[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

njezvanova njezvanova

1024 posts   61638 followers   1024 followings

Nataša Gardašević  REKLAMA-To je ono kad nekom platiš ovako ili onako da ti digne profit, ovaj ili onaj.Ja za reklame uzimam pare,organe i fazone trampite nedje drugo💝

@violetazindovicmakeup kako me našminkala 😍😍😍
Kosicu su mi nadogradili @_alfatonlekic_

Krećemo sa predlozima filmova kao što sam obećala. Malo ćemo se vratiti pravim vrijednostima.
Prvi predlog je Bernardo Bertoluči 'Posljednji tango u Parizu'.
Evropski film je poseban šmek. Bernardo je moj omiljeni esteta. Dobićete još njegovih filmova kao predlog.
Kao što lijepo kaže @stijovitsh, ako želite da vidite STRAST na filmu, ljubav, vatru, ludilo, onda gledajte Marlon Branda i Mariju Šnajder u Posljednji tango iz Pariza a ne 50 nijansi ove one. Pornjava nije umjetnost, iako sam skill koji je fabula pornjave, jeste 😂
Bertolučijev svaki kadar je malte ne jestiv koliko je estetski meni dopadljiv. Ne mislim na scenu sa maslacem samo, bezobraznici.

stay tuned 😎

pa je li?

Srijeda, KIC Budo Tomović, 20 h

Mi djeca sa stanice Zoo je prvo sjajna knjiga. Odlična poruka za mlade ljude. Koliko je droga loša, koliko karakterno mijenja ljude, degradira, uništava i uzima skup danak. Ovo bih stavila da škola plaća djeci da gledaju i stavila bih knjigu u lektiru jer sam mišljenja da nije korisno samo ono što ima književnu vrijednost.
Da djeca i tinejdžeri nikad ne dodju u situaciju da probaju. Ne postoje lake droge. To je trik.
Mi imamo jednu dobru narodnu : ŠTO TI NA NOS UDJE, NA NOS ĆE TI I IZAĆ!!!! ajmo svi u pozorište 💃

Lepota i zdravlje 😎

Šta god da vam se dešava, zapamtite... UVIJEK MOŽE GORE.
Možete recimo da budete pobješnjela tulumba sa stavom čirlidersice i glavom zeca koji je pojeo lsd i mrtav majci ušao u Alisu u zemlji čuda. Pa umjesto da nosi aša mača, na primjer, on nosi Pan Erotiku pod mišku a ponekad je koristi i kao puvaljku da gadja košćelama gospodje po unihopkama.
Idite kod psihologa kad ste depresivni, što vam ja zla oću.
Ali ova slika neka bude kućna samopomoć.

Ugodan dan 😘

Bubrega imaš dva, ajfon je jedan

Gradsko pozorište Podgorica, srijeda u 20h, Više od terapije!
Ako se pitate dje ću biti. Ovo nije reklama, ovo je prijateljski savjet. Kultura, rodjaci, kultura. Umjetnost nam je data da proživimo život kao u najljepšem snu. 💛 @gradskopozoristepodgorica

Healthy living su aparati sa hranom, u kojima ima za svakoga po nešto. Ima od cijedjenih sokova i salata i voća, do pašte sa piletinom, i sendviča raznih vrsta. Sva hrana se mijenja na nekoliko sati, dakle uvijek je SVJEŽA.
Ako volite vegansko - @healthy.livingmne
Ako ne volite vegansko - opet @healthy.livingmne
NEMATE IZGOVOR 🤗

uskoro ću da Vam snimim video, ba jednoj of lokacija dje je postavljen aparat. Da vam pokažem kako se koristi i šta ima u ponudi.

Hranite se svježe i zdravo!

style, make up hair @lazarilic i ja čekam poštara da mi donese kilo donjih gaća za 2,99€ sa aliexpressa.

Nisam ni ja šašava.

Ne poznajem ove dvije curice. Nisu mi platile reklamu. Naišla sam na njih, nisu me ni pratile, niti ja njih. Energija me dovela.
Odavno ništa ljepše nisam čula. Nije šta neko radi, nego KAKO neko to nešto radi. Postoje energije koje bi od GAUDEAMUS IGITUR napravile turbo folk. A postoje energije koje od turbo folka prave šansone.
E ove dvije curice su ta druga sorta. Energija je jedino što se ne da prevariti. Ne laže. Kako je, tako je. Ne možeš je napucat, izblefati niti isfolirati.Ona je istina.
Oduševila me čista energija koju nose. Čista a snažna. Zapratite @andja_i_sladja i uživajte.
S vremena na vrijeme otkrivaću mlade pozitivne ljude koji mi se dopanu kao što sam onomad Milenicom generacijom uradila.

Bravo sestrice, uberkul 🍓

Most Popular Instagram Hashtags