noni_sukarno noni_sukarno

1,744 posts   1,060 followers   832 followings

wani_sukarno πŸ‡²πŸ‡Ύ  A blogger and socmed influencer Food || Beauty || Lifestyle Blogger Team : @sushi.vid Review & Service ‡‡ Email: syazwanisukarno@yahoo.com

Jenayah yang meningkat sekarang ini memang ditakuti oleh semua terutamanya golongan wanita yang sentiasa menjadi sasaran utama
.
Jom tonton video pendek ini dan pasti korang akan tahu betapa pentingnya MMSOS untuk kegunaan ketika situasi panik atau apa jua kecemasan nanti
.
Sedia membantu...walau di mana jua anda berada... Klik Download aplikasi »»https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mmsos.client

Dah download boleh follow di FB dan Instagram

FB : https://m.facebook.com/home.php
IG : https://www.instagram.com/mmsos20181/

#mmsos #mmsossocialmedia

inilah rupa pokok bunga air mata pengantin kalau nak kenal ya. Tak nampak air mata pun, pengantin pun tak nampak. :D.Tak tahu kenapa boleh panggil nama pokok macam tu 😊
.
Pokok ni memang pokok favorite kelulut ya. Kelulut di depan mata jerr πŸ˜ƒ
.
Happy Malaysia day semua.
#blogger
#lifestyleblogger
#malaysianblogger
#muslimahblogger
#bloggermalaysia
#socialinfluencer
#mediainfluencer
#malaysianinfluencer
#blogwanisukarno
#bloggerpantaitimur
#teambpt

Video yang post pasal mmsos app hari tu ramai jugak yang share, thank you all, sharekan demi keselamatan anda semua ya dan tag kawan - kawan anda. Jenayah di mana - mana dan kita tak tahu apa yang bakal berlaku, Persediaan itu penting dan download lah mmsos app sekarang ya. 😊
Korang boleh downlad di google play dan untuk pengguna ios pun dah boleh download dah.
Jom sign up sebagai MMSOS member dan korang akan dapat πŸ‘‰πŸ†“ RM 30 cash voucher on A-Look Exclusive merchandiseπŸŽ‰πŸŽ‰. Wohooooooo
πŸ‘‰Click here to download our FREE App >>http://bit.ly/2mC6Y03 #mmsos #mmsossocialmedia

Hijrah ini sangat luas pengertiannya. Ia bukan sahaja memperingati penghijrahan Nabi Muhammad dari Kota Makkah ke Madinah tapi memberi makna yang besar buat kita sebagai muslim. Semoga berhijrah ke arah kebaikan.
Salam maal hijrah 1440 😊

#blogger
#lifestyleblogger
#malaysianblogger
#muslimahblogger
#bloggermalaysia
#socialinfluencer
#mediainfluencer
#malaysianinfluencer
#blogwanisukarno
#bloggerpantaitimur
#teambpt

Siapa eh tak pernah rasa lagi buah mata kucing brazil ni. Yang ni baru ada rezeki boleh makan kalau tak buah tak menjadi asyik ada ulat πŸ˜‚. Rasa macam gabungan laici dan mata kucing 😊. Besor sangat buahnya

#foodblogger
#instafood
#foodie
#foodstagram
#blogger
#lifestyleblogger
#malaysianblogger
#muslimahblogger
#bloggermalaysia
#socialinfluencer
#mediainfluencer
#malaysianinfluencer
#blogwanisukarno
#bloggerpantaitimur
#teambpt
#masakapaharini

Most Popular Instagram Hashtags