[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

noorarfacraftcomplex noorarfacraftcomplex

1150 posts   1629 followers   850 followings

Noor Arfa Craft Complex  โ€ข Dewan & Penginapan โ€ข Bilik Seminar โ€ข Chalet โ€ข Tempahan Korporat โ€ข DIY Batik Tel : 09-6179700 W/A : 0199593700 (Online Sale) / 0199843700 (Tie)

http://www.noor-arfa.com/

PENGUMUMAN!! PENGUMUMAN!!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Kepada uolsยฒ kt luar sana yg dah like & comment done post dari page Noor Arfa Craft Complex, jgn lupa utk follow STEP TERAKHIR nie๐Ÿ‘‡
.
โฉscreen shoot kelimaยฒ post yg dah di like di PAGE NOOR ARFA CRAFT COMPLEX kemudian hantar pic tersebut melalui WHATSAPP ke no 019-9593700โช
.
Sebab sis tgk ramai jer yg dh like n said done tp tk hantar whatsapp. Mcm mana nak menang nie uolss???๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Sis tk sabar nak kasi hadiah bykยฒ nie kt korang. So pastikn uols follow step utk LIKE, SHARE & WIN CONTEST nie dgn betol ye.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
SELAMAT MENCUBA!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
โ—โ— Contest ini hanya valid di FACEBOOK NOOR ARFA NACC sahaja โ—โ— #noorarfacraftcomplex #nacc #contest #likesharewincontest #hadiahkebabombest #duaorangpemenangbertuah #cepatjoinsekarang

โ—โ— Contest ini hanya valid di FACEBOOK NOOR ARFA NACC sahaja โ—โ—

SALE!! SALE!! SALE!!!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Khas utk warga ganu dan yg bkn warga ganu tp sedang berada di ganu atau tgh plan nak dtg ganu nie iols nk kongsi berita yg boleh buat uols tersenyum tengah tidur..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.
Sempena dh nak hujung tahun nie kan kiteorg nak kasi uols HARGA KASIH SAYANG๐Ÿ’– gitew untuk semua produk NOOR ARFA yg TERPILIH dgn potongan harga sehingga 30%. Tu kalo beli satu, kalo beli borong tak payah citer. Banyak lagi potongan kiteorg bleh kasi. Boleh laa uols shopping sampai terduduk..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
.
.
.
.
.
.
Jadi tunggu apa lagi.. Dah alangยฒ hujung minggu nie, uols yg kt rumah tgh sebok join LIKE, SHARE & WIN CONTEST we ols tu boleh laa dtg shopping jugak produkยฒ di Noor Arfa Craft Complex..โ˜บโ˜บ Dah laa dpt shopping dgn harga TERLAJAK MURAH, kotยฒ ada pulak rezeki menang LIKE, SHARE & WIN CONTEST tuuu..mana tau kan.. Tanak ke uolssss๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ #noorarfacraftcomplex #nacc #yearendsale #likesharewincontest #produknoorarfa #batikasliterengganu #songketasliterengganu #visitterengganu

Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
BERITA BAIK BUAT SEMUAAA... ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
Jualan Murahh Jualan Murah ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
HARGA ISTIMEWA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Poncho Mustika
Harga Asal: RM59.00 โŒโŒ
Harga ISTIMEWA: RM25.00 โœ…โœ…
Material : Cotton
Size: FREE SIZE

Anda tak punya banyak masa??? Nak cepat bila nak ke mana2??? Haaaa... Sarung sahaja poncho ni, xperlu kalut2 bila nak hadiri mana2 majlis atau ketika keluar bersantai. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Lihat design penuh dan warna menarik di
@noorarfacraftcomplexcatalogue
@noorarfacraftcomplexcatalogue

Dapatkan segera Poncho Mustika dengan harga yang berbaloi2 MURAHH. Sementara STOK masih ada jom beli ๐Ÿ›. Kalau tak nak terlepass..Jom pm kepada kami ke www.wasap.my/601156679885/ponchomustika

#noorarfacraftcomplex #nacc #ponchomustika #cottonsejuk #murahsangat #berbaloibaloi #ponchocantik #santai #anggun #ponchovendor #terengganu #visitterengganu2017

JOM JOIN LIKE, SHARE & WIN CONTEST!!!๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ
.
Hai uolsss dah join belom contest like, share & win nie??? Dah ramai yg wassap utk menang contest nie taw. Yg tgh santai kt rumah sambil mkn maruku tu haa apa kata uols join contest nie. Mana tau kotยฒ rezeki uols menang hadiah dari Noor Arfa nie kan.. Bergumbira 7 hari 7 mlm laa uolsss.
.
Sebab apa???๐Ÿค”
Sebab nya weols nak kasi 7 PRODUK NOOR ARFA kepada DUA ORANG PEMENANG BERTUAH utk contest nie ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜. Tak seghonok teruk ke uols kalo dpt hadiah bykยฒ niee ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Nah weols payung hadiah untuk LIKE, SHARE & WIN CONTEST.๐Ÿšฉ
โœ…Kain pasang material cotton
โœ…Shawl plain satin dubai
โœ…Kemeja cotton lelaki lengan pendek
โœ…Kain sarung goldline
โœ…Kain pelikat polos warna
โœ…Silk care
โœ…Easy iron
.
Tak teliuq nak menang keww???๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Mcm mana nak menang???? Follow step kat bawah๐Ÿ‘‡

1โƒฃAdd/follow facebook Noor Arfa Nacc.
2โƒฃLike page Noor Arfa Craft Complex.
3โƒฃLike & share status ini ke kenalan anda.
4โƒฃLike & komen "done" untuk 5 post yg paling latest di page Noor Arfa Craft Complex.
5โƒฃScreen shoot ke limaยฒ status yg dah di like serta hantar gambar tersebut melalui whatsapp ke no 019-9593700 berserta caption "iols nak menang".
6โƒฃKemudian tunggu sehingga kami umum nama pemenang bertuah tu ye uolss.๐Ÿค—
Selamat mencuba!!๐Ÿ˜˜
.
โ—โ— Contest ini hanya valid di Facebook sahaja โ—โ—

WALK IN HAPPY HOUR KEMBALI !!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Uishhh seghonoknyaa rombongan bas dari Perak yg duk mai walk in ke Noor Arfa Craft Complex. Special price dorang dpt utk produk kaftan citra ayu dan kain sarung batik lepas.
.
Harga asal kaftan citra ayu RM39/pcs tapi weols kasi RM20/pcs jerr..๐Ÿ˜ฏ Utk kain sarung batik lepas pulak dari RM18/pcs, weols kasi RM10/pcs.๐Ÿ˜ฎ Jimat habisssssss๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Tunggu apa lagi???? Cepat2 dtg buat rombongan meminang harga happy hour utk produk di Noor Arfa Craft Complex okeh.๐Ÿ˜ Harga kasih syg weols akan kasi uolss.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
โ—โ— Harga happy hour akan diberikan utk setiap rombongan bas yg terpilih berserta produk yg terpilih utk happy hour โ—โ—
.
#noorarfacraftcomplex #nacc #happyhour #walkin #kainsarungbatikleps #kaftancitraayu

Ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak Felda Wilayah Timur Cawangan Terengganu kerana sudi mengadakan mesyuarat di Bilik Seminar Noor Arfa Craft Complex.
.
Ada tk yg masih fikirkan tempat utk mesyuarat atau pelbagai majlis untuk syarikat anda???
Apa kata kali nie tuanยฒ dan puanยฒ pilih Bilik Seminar kami sebagai lokasi majlis anda. Sekali sekala buat majlis kt luar apa salahnya kan.๐Ÿ˜…
.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi atau whatsapp ke no 019-9542700๐Ÿ“ฒ
.
#noorarfacraftcomplex
#bilikseminarnacc
#bilikseminarmurah
#mesyuarattahunan
#programseminar
#majlishitea
#majlisbirthday

LIKE, SHARE & WIN CONTESTโ—โ—โ—๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Berita gumbira buat uols di luar sana. Kami akan mengadakan contest untuk mencari 2 ORANG PEMENANG BERTUAH dengan hadiah yg bkn 1โŒ bkn 2โŒ bkn 3โŒ dan bkn jugak 4โŒ tapiiii... 7 pcsโœ… produk keluaran NOOR ARFA.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฏ
๐ŸŒธKain pasang material cotton
๐ŸŒธShawl plain satin dubai
๐ŸŒธkemeja cotton lelaki lengan pendek
๐ŸŒธKain sarung goldline
๐ŸŒธkain sarung polos warna
๐ŸŒธSilk care
๐ŸŒธEasy iron

Macam mana nak menang???๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
Follow step kt bawah๐Ÿ‘‡

1โƒฃAdd facebook Noor Arfa Nacc.
2โƒฃLike page Noor Arfa Craft Complex.
3โƒฃLike & share status ini ke kenalan anda.
4โƒฃLike & komen "done" untuk 5 post yg paling latest di page Noor Arfa Craft Complex.
5โƒฃScreen shoot ke limaยฒ status yg dah di like serta hantar gambar tersebut melalui whatsapp ke no 019-9593700 berserta caption "iols nak menang".
6โƒฃKemudian tunggu sehingga kami umum nama pemenang bertuah tu ye uolss.๐Ÿค—
.
Bertuah laa uols just follow 5 step mudah nie kemudian menang 7 hadiah dari Noor Arfa sekaligus.๐Ÿ˜Ž
Tunggu apa lagi??? Selamat mencuba!!๐Ÿ˜˜
.
โ—โ—Contest ini hanya valid di FACEBOOK sahajaโ—โ—

Ade yang masih tercari-cari bilik hotel di Kuala Terengganu ke?
.
.
.
.
.
.
.
Noor Arfa River Chalet, chalet tapi bilik mcm hotel...boleh pilih nak bilik katil double atau single.
.
.
.
Sempena bulan October ni, nak bagi harga murah2 je...RM70/night (t&c)

www.wasap.my/0199542700/octoberpromo

Adikยฒ dari Sekolah Islam An Najah Selangor nie dah datang ke Noor Arfa Craft Complex. Siap masuk funland uolss sbb nak bermain dgn binatangยฒ jinak yg ada di NACC Funland. Seronok laa holiday dorang..โ˜บ
Uols yg kt rumah lagi tu dh fikir ke aktiviti holiday kali nie???๐Ÿค”๐Ÿค” #noorarfacraftcomplex #nacc #funland #batikkit #demo #diy #bengkelbatik #batikterap #batiklukis #tenunsongket #krafanyaman #krafkaca #visitterengganu

BERITA HANGAT UOLSSS!!!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ YEAR END SALE DAH BERMULA!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›
.
Khas untuk KAKI SHOPPING di luar sana yg nak shopping dengan HARGA TERLAJAK MURAH apa kata uols dtg ke Noor Arfa Craft Complex (NACC) di Chendering, Terengganu. Dengar citer dorang nk kasi HARGA SALE KAW KAW untuk semua produk Noor arfa yg terpilih bermula 14/10/17 - 01/01/18.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
Alangยฒ dh nk cuti sekolah nie apa kata maknye dan ayahnye pakat bawak satu keluarga dtg ke Noor Arfa Craft Complex. Pakat borong semua produk Noor Arfa yg berkualiti dgn harga yg murah lagi berbaloi. Tk payah susahยฒ nk bayar lebih. Dh la produk berkualiti, harga pulak murah dan berbaloiii uolssss.โ˜บโ˜บ Fuhh konpem tk kering pocket laa pak nye...tak gitew??๐Ÿ˜…๐Ÿค—
.
.
.
.
.
.
.
Jadi duk tunggu apa lagi uols??? Jom pakat serbu NOOR ARFA CRAFT COMPLEX utk dapatkan pelbagai produk Noor Arfa yg cantik gilesss dgn harga terlebih murah tuuu. Jgn nanti sampai rambang mate nk membeli sudah la uolsss.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿค—๐Ÿค— #noorarfacraftcomplex #nacc #yearendsale #batikasliterenganu #songketasliterengganu #visitterengganu

Bukan rombongan bas je yg nk dtg ke NACC, rombongan motor pn nak jugak datang singgah ke sini tau.. Tgk abangยฒ motor dari LC CREW PERAK nie, seronok bebeno kome bergambo yee..๐Ÿ˜‚
.
Kami dari pihak NACC mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah di Noor Arfa Craft Complex.
.
#noorarfacraftcomplex #nacc #batikasliterengganu #songketasliterengganu #visitterengganu

Most Popular Instagram Hashtags