njiecw njiecw

640 posts   30,678 followers   1,300 followings

Angelia C . | Beauty Vlogger  Artist, a beauty junkie πŸ“JKT β™‘ ROMAND ZEROGRAM LIPSTICK PROMO!!⬇⬇⬇

Hi gaez!
Jadi hari ini aku dateng ke event launching @id.biore Perfect Cleansing Water! Aku ga sabar banget buat nyobain micellar water yang satu ini! So stay tuned yaa on my ig and my ig stories!

Thankyou @femaledailynetwork for inviting! πŸ’–

#fdxbiore #softestgoodbye

Cotton Candies and Unicorns πŸ¦„

Products:

Eyes:
@nyxcosmetics_indonesia Wind & Air In Your Element Palette, Prismatic eye shadow shade Mermaid
@urbandecaycosmetics Born To Run Palette

Face:
#nyxcosmeticsid Love You So Mochi Highlighter Palette
@nakeupface One Night Cushion
@maybelline Fit Me Concealer & Matte and Poreless Finishing Powder

Brows:
@nyxcosmetics Tame & Frame Brow Pomade

@makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

Hey gaez!
Jadi kalian inget kan instastory aku minggu lalu kalo aku dapet paket dari @cetaphil_id dan @indobeautygram , aku dapet Cetaphil Gentle Skin Cleansernya dan saking excitednya aku langsung coba. Udah seminggu setelah pertama kali nyoba!

Swipe left buat lihat review aku tentang Cetaphil Gentle Skin Cleanser! 100% honest from the bottom of my heart!

I think I might have to update my skincare routine gengz!

#biarkankulitbicara #beralihkecetaphil #skincare #indobeautygram

Name this look!πŸ¦„
Stay tuned for this tutorial πŸ’–

Products:

Eyes:
@nyxcosmetics_indonesia Wind & Air In Your Element Palette, Prismatic eye shadow shade Mermaid
@urbandecaycosmetics Born To Run Palette

Face:
#nyxcosmeticsid Love You So Mochi Highlighter Palette
@nakeupface One Night Cushion
@maybelline Fit Me Concealer & Matte and Poreless Finishing Powder

Brows:
@nyxcosmetics Tame & Frame Brow Pomade

Hey gaez! Happy Sunday!

Don't mind the part where I wanted to wet my brush, but it got in my eyes.

So this is the tutorial I did using @urbandecaycosmetics Newest Born To Run Palette! Shades that I used (based on the video, in order): Baja, Radio, Still Shot, Wildheart, Big sky.

Enjoy!

Face:
@nakeupface One Night Cushion
@maybelline Fit Me Concealer & Matte and Poreless Compact Powder
@minuet.official @cindercella x @vinnagracia palette
@anastasiabeverlyhills Nicole Guerriero Glow Kit

Eyes:
#UDindonesia Born To Run & UD x Kristen Leanne Kaleidoscope Palette
Maybelline Hyper Sharp Liner

Brows:
@nyxcosmetics_indonesia Tame & Frame Brow Pomade shade black

Lips:
@dearmebeauty Liquid Lipstick shade Dear Daisy

@makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

Born To Run πŸŒ…

Finally, I got to buy me a new memory card that works fine!

So, I am using @urbandecaycosmetics new palette and that is Born To Run eyeshadow palette. The palette has 21 gorgeous shades that I could play with 😍😍 *my inner artsy side got goosebumps* Imagine how many looks I could do!

Tutorial will be up soon!
Products:

Face:
@nakeupface One Night Cushion
@maybelline Fit Me Concealer & Matte and Poreless Compact Powder
@minuet.official @cindercella x @vinnagracia palette
@anastasiabeverlyhills Nicole Guerriero Glow Kit

Eyes:
#UDindonesia Born To Run & UD x Kristen Leanne Kaleidoscope Palette
Maybelline Hyper Sharp Liner

Brows:
@nyxcosmetics_indonesia Tame & Frame Brow Pomade shade black

Lips:
@dearmebeauty Liquid Lipstick shade Dear Daisy

@makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

talk me some senses, please?

Happy weekend!
Buat weekend" gini apalagi awal bulan kan yaa, aku punya special surprise for all of you makeup junkies!

Ini, so far, my most fav lipstick soalnya dia very lightweight. Matte dan juga warnanya bagus bagus banget!! Cocok banget buat bikin korean ombrΓ© lips yang kayak di post foto sebelum ini!

Surprisenya adalah aku kerjasama sama @charis_celeb buat ngadain PROMO BUY 2 FREE SHIPPING! (Link on bio) Kapan lagi bisa beli lipstick dari korea ga pake ongkir yang bikin mahal?? Ayo cus di beli mumpung lagi awal bulan! My fave shade: Awesome + Red Carpet

Shades (sesuai urutan video):
Envy Me
Awesome
Adorable
Dusty Pink
All That Jazz
Something
Red Carpet
Sweet Pea

Enjoy! Buruan di beli! (Link on bio πŸ’–) @indovidgram @makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

How do you like my new background?

New vid soon! πŸ’–

Products:
Face:
@nakeupface One Night Cushion
@eglips_official Cream Blush shade Cool Pink
@anastasiabeverlyhills Nicole Guerriero Glow Kit
@minuet.official @vinnagracia x @cindercella palette
@maybelline Fit Me Concealer, matte & poreless compact powder
@nyxcosmetics_indonesia #SansFilter Finishing Powder

Eyes:
@minuet.official Palette
Abh Nicole Guerriero Glow Kit

Brows:
Nyx Tame & Frame Brow Pomade shade Black

Lips:
Nanti aku kasih tau hehee

It's almost weekend! Let's celebrate this with a random glam look using @urbandecaycosmetics Naked Petite Heat Palette πŸ”₯

Ini enak banget gengz buat kalian yang gamau susah, atau enggak buat di bawa kemana". Kalo formula gausah ditanya lagi lah, it is Urban Decay for goodness sake!

Enjoy!

Products:
Face:
@nakeupface One Night Cushion (available on my CHARIS store! Check di highlight)
@maybelline Fit Me Concealer shade 25 Medium, Matte & Poreless Compact Powder
@bretmanrock x @morphebrushes Babe in Paradise

Eyes:
#udindonesia Naked Petite Heat
Maybelline Fit Me Concealer, Hyper Sharp Liner
@minuet.official vinna x cindercella palette shade TJ

Lips:
@romandyou Zerogram Lipstick

@indovidgram @makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

If you could follow all of these pic congratulation you have this symptom called a bitch resting face. Take a look at my previous video btw, I reviewed Laneige Layering Cover Cushion and I did the tutorial for this makeup look!

Hey gaez, jadi kemaren kan aku gajadi review Laneige Layering Cover Cushion. Jadi sekarang aku bikin lagehh gituu

Jadi cover cushion ini uniknya ada 2 side (concealer sama foundationnya) buat foundienya dia lightweight dan satin finish. Concealernya juga medium coverage jadi butuh dikit tambahan layer buat nutupin dark circles aku yang gelap banget. Terus dia itu pink undertone jdi butuh bronzer spya cocok sama kulit aku yang agak yellow undertone.

But for the formula aku suka banget dia tahan lama juga and overall I love it!! Yang aku salut juga dia punya shade range lebih banyak dari cushion biasanya πŸ’– thankyou @laneigeid !

@indovidgram @makeupere @tampilcantik @fakeupfix @100daysofmakeup #ivgbeauty #makeupere #tampilcantik #fakeupfix #100daysofmakeup

Most Popular Instagram Hashtags