[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

noornabila noornabila

2,322 posts   615,872 followers   1,448 followings

Noor Nabila 

Coming soon ✨🌷 @naelofarhijab

Last but not least mokwan (Mek som) yang tinggal berseorangan . Seorang yang sangat ceria dan sentiasa tersenyum, semua adik beradiknya dan anaknya sudah meninggal dunia dan dia kini hidup sebatang kara dengan pergerakan yang sangat terbatas. Semoga mokwan dilindungi dan dimurahkan rezeki selalu. Kepada sesiapa yang ingin menziarah atau membantu boleh dm saya.

Antara asnaf yang di ziarah, Puan Noriah kematian suami, Kg Surau Apam Lati, Pakcik Noor masalah stroke, dan Puan Julaili di Kg Tanjung Bunut Susu.

Melawat Puan Zubaidah yang koma , dijaga oleh dua orang anaknya. Bantuan susu diperlukan setiap bulan untuk meneruskan rawatan. Salah sorang anaknya tidak lagi ke sekolah berkorban untuk menjaga ibunya sepenuh masa dan adiknya tingkatan 1 pelajar cemerlang di sekolah Sek Men Perempuan Pasir Mas . Kadang2 ikat perut tak makan walaupun ada duit (sumbangan dan derma) kerana duit tu nak digunakan untuk beli susu ibunya. Semoga dipermudahkan segala urusan keluarga ini dan semoga kesihatannya kembali pulih.

Seronok betul mokwan 80 tahun, maklumlah dah duduk sorang2 sebatang kara dah 30 tahun , bila ada orang ziarah bukan main lagi dia cerita. InsyaAllah ada rezeki kita datang lagi.

Happy birthday adikku sayang @nellisamohdnoor . Semoga sentiasa dilimpahi dgn nikmat , keberkatan dan rahmat Allah swt. Loveee u coooo muchh ❤️

Keep on shining sister , love u always ✨✨✨✨

Rindu la nak travel. Kadang2 vacation ni mcm kita restart phone la. Lepas dah balik tu rasa fresh dan bersemangat balik. Kan kan?

Mana nak cari mak prihatin macam ni... rezeki jumaat 😁

Jumaat mubarak ❤️

❤️ @naelofarhijab

Thank you dadi @noorkartini , beli baju utk baby. Banyak pink dari blue ni.. 😁😆 insyaAllah semuanya yang terbaik dari Allah swt. Love you dadi ❤️ ( boy ke girl taktau lagi , mommy dia pun tgh nervous tunggu, orang tua2 kata kalau girl suka makan makanan masam2, boy suka makan manis betul ke? )

Most Popular Instagram Hashtags