noornabila noornabila

2110 posts   481289 followers   1253 followings

Noor Nabila 

Never lose hope because miracles happen everyday ❀️

Terubat rinduuuuu kat perempuan ni πŸ˜­πŸ˜‚

Happy birthday DS @zym217 , May Allah bless you and grant all your wishes and dreams. Please continue to touch the lives of others with your positivity, love and beautiful spirit. Thank you YAM @tengku.aishah for the invite ✨❀️😍

Kiri kanan cantik 😍😍 #dszahinibirthdaytea #medditeraneansummer

Love to be around them, fun, humble, caring and full of positivity ❀️😍✨

Last night makan2 at DS @zym217's beautiful house, in love with the deco and color tone. The food was super yummy, we had a great night with the best host and awesome people. πŸ˜πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‹β€οΈ

Aunty fatimah (in purple) 73years old, looking so beautiful and healthy. Rahsianya , yoga, salt and sugar minimumkan, no santan and msg. Nanti nak menuntut lagi ilmu2 awet muda. Hehe 😍

Riang raya kat rumah neighbour yang sangat humble dan baik, dah rasa macam family , dulu petang2 athisha ameera aqief akan datang rumah ni everyday sebab nak bagi makan ikan coil and diorang akan cakap kat mama " mama nak pergi rumah ikan" πŸ˜‚ thank you aunty for the food, healthy but sedap πŸ‘πŸ»πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»

Launching our first collection of satin scarf #mayabyNH. Nervous tau. Make up : @najeebazami and outfit : @aineesuhaidi

Most Popular Instagram Hashtags