noliraz76 noliraz76

313 posts   104 followers   48 followings

nolirazak  Saja-saja suka share apa yang ada di depan mata

France πŸ‡«πŸ‡· bukan fav saya.
Maka terpaksa beralih arah kepada Croatia. Mana tau, tahun depan dapat pi sana πŸ˜…πŸ˜…
.
First half dah 2-1. Ada masa lagi ni Croatia πŸ‡­πŸ‡·. Jangan putus asa ye
.
Nasib baik ada #rtmmobile dapat lah tengok online. Tu pun baru tau malam nie.. cisss.
.
Terkini: tahniah France dan well done Croatia!!!
Ok laa kenyang gol.. selalu sendu. ☺️☺️ #teamcroatia
#wc2018
#finalwc2018

Selain durian, manggis dan rambutan juga antara nikmat duniaaaa πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
#manggis
#rambutan
#buahbuahantempatan
#localfruit

Pantai dan laut 😍

Colorful
World heritage lane - Chinatown
Baru tahu kewujudannya. Betul-betul sebelah pasar payang. Kena jalan laa sikit sebab dia ada banyak lorong-lorong kecil. Menarik!!
#terengganu
#chinatown
#mural
#streetart

Fuhhh cuti2 terengganu kali ni mmg betul jjcm. Tak kira pagi petang, ikut dan je singgah dan makan. Semuanya best kecuali kopok cis yg kurang menyengat. Mungkin tekak dah biasa yang ori πŸ˜…πŸ˜…
#terengganu
#jalanjalancarimakan
#foodporn
#foodphotography
#foodstagram

Buaian macam ni ada di merata-rata sepanjang pantai di KT. Maka, bila nampak kosong je, boleh berhenti dan posing. Jangan berebut yee ☺️
#kualaterengganu
#jjma
#terengganukite

Tak boleh tidur, sibuk pula mencari gambar manhole. Penyakit apakah ini
#manholecover
#throwback
#seoul
#southkorea
#noliandmanholecover

Dekat Seoul tak jumpa banyak manhole cover yang jelitaaa.. ke sebab tak sempat nak jeling bawah.. dah tu asyik jalan laju je πŸ˜…πŸ˜…
#throwback
#seoul
#southkorea
#manholecover
#noliandmanholecover

Buat lepas gian. Dah lama tak jalan2 jumpa manholes yang comel2 πŸ˜…πŸ˜…
Tapi yang ini bukannya manhole rasanya kot.. ke betul.. entahla labuuuu
#putrajaya
#tamansaujanahijau

Purple πŸ’œ

Laksa Sarawak. Rasa terkawal. Harga terkawal. Jadilah buat lepas gian
#makanansarawak
#makanantradisional
#laksasarawak

Most Popular Instagram Hashtags