐Ÿ˜‰
EXC POSTAGE tauuu๐Ÿ˜Œ
.
.
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—..
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah
#AGENTWANTED #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #bebasbulu #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat #NorahBatuCaves
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahDesamelawati #NorahAmpang #NorahSentul #NorahSandakan #NorahTelupid #2018
#reviewnorahhairremoval

.
Selamat pagi sayang-sayang Norah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
Rise n shine beautiful ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Happy tuesdate๐Ÿ˜‰
.
.
.
#NorahOrganicHairRemoval #Norah #Waxing #NorahWaxing #IDahNorah #UdahNorah #Organic #Product

.
Selamat berhari minggu uolls๐Ÿ’
Haaa ada lagi tak yang belum cuba pakai NORAH nih?? ๐Ÿ˜€
Uolls kena try NORAH nii, Norah pakar buang bulusยฒ sampai ke akar tauuu, ๐Ÿ’ฏ% Organic Waxing selamat utk digunakan pada semua peringkat umur ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Budakยฒ sekolah punn boleh pakai NORAH uolls๐Ÿ’
.
.
.
Ada lagi tak yg nak selit oder harini?
Harini COD sampai ke malam tauuu ๐Ÿš—๐Ÿš—.
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #JutawanNorah #moneymagnet
#OrganicWax #teammisae #teamhqnorah
#NorahFact
#Waxing #2018
#Shaving
#OrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#NorahSetapak
#NorahTamanmelawati #NorahWangsamaju #NorahSetiawangsa #sandakan #NorahTamanmelati #NorahUkayperdana #NorahSandakan #NorahKeramat #NorahCheras #NorahTelupid #NorahTarc #NorahKutar #NorahKlcc #NorahAmpang #NorahUiamgombak
#reviewnorahhairremoval

.
Happy saturdate everybody๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Ada lagi tak yg masih belum cuba Norah?
Tampil selesa dan bersih tanpa bau badan dengan Norah! .
.
.
Tahukah anda, bulu di bawah lengan dan miss v menyebabkan badan anda menghasilkan bau yang kurang menyenangkan, kerana peluh terperangkap pada bulu tersebut? ๐Ÿคง
.
Oleh itu, jom hapuskan bau yang tidak diingini pada badan anda dengan Norah. Norah membantu menyingkirkan bulu-bulu yang tidak diingini disamping menghapuskan bau badan anda. ๐Ÿ˜
.
Badan bebas bulu, suami pun puji bersih dan gebu! ๐Ÿ˜‹
.
NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! ๐Ÿ‘
BEWARE WITH FAKE NORAH!
.
.
RM 35/sem & RM 40/ss je uolls๐Ÿ˜‰
EXC POSTAGE tauuu๐Ÿ˜Œ
.
.
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—..
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah
#AGENTWANTED #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #bebasbulu #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat #NorahBatuCaves
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahDesamelawati #NorahAmpang #NorahSentul #NorahSandakan #NorahTelupid #2018
#reviewnorahhairremoval

.
Selamat petang uolls๐Ÿ˜
Ada lagi tak yg belum try #norahwax terlajak larisss ni haa๐Ÿ˜ƒ
RM 35/sem & RM 40/ss je uolls๐Ÿ˜‰
EXC POSTAGE tauuu๐Ÿ˜Œ
.
.
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—..
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah
#AGENTWANTED #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #bebasbulu #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat #NorahBatuCaves
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahDesamelawati #NorahAmpang #NorahSentul #NorahSandakan #NorahTelupid #2018
#reviewnorahhairremoval

.
Pernah baca buku kecil yang comel nie? ๐Ÿ™‹๐Ÿป inilah buku Norah yang akan beritahu anda step by step, bagaimana mahu berNorah โœจ
Dalam buku kecil ini juga, akan memberitahu anda bagaimana untuk panaskan Norah Hot Wax. ๐Ÿ”ฅ
.
.
Dan taklupa juga, bagaimana untuk menggunakan Norah Cold Wax โ„๏ธ setiap pembelian Norah, anda akan terima Buku Kecil ini tau! ๐Ÿ“—
.
.
Takperlu risau lagi tentang bulu. Kerana Norah sentiasa ada untuk menyelesaikan masalah anda ๐Ÿ˜Ž ingat tau, #JanganShave jika anda mahukan badan bebas bulu.
.
.
.
Haaa ada lagi tak yg nak selit oder harini jumaat?
Hariยฒ punn ada COD ๐Ÿš—๐Ÿš—..
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah
#AGENTWANTED #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #bebasbulu #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat #NorahBatuCaves
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahDesamelawati #NorahAmpang #NorahSentul #NorahSandakan #NorahTelupid #2018
#reviewnorahhairremoval

.
Jom berNorah bersama #norahhotwax ๐Ÿ˜๐Ÿ˜malam ni kiter nak berHome-Spa dgn Norah uolls๐Ÿ’Bulusยฒ dah makin naik nih๐Ÿ™ˆ
NAK COD SEKITAR KUALA LUMPUR?
Pm sistur kalau korang nak Norah ๐Ÿ˜˜ by COD or POSTAGE punnn bole๐Ÿ˜‰
๐Ÿ @norah.wangsamaju_siti
๐Ÿ“ฒ 017.864.0912
.
.
.
#Norah #teammisae #JutawanNorah #moneymagnet #waxing #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #norahwaxstokis
#AGENTWANTED #sideincome #MINIAGENTWANTED
#penanggalbulu #ciksitijualnorahwax #noshaving #startwaxing #NorahSetiawangsa
#NorahTamanmelati #NorahKeramat
#NorahGombak #NorahCheras #NorahWangsamaju #NorahSetapak #NorahUiagombak #NorahSentul #NorahSandakan #2018
#reviewnorahhairremoval

Most Popular Instagram Hashtags