[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

noliraz76 noliraz76

94 posts   39 followers   31 followings

nolirazak  Saja-saja suka share apa yang ada di depan mata

http://www.nonomomokmembebel.blogspot.com/

Percubaaan pertama melemang di sini. Selama ni tengok je abg akak aku buat.. mendapek laaa. Nasib baik jadi walaupun agak keras dan kurang berlemak.. ehhh memang sengaja tu... elok untuk kesihatan katanyaaa πŸ™„πŸ™„
#teamrayasarawak
#teamrayarumahmertua
#aidilfitri2017

Naik focker. La ni focker dah upgrade. Dulu dalam dia kipas angin kecik tu je. La ni dah ada aircond. Nyaman laa sikit. Dulu ngeri sekarang dah lali. Anakanda je masih jakun 😬😬
#sarawak
#borneo
#malaysia

Korang semua dah balik kampung ke? Ehhhh ni bukan kampung saya. Tetiba teringat kampung yurop sanaaaa... 🀣🀣🀣
Apapun, hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri... sila sambung.
#salzburg
#hallstatt
#austria

Comel je mesej ni. Tapi ada juga segelintir umat yang tak paham / tak reti bahasa πŸ˜ͺπŸ˜ͺ
Nasib baik masa aku masuk ni aman damai je. Kalau tak selalu je lantai basah.
#klia

Bus Stop. Comel kan.. on the way ke Hallstatt. Sukanya langit membiru 😍😍
#austria
#hallstatt
#salzburg

Penuh bunga kat Salzburg nie. Gratis.. terkenang taman kat Wien πŸ˜…πŸ˜… €3.80
Nyaman betul udara Salzburg nie. Tak sabar nak pusing-pusing pekan dia. Cuaca pun sangat elok
#salzburg
#austria
#throwback
#spring2017

Wien-Salzburg
Kabus tebal sangat pagi ni. Petanda hari nak panas.
#vienna
#salzburg
#austria

Hotel Kolbeck.
Saya sangat rekemen hotel ini. Agak dekat dengan Wien train station (dalam 500m rasanya). Depan hotel ada tempat bas/tram punya stop tapi kami tak pernah naik pun depan ni. Terus ke main station je. Hotel yang sangat selesa, cantik dan hargapun agak mampu milik. Yang penting front desk officer tu baik laaa sangat
#austria
#vienna

Jalan-jalan terjumpa flea market. Teruja sekejap. Tapi nampaknya lebih kepada macam jualan bundle / preloved jek. Kalau banyak barangan local lagi best. Pusing sekejap je laaa
#austria
#vienna

Budak baru nak UP!!! 🌻 di rumah bonda. Rumah aku apah pun xde. Lalang kat luar pagar tu pepandai je survive, kalau tak... kompom laa meninggal jugak πŸ˜…

Buku ini dibeli masa Black Friday last year. Tetiba rasa nak baca buku Saiful Nang. Dalam hati ingatkan macam novel atau tazkirah panjang. Sebab tak google pun review pasal buku ini. Bulan puasa ni banyak melepek dari berjalan-jalan. Teringat banyak lagi buku yang tak di baca. Bukak plastik dan baca. Ehhh cerpen rupanya. Mostly catatan fb beliau. Aku pun kekadang baca jugak post di fb. Tapi aku suka lagi versi buku. Senang aku nak baca bebila masa tanpa gangguan komen ataupun mende lain.
Kesimpulannya aku suka buku ini, suka tulisan beliau. Straight forward. Terang. Banyak juga yang kena ke muka aku ni. Terutama dalam bab ALASAN πŸ˜“πŸ˜“
Sekarang ni, terasa nak beli terus buku pertama beliau, Kisah Orang Menang. Dia pun promote dalam buku keduanya. πŸ™„πŸ™„
Ohhh cuma sedikit kesal. Walaupun buku ini cantik, colorful dan ringan, memang memuaskan hati TETAPI..... baru baca sehari dah tanggal tepi dia. 😭😭😭. Aku dah laa pantang skit buku terlipat, renyuk bagaiii. Kenapaaa kenapa
#bookreview
#matjeninsebenarnyahero

Satu yang pasti, saya suka sangat public transport di europe ni. Semuanya mengikut jadual, tak pernah lambat (saya tak pernah kena laa), dan sistematik. Tapiiiii, walaupun begitu tetaplah tak reti nak memahami route dia πŸ˜…πŸ˜… terutamanya di Berlin. Agak stress dengan signboard dia
#vienna
#austria

Most Popular Instagram Hashtags