[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

noliraz76 noliraz76

185 posts   55 followers   32 followings

nolirazak  Saja-saja suka share apa yang ada di depan mata

http://www.nonomomokmembebel.blogspot.com/

Haaaaaa ini baru kena dengan tekak. Kuah mee rebus pekat dan berasa. Mee kari pedeh. Roti bakar yang yummeh. Akak kasi 4⭐️
#tamanuniversitiskudai
#jjcm
#diulasikuttekakaku

Kawan aku yang dok BP rekemen kedai ni. Pagitu utk breakfast, aku terjah.
Sejujurnya ku tak bisaaaaaa 🎶🎶 Ok. Nasik lemak is out. Macam nasik putih. Apa pun xde. Ikan bilis, timun yilek. Dia kasi sambal sotong. Sambal sahaja ye sebab kami mintak nasik lemak telur.. huhuhu
Tapi,sup tauhu tu 👌. Sedap jugak. Aku syak org BP memang suka kot style ni. Penuh kedai dia.
#batupahat
#jjcm
#diulasikuttekakaku

Tak abis lagi tauuu edisi jalan2 cari makan ni.
Malamnya pergi BP Walk dan terjah sup sitam ni. Memula ngeri giler tengok rupa sup dia. Dengan pekat sebegitu rupa. Tapi bila makin makan makin ok. So not bad la. Abis semangkuk aku telan. Tapiiii, nasik lemak kecik atas meja tu serius sedap. Aku amik sampai 2 bungkus. Boleh juga request roti. Maka, kalau nak cuba sup yang lain skit, sila cuba. 👍🏻
#batupahat
#jjcm
#diulasikuttekakaku

Nama saja power tetapi tidak power ditekakku. Kambingnya masih terasaaaaa kekambingannya. Hihik. Dikategorikan so-so sajaaaa.
Maafkan daku batu pahat
#batupahat
#jjcm
#diulasikuttekakaku

Mee Celop. Aku membayangkan mee celop macam kat pantai timur. Sekali datang, mee celopnya sangat berinovasi. Kuah sup dan ada campuran kuah kacang. Ada meatballs ala bakso. Maaf, tekak saya tak dapat menerimamuuuuu
#batupahat
#jjcm
#diulasikuttekakaku

1. Lontong - biasa2 je
2. Mee rebus - agak manis dan cair kuahnya
3. Sate - ok. Lembut dan kuahnya ok. 60sen secucuk

Katanya wajib makan kalau dah sampai muar. Hari jumaat dan ujan renyai2, main belasah je kedai. Boleh laaa tapi tak laaa terlampau teruja. Sate tu dia erus je letak kat meja kita dan x perlu order. Kira berapa cucuk kita makan dan bagitau masa nak bayo.
#muar
#muarbandarmaharani
#jjcm

Besar2 dinasour dia. Siap bergerak-gerak dan banyak ekor. Lebih dari 10 yang besar. Free plak tu.
#hanyadimuar
#muarbandarmaharani
#donhujurassicparkgardenmuar

Dinosaur dia bergerak2 weh... tanjat gigirl
#muar
#bandarmaharani
#johor

Boleh baca rak? Sejarah menara telok intan.

Belum dapat pergi tengok menara pisa. Tapi menara teluk intan ni memang selalu pergi. Cuma ini kali pertama pergi malam. Cantik pulak

Putu piring ni adalah yang TERBAEK! Sedap dan lembut

Kenapa saya suka kampung saya? Sebab kampung saya BEST!!!

Most Popular Instagram Hashtags