nonnynadirah nonnynadirah

1,227 posts   287,161 followers   563 followings

Nonny Nadirah binti Zainuddin  Singing is my passion๐ŸŽค Acting is my therapy ๐ŸŽฌ Dancing is my remedy๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Music is my escape from reality๐ŸŽต

Ada je ni,cuma slow down sikit.
Kena pilih yg terbaik utk masa depan sendiri. โ™ฅ๏ธ
.
Selamat berpuasa semua!๐Ÿ’•
#nonnynadirah #nonnycliques #mentaldown #recoverymode #lifeisgood

Road to BRUNO MARS 24K MAGIC WORLD TOUR 2018 ๐Ÿ”ฅ
I LOVE YOU @brunomars !!!๐Ÿ’•
White by @itsfr @frbluelabel
#nonnynadirah #nonnycliques #nonnyxbruno

Daddy : Jangan hupload yg bukan2 lagi nanti netizen kecam.
Ami: Okay daddy. Kalau mcm tu kiss ami dulu..
aaaaaaaaaahhh daddy stop!! x boleh kiss betul2 nanti ami x boleh hupload gambar ni.
Daddy: Ami.... apa ni?๐Ÿ˜“
Hahahahahahahahahaha ๐Ÿคฃ love u gaiss!!๐Ÿ’•
*lawakdipetanghari #melayankerenahbini .
I love you so much daddy ๐Ÿ˜˜
#nonnynadirah #nonnycliques #nonnyxmuzzy

I love you daddy โ™ฅ๏ธ
#nonnyxmuzzy

Jom Kita Undi! ๐Ÿ’• Swipe left for more!โฌ…๏ธ
.
Ciknons nak ajak semua rakyat Malaysia utk turun mengundi pada 9Mei 2018 nanti. Ayuh kita sama2 tunaikan tanggungjawab kita sbgai rakyat Malaysia. Inilah masanya utk kita membuat pilihan. Setiap undian kita adalah penentu masa depan negara.
@spr_pru14 @spr_pru14
.
Follow & subscribe laman media sosial rasmi Suruhanjaya Pilihan Raya(SPR) utk pelbagai maklumat lanjut berkenaan PRU-14.
.
Instagram: @spr_pru14
Facebook: PRU14
Twitter: pru14spr
Youtube: PRU14
.
#infopru14
#jomkitasemak
#jomkitaundi
#andapenentumasadepannegara

Ciknons nak masuk kelas dulu!๐Ÿ˜‚
meh kita gi sekolah sama2.. ๐Ÿค— rindu siott!!๐Ÿ’•
#nonnynadirah #nonnycliques #backtoschool

Just smile like nothing happen baby ๐Ÿ’•
#nonnynadirah #nonnycliques #throwback

๐Ÿ’•๐Ÿ’ค
#nonnynadirah #nonnycliques

Thanks @bubblegumwax_ for the awesome service! Always making my session great! Thanks to my therapist Fara for being super gentle with me! Thanks @thefooddiva for always there to assist me! Youโ€™re the best! ๐Ÿ˜˜โ™ฅ๏ธ
.
Korg kene cuba tau waxing dgn @bubblegumwax_ ! Bersih and kulit jadi halus! Follow diorg sbb diorg akan bg FREE Brazilian wax utk 100 org pertama sempena dgn pembukaan outlet ke 10 mereka di Uptown pada 29th April ini!๐Ÿ’• Ingat tau hari ahad ni.. jom gaiss!
. .
#nonnynadirah #nonnycliques #igreviewbyciknons #sharingiscaring #addictedtobbgw

Sejenis perangai!time baca doa pun nak mengendeng kat tepi.โ˜บ๏ธInilah rutin harian kami. kalau bukan mengacau,main game tap tap!dari gurau sampai bgaduh pun ada๐Ÿคฃ tapi sakit hati bila dia dah start busy. langsung xde time hmm๐Ÿ˜’โ˜น๏ธ dah minggu final #mentorotai kan..
.
daddy blklah cepat. i miss u daddy.๐Ÿ’•
.
#nonnynadirah #nonnycliques #nonnyxmuzzy

Drop The Beat now @ntv7malaysia ๐Ÿ’•
Boom!! Jom ngedance ngn ciknons.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
#nonnynadirah #nonnycliques #dropthebeat2018

Most Popular Instagram Hashtags