[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nhhidrettsforening nhhidrettsforening

122 posts   1289 followers   169 followings

NHHI  Norges Handelshøyskoles Idrettsforening // The sports association of Norwegian School of Economics

http://nhhi.nhhs.no/

Sist helg deltok Fotballrypene og FK på Studentlekene i Sogndal. Her ble det sølv og bronse til Fotballrypene og sølv til FK 🥈🥈🥉

UKENS LAG: Slagordet til @nhhi_skate er det som beskriver gruppen best: Et steg foran. Vi er gruppen som setter mote foran elleville opptak, som setter ernæring og kosthold foran fremste rad på internaften og som setter det ekstremsportslige fokuset foran det ekstremt sportslige fokuset. NHHI Skate ble startet for et par uker siden av en skateglad gjeng på 8 stykker som vet å sette pris på byens fasiliteter. Vi skater hver søndag i fysak - unge og gamle, jenter og gutter, kom og bli med. For husk, skating er gøy.

Gratulerer så mye til kick-offets vinnere, Volleyball Herrer 🏐Ønsker også å takke alle tilstedeværende for en fin kveld!

Da er vi i gang!

Alt er duket klart for kick-off, og vi gleder oss til å se dere!
Dagens premier er:
1. Plass: 10000kr(5000kr i cash og 5000kr i gavekort fra Torshov Sport)
2. Plass: 5000kr i gavekort fra Torshov Sport
3. Plass: 3000kr i gavekort fra Torshov sport
4. Plass: 2 kasser med brus og 2 gavekort fra Sumo

Minner om at du sammen med @bbl_nhh kan være med på #road2bbl2018 hver tirsdag og torsdag. Oppmøte kl. 18.15 ved studentinngangen. Åpent for alle! I morgen står det rolig langkjøring på programmet 🏃‍♀️🏃🏼

Vi minner om at påmeldingsfristen til NHHI kick-off er satt til tirsdag 29. august. Vi gleder oss og håper lagene stiller mannsterke!

Etter en god start på opptaksperioden i dag fortsetter det virkelig for fullt i morgen med hele ti opptak. Lagene som har opptak er Tennisjentene, Futsal, Futsaljenter, Baseball, Oktagon, Tennis herrer, Fotballrypene, Vixens, Cheer og Motbakke, lykke til!

I morgen starter opptakssesongen for fullt med FK, Softball, Squashjentene, Lacrosse og Kanonball. Her er det noe for alle, så det er bare å stille opp. Vel møtt!

Nå begynner årets opptak å nærme seg! For å finne sted og dato til ulike opptak, sjekk ut vårt nye innlegg på Facebook.

Vi takker alle for et godt oppmøte og solid innsats under idrettsdagen! Vi gratulerer også disse med karene med førsteplass 🥇

Møt opp på fadderukens idrettsdag i morgen klokken 1330. For mer informasjon, sjekk ut arrangementet på Facebook. Vel møtt!

Most Popular Instagram Hashtags