noble.prishtine noble.prishtine

18 posts   69 followers   5 followings

N O B L E  @noble.prishtine

Menu për Iftar tel; 044/166-941
049/44 37 38
038/74 88 74. 1️⃣Hurma dhe Llokum
Ujë natyral 0,75l
Supë shtëpie
Bukë shtëpie
Long me speca
Sos me kërpudha
Sallatë e përzier
File pule (spec i mbushur, patate të skuqura)
6.00€. 2️⃣Hurma dhe Llokum
Ujë natyral 0,75l
Supë shtëpie
Bukë shtëpie
Long me speca
Sos me kërpudha
Sallatë e përzier
Kombinim Mishi (spec i mbushur, patate të skuqura)
7.20€. 3️⃣Hurma dhe Llokum
Ujë natyral 0,75l
Supë shtëpie
Bukë shtëpie
Long me speca
Sos me kërpudha
Sallatë e përzier
File Viçi -Ramstek
(spec i mbushur, patate të skuqura)
7.80€.

🍽🍴

Most Popular Instagram Hashtags