[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ngopikontena ngopikontena

161 posts   997 followers   159 followings

Ngopi CafΓ© By Nova Taste  1st Contena Cafe in Segamat Chinese & Western food Opens 10am to 10pm | Close on Monday ☎️ +60177091276 Kg Tanah Banjir, Tebing Tinggi #ngopikontena

http://www.facebook.com/ngopicafe/

Cuti cuti ni yang mana tak tahu nak pergi mana, admin suggestkan korang pergi melawat ke Ladang Kelulut @nova.lebahkelulut di Tebing Tinggi Segamat, sebelah je dengan @ngopikontena . Lepas melawat tu, boleh singgah jap makan kat @ngopikontena , try kitorang punya #chickenbutter. Confirm korang teringat sampai terbawa masa mimpi haha
.
@ngopikontena beroperasi seperti biasa dari jam 10 pagi sehingga jam 10 malam

#segamat #segamatjohor #jdt #johor #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #jjcmsegamat #jjcmjohor #uitm #uitmsegamat #uitmjohor #ngopi #ngopikontena #ngopicafe #ngopicater #chinesefood #westernfood

Gaiss yang mana nak buat birthday party atau event event tertutup yang lain, korang boleh tempah bilik ataupun kawasan outdoor dengan @ngopikontena jangan risau free je. Korang hanya makan banyak banyak je kat sini πŸ˜‚
.
Macam biasa, kami beroperasi dari jam 11 pagi sehingga 11 malam, so kalau korang nak lunch ke, hitea ke atau dinner ke, korang boleh datang ke @ngopikontena

#segamat #segamatjohor #jdt #johor #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #jjcmsegamat #jjcmjohor #uitm #uitmsegamat #uitmjohor #ngopi #ngopikontena #ngopicafe #ngopicater #chinesefood #westernfood

Menerima kunjungan dari SMK (P) Sultan Abu Bakar, Muar. Syok bila tengok adik adik happy 😁
.
Harini @ngopikontena beroperasi seperti biasa dari jam 11 pagi sehingga 11 malam, jadi yang mana teman teman ajak lepak tu, try lah lepak di @ngopikontena sambil sambil hirup udara nyaman πŸ˜€

#segamat #segamatjohor #jdt #johor #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #jjcmsegamat #jjcmjohor #uitm #uitmsegamat #uitmjohor #ngopi #ngopikontena #ngopicafe #ngopicater #chinesefood #westernfood

Gaiss jangan lupa temu janji korang pada hari esok 😬 tepat pukul 12 tengahari korang kene duduk depan tv dan saksikan rancangan @jjcmtv3 . Wajib tengokk gaissss
.
@ngopikontena akan beroperasi sehingga jam 11 malam. So yang mana tak tahu tempat untuk dinner ataupun hitea, korang boleh try lepak kat @ngopikontena .

#segamat #segamatjohor #jdt #johor #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #jjcmsegamat #jjcmjohor #uitm #uitmsegamat #uitmjohor #ngopi #ngopikontena #ngopicafe #ngopicater #chinesefood #westernfood

Jom saksikan @ngopikontena dalam rancangan Jalan Jalan Cari Makan di TV3 pada 26/11/2017 (ahad) jam 12 tengahari
.
Apa yang menarik sewaktu rancangan ni ? Anda akan lihat hos #jjcm @nazrudinrahman review @ngopikontena dan juga kami akan kenalkan menu terbaru kami iaitu Grilled Salmon with Butter Sauce 🀀
.
So jangan lupa temu janji korang depan tv pada ahad ini jam 12 tengahari.
#ngopicafe #ngopikontena #westernfood #chinesefood #jjcm #akusuka #segamat #johor #segamatjohor #jjcmsegamat #jjcmjohor

Gaiss yang mana tak tahu nak hitea kat mana, korang boleh try hitea kat @ngopikontena sebab kami ada sediakan beberapa menu untuk hitea
.
Salah satunya Waffle with Ice cream 🀀 petang petang tu boleh makan waffle sekali dengan ice cream buat sejukan badan 😬 .
Harini kami beroperasi seperti biasa sehingga jam 10 malam. Jangan lupa hitea korang gaisss

#ngopicafe #ngopikontena #ngopicater #waffle #waffleicecream #wafflesedap #segamat #johor #segamatjohor #uitm #uitmsegamat #uitmjohor

Hello Everyone.....Ngopi Cafe will be in Jalan Jalan Cari Makan (TV3) programme on Sunday, 26 Nov 2017 at 12.00pm.. Block your diary and stay tune.. #akusuka #jjcmtv3 #segamatjohor #johor #ngopicafe

Assalammualaikum Semua,
Ngopi Cafe terpaksa tutup pada harini (5 November 2017) atas masalah masalah teknikal (Blackout). Harap maklum,
Ngopi Cafe

Ngopi Cafe buka seperti biasa dari jam 10 pagi sehingga 10 malam
.
Jom lepak di @ngopikontena malam ni 🀀

Malam ni @ngopikontena beroperasi seperti biasa πŸ˜ƒ
.
Jom ajak mak ayah kakak abang adik datang ke @ngopikontena

Gaisss teka apa menu ni ? .
.
.
Siapa betul dapat hadiah spesial 😜😜😜

Kami masih beroperasi sehingga jam 10 malam 😜
.
Malam ni jom lah dinner di @ngopikontena . Try kitorang punya western hehe πŸ‘

Most Popular Instagram Hashtags